Jaja Rolcsi, ez a cipő volt rajtad a múltkor is. Sose felejtem el azt a pillanatot amikor megláttalak benne! De a múltkor a Janán is láttam vlami nagyon hasonlót. Ez volt az?
Aki esetleg még szeretetre vágyna és lelki békére áhítozva sodródik a mindennapok élettelen galaxisában, annak a "mester" melengető mosolyát küldeném segítségül...
Super Bowl ............... Jóember Bitbuzi MILF hunter Kábít Gergely Kíván Szuszi Nyalo Homo 30+82=112 Cini Lakoma Bálint Veri Zoltán Nyálberényi Roland Sütissrác Hobbi? de azé akkora a karom..Levetett Bunda Jánosi ki ha én nem metrosexuális 2451+234414-236838=27 Gabi 1 merő leteszem a kulát mindenhova Árpád +7fő Peti Dobos Attila Csokis Tibi (+1) Szirmai Roland Simó András Tóth Richárd Soós Krisztián Sinka Balázs (+1) Fülöp Tamás(+1) Tallódi Márk (+3) Cacy Laci + 1 Vali és cicuskái (ugye ?) Csöccsikee Andreasz Szépe József Mattanyahu Bencsik Tamás Vysztup Bence Bere Gábor Bere János Krizsanyik Csaba Száraz Ferenc Haraszti Géza Farkas Ádám Nagy András 1986 Galamb
Super Bowl ............... Jóember Bitbuzi MILF hunter Kábít Gergely Kíván Szuszi Nyalo Homo 30+82=112 Cini Lakoma Bálint Veri Zoltán Nyálberényi Roland Sütissrác Hobbi? de azé akkora a karom..Levetett Bunda Jánosi ki ha én nem metrosexuális 2451+234414-236838=27 Gabi 1 merő leteszem a kulát mindenhova Árpád +7fő Peti Dobos Attila Csokis Tibi (+1) Szirmai Roland Simó András Tóth Richárd Soós Krisztián Sinka Balázs (+1) Fülöp Tamás(+1) Tallódi Márk (+3) Cacy Laci + 1 Csöccsikee Andreasz Szépe József Mattanyahu Bencsik Tamás Vysztup Bence Bere Gábor Bere János Krizsanyik Csaba Száraz Ferenc Haraszti Géza Farkas Ádám Nagy András 1986 Galamb
Hali! Rookie vagyok és sanja nem tudok menni a Spartacusba mert túlóráznom kell:S Remélem nem maradok le semmi olyanról amit pénteken ne tudnánk megbeszélni.
sziasztok #tmt hez fordulnék egy olyan kéréssel hogy fele tudna venni a levelezési listára engem és a tesómat a címek beregabor@citromail.hu a másik berejanos@freemail.hu előre is köszönöm.
Super Bowl ............... Jóember Bitbuzi MILF hunter Kábít Gergely Kíván Szuszi Nyalo Homo 30+82=112 Cini Lakoma Bálint Veri Zoltán Nyálberényi Roland Sütissrác Hobbi? de azé akkora a karom..Levetett Bunda Jánosi ki ha én nem metrosexuális 2451+234414-236838=27 Gabi 1 merő leteszem a kulát mindenhova Árpád +7fő Peti Dobos Attila Csokis Tibi (+1) Szirmai Roland Simó András Tóth Richárd Soós Krisztián Sinka Balázs (+1) Fülöp Tamás(+1) Tallódi Márk (+3) Cacy Laci + 1 Csöccsikee Andreasz Szépe József Mattanyahu Bencsik Tamás Vysztup Bence Bere Gábor Bere János Krizsanyik Csaba Száraz Ferenc Haraszti Géza Farkas Ádám Nagy András 1986
Super Bowl ............... Jóember Bitbuzi MILF hunter Kábít Gergely Kíván Szuszi Nyalo Homo 30+82=112 Cini Lakoma Bálint Veri Zoltán Nyálberényi Roland Sütissrác Hobbi? de azé akkora a karom..Levetett Bunda Jánosi ki ha én nem metrosexuális 2451+234414-236838=27 Gabi 1 merő leteszem a kulát mindenhova Árpád +7fő Peti Dobos Attila Csokis Tibi (+1) Szirmai Roland Simó András Tóth Richárd Soós Krisztián Sinka Balázs (+1) Fülöp Tamás(+1) Tallódi Márk (+3) Cacy Laci + 1 Csöccsikee Andreasz Szépe József Mattanyahu Bencsik Tamás Vysztup Bence Bere Gábor Bere János Krizsanyik Csaba Száraz Ferenc Haraszti Géza Farkas Ádám
jó a normál stoplis cipő is, legalábbis a füves pályákra. Műfűre elvileg csavaros stoplisban (fém) nem engednek fel. A legjobbak a műanyag (öntött) stoplis cipők (a boltban FG névvel illetik őket) vagy a műfűre tervezett (TF) cipők.
A posztokkal kapcsolatban (és ez minden újoncnak szól): gyertek majd oda edzésen, és ott mondjátok, mert egyelőre sajnos nem tudok/tudunk arcot kapcsolni a nevekhez, így nem tudjuk ki az, aki ír. Szép lassan az edzéseken jelezzétek majd és meglátják az edzők, hogy mennyire reális választás.
Super Bowl ............... Jóember Bitbuzi MILF hunter Kábít Gergely Kíván Szuszi Nyalo Homo 30+82=112 Cini Lakoma Bálint Veri Zoltán Nyálberényi Roland Sütissrác Hobbi? de azé akkora a karom..Levetett Bunda Jánosi ki ha én nem metrosexuális 2451+234414-236838=27 Gabi 1 merő leteszem a kulát mindenhova Árpád +7fő Peti Dobos Attila Csokis Tibi (+1) Szirmai Roland Simó András Tóth Richárd Soós Krisztián Sinka Balázs (+1) Fülöp Tamás(+1) Tallódi Márk (+3) Cacy Laci + 1 Csöccsikee Andreasz Szépe József Mattanyahu Bencsik Tamás Vysztup Bence Bere Gábor Bere János Krizsanyik Csaba Száraz Ferenc Haraszti Géza