Keresés

Részletes keresés

Juditclara Creative Commons License 2013.08.28 0 0 7117

jut eszembe... hol vannak a mackóim? :-)))

Előzmény: Don glattfelderos (7115)
Juditclara Creative Commons License 2013.08.28 0 0 7116

biza, és ahol egynél több ember van, vagy amiben egynél több ember vesz részt, ott előbb utóbb vita is lesz. 

de ez nem baj, amennyiben nyitottak vagyunk meghallgatni a másikat és néha napján esetleg azt mondani, okééés, ebben úgy tűnik te jobban  tájékozott vagy, átgondolom, igazad lehet... de jellemzően még 2 egymást szerető vagy tisztelő ember is indulattal és haraggal vágja ezeket a másik fejéhez :-(

talán ez  a fajta mentalitás az ősrobbanással együtt égett az emberi fajba.

Előzmény: nicsella (7112)
Don glattfelderos Creative Commons License 2013.08.27 0 0 7115

Így gyűlöl a magyar?

Rossz érzés, hogy ha eszembe jut a "piros-fehér-zöld - ez a magyar föld" gyerekmondóka, bakancsos-feketeruhás kopaszok képe társul hozzá. Tovább »

forrás: divany.hu

Don glattfelderos Creative Commons License 2013.08.27 0 0 7114
Don glattfelderos Creative Commons License 2013.08.27 0 0 7113

Egyszer egy híres ember, nem mondom meg hogy ki, valami olyat mondott, hogy a gonoszt nem lehet angyalszárnyak csapkodásával eklkergetni.

Szerintem rosszul látod a dolgokat.

Észre kellvenni hogy valaki beteg, ami igen gyakori, gonosz, vagy tégla.

Ezek csak apró jelekből vehetők észr,mert általában nem reklámozzák.

A lelepleződés után egyetlen percet sem szabad rászánni.

Igaz ennek nincs jelentösége, mert sem az én világlátásom sem a tiéd itt már erőtlen.

Az állandó agymosás már megtette hatását.

Csak a saját idegeidet kíméled.

Előzmény: nicsella (7112)
nicsella Creative Commons License 2013.08.27 0 0 7112

A chemtrails-ügyben nincs radikàlissàg. Arra értettem, hogy te sokkal szigorubb vagy mindenki irànt. Ha csak azokkal probàlsz összefogni, akikkel 100 %-ban egyetértesz, akkor félô, h egyedül maradsz. S akkor hiàba orditozol a vilàgban, hiàba probàlod az embereket jobb belàtàsra birni. :(

Előzmény: Don glattfelderos (7111)
Don glattfelderos Creative Commons License 2013.08.27 0 0 7111

Ez a radikális szó olyan lejáratott és rosszízű.

Én úgy gondolom, hogy ha azt mondjuk hogy a vakok között a félszemű is király az szerintem pontosabb.

Nem tudom a chemtrails ügyben hol kezdődik a radikálisság.

Tényleg van ilyen határ, vagy csak arról van szó, hogy valaki képben van,valaki pedig zsákban csücsül és boldogan béget.

Előzmény: nicsella (7110)
nicsella Creative Commons License 2013.08.27 0 0 7110

Na jò, ne vitatkozzunk ezen. Te sokkal radikàlisabb vagy nàlam. Vannak bizonyos dolgok, amikben nem értünk egyet, de ez nem baj. Egyetlen nick volt a forumon, akivel mindenben egyetértettem, az "alpesi", de ô eltûnt. :(

Előzmény: Don glattfelderos (7108)
nicsella Creative Commons License 2013.08.27 0 0 7109

Igen, elég jellemzô. Amikor valami eltitkolt dolog kezd kiderülni (a történelmi témàkban is), akkor az elsô modszerük a nevetségessé tétel. Ez megy most a chemtrail topikban is. Minden erôt bevetnek, h azok az olvtàrsak, akik még sosem làttak ilyet és nem informàlodnak kellôképpen (csak mondjuk az irànyitott wikipediàn), ne foglalkozzanak többet a dologgal. Mindent beleraknak a màr szintén lejàratott "összeesküvési elmélet" - zsàkjàba és ezzel kész, a közvélemény elveti, becsukja a szemét, bezàrja az agyàt, nem gondolkozik tovàbb.

Ez volt az 51-es zonàval is a helyzet. Annak idején minden szemtanut elhallgattattak, ôrültnek bélyegeztek, azt mondtàk nem is létezik - most pedig bejelentik, h tényleg létezik; ha majd kiràndulàsokat szerveznek oda, akkorra persze màr mindent kiüritenek, ami a valosàgos dolgokat bizonyitanà.

Előzmény: Don glattfelderos (7106)
Don glattfelderos Creative Commons License 2013.08.27 0 0 7108

A cenzúrához rohangáló faszkalapok a selejtes oldalon állanakmég akkor is ha tudod  hol áll.

Nagy az állatkert.

Előzmény: nicsella (7107)
nicsella Creative Commons License 2013.08.27 0 0 7107

Nem védem, csak én régebb ota ismerem, mint te. Ismerem a felfogàsàt és hogy melyik oldalon àll. Ö egyébként Németorszàgban él màr 35 éve.

Előzmény: Don glattfelderos (7105)
Don glattfelderos Creative Commons License 2013.08.27 0 0 7106

A  chemtrails topikmeg egyenesen botrányos.2-3 segédcenzor irogat bele és azonnal kérnek törlést mindenre. Mindenkit lehülyéznek.

Ahogy láttam a te meteorológiai észrevételeidet is érdektelennek minősítették.

No ez aztán rohadtul bizonyítja hogy még egy ilyen kis fos helyen is felnyalnak a meleg szarig.

Szokásos szervezett gondolatrendörség.

Szerintem nem is utasították őket a cenzúrázásra, henem egyszerúen ez a sok kis féreg genetikailag arra van predesztinálva hogy nyaljon.

Véleményem szerint a chemtrailesek akarják, hogy induljon meg a közbeszéd erről.

Így akarják lépésről lépésre belopni a dolgot a köztudatba. Aztán majd

jólmegmagyrázzák, miért is jó ez nekünk.

Remélem látni fogom,hog ez a sok kis seggnyaló is  elhullik az utcán.

Előzmény: nicsella (7104)
Don glattfelderos Creative Commons License 2013.08.27 0 0 7105

Az egyik fickó, megkérdezte tőle, hogy mi  az iskolai végzettsége, amire azt válaszolta, hogy az irreleváns. Rögtön elszaladt árulkodnia a cenzúrához, akik készségesen kitöröltéka fickót és a beírást.

És még ő kifogásolja az MTA-t.

Szóval ne védd, mert elárulta magát.

Előzmény: nicsella (7104)
nicsella Creative Commons License 2013.08.27 0 0 7104

Annyi idôt? A màsik két nick-emmel sokkal több idôt töltöttem az Alterban, több éven keresztül. :)

Egyébként az MTA topikgazda most csak beràgott. Megàllàs nélkül csufoljàk, gunyoljàk màr évek ota. S egyet értek vele abban, h a topik nem azért nyitodott, ami folyik mostanàban rajta. Ismerem a Fb-rol is különben, szoktunk egyàsnak küldeni anyagot (történelemrôl van szò), de a chemtrails nem érdekli :).

Ami ezt a topikot illeti, most éppen nyugalom van, de pl. emlékszel-e egy nickre (alpesi sas), akit ugy kitiltottak innen, h az összes hsz-àt kitörölték mindenhonnan. Ertesités nélkül. Ilyet azért még nem làttam az Alterben sem.

Szerintem a mi modink szabadsàgon vannak. :)

Előzmény: Don glattfelderos (7102)
Don glattfelderos Creative Commons License 2013.08.27 0 0 7103

Don glattfelderos Creative Commons License 2013.08.27 0 0 7102

Nem is értem,hogy hogyan tudtál annyi időt elszúrni a filosz topikcsoportban.

Az az MTA-s topikgazda, chemtrailses beépített téglák teljesen elmebetegek.

Mindenkit kitiltanak, ha nem harmonizál  acenzúra maximális elvárásával.

Még egy ekkora szart.

Ami topikunk azért vagányabb. Legalább nincs annyi besúgó.

De lehet hogy a moderátorok is suzívesen olvassák, vagy őket is aggasztja a chemtraoils

Előzmény: nicsella (7087)
Don glattfelderos Creative Commons License 2013.08.26 0 0 7101

Az hiszem hamarosan lehúzzák  a rolót...

Don glattfelderos Creative Commons License 2013.08.26 0 0 7100

Törölt nick Creative Commons License 2013.08.26 0 0 7099

Hello,

Nem nagyon vagyok jàratos ebben a témàban, de a gugli a "soför francia orszàg" beiràsra kidobott több àllàsajànlatot is kb 0,001 mp alatt....

Ime az egik :

http://soforallas.com/allasok/nemzetkozi-gepkocsivezeto-franciaorszag/

Előzmény: Pazso74 (7093)
MmeErrant Creative Commons License 2013.08.26 0 0 7098

Segíteni érdemben nem tudok, csak ötlettel. Ha lesz időd ülj le a gép elé és keress INTERIM irodákat. Ők talán alkalmaznak FIMO nélkül is. Nyelvet beszéled?

Sok sikert!

Don glattfelderos Creative Commons License 2013.08.26 0 0 7097

Szép kis filmecske.

Don glattfelderos Creative Commons License 2013.08.25 0 0 7096

Don glattfelderos Creative Commons License 2013.08.25 0 0 7095

ly--tában, magyarul nem tudnak segíteni.  Az  idegenlégiós topikban megkérdezheted

hátha  ott.

Don glattfelderos Creative Commons License 2013.08.25 0 0 7094

Szerintem itt senki sincs aki ebben segíteni tudna.

Itt mindenki esik és kel egyfojtában. :-(

Pazso74 Creative Commons License 2013.08.25 0 0 7093

Sziasztok!

Gyerekek! Szeretnék kérni egy szívességet! Kamion soför vagyok és Franciaországban szeretném folytatni. Ha valaki ismer munkaadót aki szívesen alkalmaz MEGBÍZHATÓ sofört,azt kérem SZÉPEN írja meg nekem itt vagy egy sms 36-30-3628449-re.  Sajnos ritkán van internet hozzáférésem europa utjain. Legyen szép Napotok!  Sziasztok

Don glattfelderos Creative Commons License 2013.08.25 0 0 7092
Don glattfelderos Creative Commons License 2013.08.25 0 0 7091

Don glattfelderos Creative Commons License 2013.08.25 0 0 7090

Buenos Dias!

Sí, usted no sabe español.

Japersze ti nem vagytok spanyolok.

:-))

Don glattfelderos Creative Commons License 2013.08.23 0 0 7089

Don glattfelderos Creative Commons License 2013.08.23 0 0 7088

Szerintem ismerjük behogy egy felhasználóvagyunk, így meglesz a sikerélménye.

Máskülönben megsértődik és itthagy bennünket és megint kettesben maradunk.

:-)

Egyébként a cemtrails topikban dühöngő cenzor szerintem nő. Mostanra már mindenkitkitiltott.Nézd meg a közleményeket. Szóvalannak vége a sok kis etnikum (besúgó) miatt.

Előzmény: nicsella (7087)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!