Köszönöm szépen a segitséget mindenkinek itt NEM OKOSKODÓ emberek vannak hanem tényleg segitökész igazi profik ami a többi vonalra nem igazán jellemzö.Szép nyarat jó idöt és jó fotózást kivánok mindenkinek.MÉGEGYSZER NAGYON KÖSZÖNÖM A SEGITSÉGET.SZIASZTOK! ( EGY VASÚTBARÁT.)
Az elsö kocsi volt az Egerszegi igen én is utaztam csak az volt a baj hogy 1 órát késett Szilvásvárad felé és ott kevés idö maradt.Kint voltál te is láttam fotosokat Felnémeten és hazautban Egervárnál.
Szia mint irtam ha valami konkrétumot tudok akkor irok a junius02-i különvonattal kapcsolatban,nem sok infom van annyit tudok hogy 9óra 41 perckor érkezünk Szilvásváradra onnét 13.00 órakor indulunk vissza Egervárra ott szabad program és 19 óra 28 perckor indul vissza a vonat Egervárrol.Ez egy cirka 11 kocsis szerelvény lessz.Annyit tudok még hogy a másik csoport az elöször megy Egervárra és utána Szilvásváradra és ök onnan indulnak haza Szombathely felé 18óra 30 perc körül.Sajnos szolgálati menetrend kéne de azt nem tudtam megszerezni ha netán valaki tudja azt megköszönném.
Az Eger-Bervavölgyi mészkőbánya területén 2000-től egy a 21. Század műszaki színvonalát képviselő őrlőüzem működik. 2001 márciusában a társaság leállította a felnémeti régi őrlőüzemét, amely termékeinek egy részét az új bervavölgyi üzem állítja elő 2001 októberétől. 2000-től az új gyár a Mátrai Erőmű részére a füstgázok kéntartalmának megkötésére alkalmas nagyfinomságú mészkő őrleményt szállít.