Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Írtam másik e-mailt ha esetleg valami oknál fogva megint nem kapnád meg akkor írj te nekem rendben a cím lisznyai.imre@yahoo.hu. ide tudsz nekem írni és akkor tudunk levelet váltani köszönöm!
Bármilyen növényt túlszaporulatból stb. elfogadok Dunakeszin lévő családi házhoz.
Tavaly vettük ezt a telket. Sajnos egy tő virág nem volt rajta. Amit leraktam már, abból még nincs túlszaporulat, de ha/amikor lesz, akkor én is felajánlom majd.
Alig vettem valamit, már 30-40 ezret tavaly elköltöttem.
Jelenleg fel tudok ajánlani: házi lekvárokat, savanyúságot néhány üveggel, pár kisebb leandert, bolti tasakos vetőmagokat (többet vettem, mint kellett volna), illetve majd hozunk gombatrágyát, ami kiváló volt a gyepre tavaly... Ezt házhoz tudom majd vinni a környékben.
Szívesen veszek bármilyen virághagymát, virágmagot, cserjét, virágcserepeket... stb.
Természetesen helybe mennék bármilyen felajánlásért és segítek kiásni stb.
A képen látható plumeria rubra 'bali-hai gold' (citrus-jázmin illatú) anyanövényemet (220 cm magas), elcserélném egy szintén nagyobb méretű yukka thompsoniana-ra, vagy yukka faxoniana-ra.
Szeretném megkérdezni esetleg lenne e valakinek cserére datura magja de csak is a dupla fajta fehér sárga vagy a lila színekből. Cserére tudnék felajánlani
A tavalyi hosszantartó belvíz tönkretette a ribizli- és egresültetvényem 80%-át. Szeretném újratelepíteni, így ha valaki mostanában metszi a (piros/fehér/fekete) ribizlit, jostát, egrest, akkor kérem ne dobja ki a nyesedéket. Felesleges, amúgy kikapálandó málna és tüskétlen szeder sarjaknak is örülnék. Előreutalással kifizetem a postaköltséget természetesen. Vagy pedig küldök valamilyen cserét, sokféle növényem van.
Vadcitrom (Pocirus trifoliata) szabadgyökeres,2 éves,15cm magas (cserép feletti méret) -20C-ig télálló növények citrusok szemzéséhez/oltásához alanyként,vagy áthatolhatatlan,betörőbiztos sövénynek (ha vkit csak egyszer megszúrt élete végéig emlegeti!) eladó!
100 Ft/db (csak!)
Minimális rendelés: 10 db.
Postaköltség:extra,biztonságos csomagolásban kb.800 Ft 20 db-ig.