biza, és ahol egynél több ember van, vagy amiben egynél több ember vesz részt, ott előbb utóbb vita is lesz.
de ez nem baj, amennyiben nyitottak vagyunk meghallgatni a másikat és néha napján esetleg azt mondani, okééés, ebben úgy tűnik te jobban tájékozott vagy, átgondolom, igazad lehet... de jellemzően még 2 egymást szerető vagy tisztelő ember is indulattal és haraggal vágja ezeket a másik fejéhez :-(
talán ez a fajta mentalitás az ősrobbanással együtt égett az emberi fajba.
A chemtrails-ügyben nincs radikàlissàg. Arra értettem, hogy te sokkal szigorubb vagy mindenki irànt. Ha csak azokkal probàlsz összefogni, akikkel 100 %-ban egyetértesz, akkor félô, h egyedül maradsz. S akkor hiàba orditozol a vilàgban, hiàba probàlod az embereket jobb belàtàsra birni. :(
Na jò, ne vitatkozzunk ezen. Te sokkal radikàlisabb vagy nàlam. Vannak bizonyos dolgok, amikben nem értünk egyet, de ez nem baj. Egyetlen nick volt a forumon, akivel mindenben egyetértettem, az "alpesi", de ô eltûnt. :(
Igen, elég jellemzô. Amikor valami eltitkolt dolog kezd kiderülni (a történelmi témàkban is), akkor az elsô modszerük a nevetségessé tétel. Ez megy most a chemtrail topikban is. Minden erôt bevetnek, h azok az olvtàrsak, akik még sosem làttak ilyet és nem informàlodnak kellôképpen (csak mondjuk az irànyitott wikipediàn), ne foglalkozzanak többet a dologgal. Mindent beleraknak a màr szintén lejàratott "összeesküvési elmélet" - zsàkjàba és ezzel kész, a közvélemény elveti, becsukja a szemét, bezàrja az agyàt, nem gondolkozik tovàbb.
Ez volt az 51-es zonàval is a helyzet. Annak idején minden szemtanut elhallgattattak, ôrültnek bélyegeztek, azt mondtàk nem is létezik - most pedig bejelentik, h tényleg létezik; ha majd kiràndulàsokat szerveznek oda, akkorra persze màr mindent kiüritenek, ami a valosàgos dolgokat bizonyitanà.
Az egyik fickó, megkérdezte tőle, hogy mi az iskolai végzettsége, amire azt válaszolta, hogy az irreleváns. Rögtön elszaladt árulkodnia a cenzúrához, akik készségesen kitöröltéka fickót és a beírást.
Annyi idôt? A màsik két nick-emmel sokkal több idôt töltöttem az Alterban, több éven keresztül. :)
Egyébként az MTA topikgazda most csak beràgott. Megàllàs nélkül csufoljàk, gunyoljàk màr évek ota. S egyet értek vele abban, h a topik nem azért nyitodott, ami folyik mostanàban rajta. Ismerem a Fb-rol is különben, szoktunk egyàsnak küldeni anyagot (történelemrôl van szò), de a chemtrails nem érdekli :).
Ami ezt a topikot illeti, most éppen nyugalom van, de pl. emlékszel-e egy nickre (alpesi sas), akit ugy kitiltottak innen, h az összes hsz-àt kitörölték mindenhonnan. Ertesités nélkül. Ilyet azért még nem làttam az Alterben sem.
Segíteni érdemben nem tudok, csak ötlettel. Ha lesz időd ülj le a gép elé és keress INTERIM irodákat. Ők talán alkalmaznak FIMO nélkül is. Nyelvet beszéled?
Gyerekek! Szeretnék kérni egy szívességet! Kamion soför vagyok és Franciaországban szeretném folytatni. Ha valaki ismer munkaadót aki szívesen alkalmaz MEGBÍZHATÓ sofört,azt kérem SZÉPEN írja meg nekem itt vagy egy sms 36-30-3628449-re. Sajnos ritkán van internet hozzáférésem europa utjain. Legyen szép Napotok! Sziasztok
Szerintem ismerjük behogy egy felhasználóvagyunk, így meglesz a sikerélménye.
Máskülönben megsértődik és itthagy bennünket és megint kettesben maradunk.
:-)
Egyébként a cemtrails topikban dühöngő cenzor szerintem nő. Mostanra már mindenkitkitiltott.Nézd meg a közleményeket. Szóvalannak vége a sok kis etnikum (besúgó) miatt.