De ez nem barátságos meccs volt, hanem a tét az 1-3-ba jutás.
Sajnos mindig voltak és lesznek is távolmaradók, nem vagyunk egyformák.
Persze 1-szer közbejöhet valami úgy, hogy nincs mód jelezni, csak ha már többször fordul elő, akkor ... . Újonc játékosnál meg még kirívóbb, hiszen még más oldalát nem is láttuk.
Miért ne lett volna értelme 3 másik játékost legyőzve az élen végezni, mint ezt megtette Lajos is 2-szer. Persze nyilván más játékstílust igényel, mint teljes létszám esetén.
Igazad van Lali, de barátságos meccset bármikor játszhatok. A tegnap esti hatos egyszerűen értelmét vesztette. Mivel volt más, fontosabb dolgom, nem játszottam. Jogos a nekem beírt pont és ezt meg lehet előlegezni a jövő hétre is. Az összes maradék kedvem elment.
Elnézést kérek amiatt, hogy nem jelentem meg, de közbe jött valami, és azóta nem kerültem gép elé, ezért nem is tudtam előrejelezni, hogy nem leszek a meccsen.
Szeretném megköszönni TOTIKÁNAK ,és CSIMIAMINAK ,hogy neveztek és a többi társát is figyelembe véve megjelentek ( vagyis nem jelentek meg) a mai mérkőzésen. Persze mindenkinek közbe jöhet valami halaszthatatlan dolog és ilyenkor szólok a többi marhának,hogy bocsi dolgom vam. ne várjatok Mert már eggyüt játszunk nem is tudom mi óta és annyira fasza gyerekek vagyunk egymással,hogy ez a minimum. Totikának az első fordulóba szerzett 2 pont biztos megadta a további játékhoz a lendületet, energiát( nem jöttek a mákok) CsiMiamu nem tudom ,hogy döntenek a sorsodról de szerintem neked ennyi volt. Bocsi most értem haza és nem tudom lesz e kedvem játszani a második asztalon ( és nem volt) hát akkor ne is legyen.Nem csodálom hogy Hg megunta a várakozást , szarakodást de sajna cimbi igy neked se jár pont a második asztalra. Ez a saját véleményem a versenybizotság majd dönt valahogy ahogy akar.
1.asztal 1 lajos10p 2.Csini 6 p 3.Peti 4p 4.Hg 3p 5-6 totika 0 p 5-6 CsiMiami 0 p
2 asztal 1.Lajos 10p 2 Peti 6 p 3.csini 4p 4-5-6 Hg 0p 4-5-6 totika 0 p 4-5-6 CsiMiami 0p
Összesen Lajos20p Peti 10 p Csini 10p Hg 3p Totika 0p CsiMiami 0p
Bocs az OFF ért de nagyon lazán veszi néhány ember és nem csak ebben a csoportban
Az esetek többségében, ha az asztalon lévő parancsikonon keresztül megnyitom az OII-t, felajánl új verzió frissítést, amit le kell töltsek ahhoz, hogy egyáltalán csatlakozni tudjak. Ez még a béta verzioó korából van fent nekem.
Szóval, Nektek is ennyiszer kell frissíteni, vagy valamit nem jól csinálok?
Telepítsem újra, a jelenleg elérhető klienst, vagy ez egyelőre így megy egy darabig, amíg fejlesztgetik?