Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
Hogy pontosan mikor melyik járaton van azt én nem tudom, de azért a Halápin is van utasforgalom rendesen csúcsidőben. Szerintem el lehetne kapni egy-egy forgalmas járat közben is.
Még a forgalommal nincs is baj, a fő probléma hogy 37-es vonalon közlekedik Halápra, ami egy elég kis forgalmú viszonylat. Akárhányszor láttam, alig volt rajta pár utas.
Még azt nem értem pont ma este láttam, hogy az utolsó 11-es ami csak a Kenézy Kórházig közlekedik Garazsmenetkent a Bartokon át ment egyenesen az ITK-ig, miért nem végig úgy közlekedik, hogy utast is szállít mint a 15G... Igyis úgyis végig megy ott reggel is és este is. Mehetne a Bartók - Szotyori - Kishegyesi - ITK útvonalon
Igazából az egész hálózat újragondolásra szorul, nem csak az. Bár tény, hogy arrafelé sokkal gyengébb az ellátás, mint amit ott lévő rengeteg üzlet megkívánna.
De egyébként én még az István utat is tudom mondani, mint egy másik szar példa.
Nem tudom mikor akar a DKV eljutni odáig, hogy igenis kezd valamit a Balmazújvárosi úttal, de a jelenlegi szolgáltatási szint nagyon nem jó... Én is ott dolgozom az egyik üzletben és még jó pár kollégám is panaszkodik, hogy egyszerűen katasztrófa eljutni a munka helyre főleg hétvégén... Azért nagyon hiányzik az amikor még a 23-as is ott ment, a 33-as nagyon kevés a 21-est inkább hagyjuk is a jelenlegi menetrendjével... Igazából teljesen jó lenne én is több kollégám is megelegedne azzal ha legalább a 21-ed egész nap óránkent közlekedne nem úgy mint most, és ne úgy hogy a 33-sal 3 perc különbséggel elmegy es aztan semmi... Ha ütemes lenne a menetrnd6a 21 és a 33-as között és a 21-es jarna rendes menetrenddel mondjuk óránként egyszer, teljesen elég lenne. De a hétvége az még rosszabb 2 óránként jár a 33-as a 21-es meg csak reggel 6 körül egy... Gyalog könnyebb eljutnom a munkahelyre mint DKV-val pedig nem ezért veszem a bérletet. Ha hétvégén legalább 2 óránként járna a 21-es ellentetesen a 33-sal legalább akkor hétvégén is lenne óránként buszjarat a környéken. Máris sokkal jobb lenne...
Az is lehet még maguk se tudják mit akarnak.de a lényeg az hogy az ALFA buszok erősen amortizálnak lefelle.ammi nem az ALFA busz hibája mivel 1 év aladt 102 buszt kellet gyorsan felépitenni ammire 1 mai magyar gyártó se képes.csak a külföldi nagy márkák de ot is váró lista van.ammugy magam részéröl szerintem befürődtünk a ALFA buszal.