Szerintem egy tábornak - főleg, ha olasz mintára szerveződik - nem kell mindig csendben tűrnie, mint a birkák, minden megaláztatást, hanem olyakor fel kell emelni a hangot, oda kell csapni, főleg, ha úgy érzik, hogy jobban szeretik a klubjukat, mint a benne játszó zsoldosok.
Szerintem mindkét kiírás ütletes volt. Egyértelmű, hogy a rudasból született a miénk, azt a rudast utána nem is lehetett látni, pedig itt volt. :D
Miután továbbjutottatok, ez a kiírás magas labda szerű volt, szerintem ez is ötletes. :D
Elég fárasztó ez a legjobb tábor duma, válthatnátok valami másra. Sajnos a "legjobb csarnoktábor" kifejezést a másik vasi csapat már évekkel ezelőtt levédte, ezért ezt ne nekünk címezzétek, nem is használjuk... A legjobb tábort sem használtuk soha, mert nem lenne igaz. Kosaras berkekről beszélhetnénk, de ott meg nagyon silány sajnos idén a felhozatal. Ha fricskát kapsz, ne ilyen szar szöveggel gyertek mindig. Inkább minden cink nélkül írhatnátok, vagy illusztrálhatnátok képekkel a saját dolgaitokat. Pl. milyen volt a hangulat a nagyfalcoéknél, vagy hogy szerepelt kecsón a körmendi tábor? Vagy akár a többiek is. Erre lenne itt hely, több értéke lenne.
Végülis tényleg ötletesre sikeredett ez a drapi, amolyan frappáns visszavágás, sok falco szurkoló rághatja a körmét tehetelen dühében. Meg kell mondanom, hogy nemcsak az ország (sőt talán a világ) legeslegjobb szurkolótábora vagytok, hanem a humoros cukkoló feliratok gyártása terén is sikerül maradandókat alkotnotok. Nem tudom, ha van esetleg valamilyen felirat készítő verseny, szerintem ezekkel az ase elleniekkel nevezettek, mert tényleg kreatívak.
Arra már éppen rájöttünk, hogy ki a faszom az az ivkovic. :) Frazieren még gondolkodunk de nagyon szeretnénk tudni, hisz nektek álítólag egy csodás estét okozott.
Persze, hogy benne van a vereség. Volt már nem egy olyan mecs is amikor kikaptunk és ugyan úgy körbejöttek pacsizni a játékosok stb.. mint egy győztes mecs után. De hogy ez ne lett volna megalázó az tulzás, hazai pályán több mint 40-nel megy az ellen ráadásul egy TV-s meccsen, Kosárkarácsonykor. Ez nekünk nagyon égető volt.
Ha a táborról beszélsz akkor minek hozod fel a haza menő nézőket? A táborból senki nem ment ki, pár drapi lekerült ez tény de azon kívül semmi. Azt meg, hogy egy ilyen produktumot a csapattól, hogy véleményezünk az legyen a mi dolgunk.