A topic nevéből is látszik, hogy milyen fotós eszközök börzéjéről van itt szó.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Nem aktuális a hírdetés, remek kezekbe kerül/került a négy jószág.
Eladó saját gyűjteményből a képen látható 4db FED masina. Szép állapotban, gépek működésükről nem tudok semmit. Az objektívek szépek, működnek rendesen, NEX-en használgattam őket minimálisan. Egyben adom el őket. FED2, FED3, FED4, FED5B
Ára egyben: 14e HUF
Érdeklődni privát mailen. BP XI ker. estleg posta.
Eladó saját gyűjteményből a képen látható 4db FED masina. Szép állapotban, gépek működésükről nem tudok semmit. Az objektívek szépek, működnek rendesen, NEX-en használgattam őket minimálisan. Egyben adom el őket. FED2, FED3, FED4, FED5B
Ára egyben: 14e HUF
Érdeklődni privát mailen. BP XI ker. estleg posta.
Hapo 66E, távmérős 6x6-os gép szép állapotban (egyedül a bal oldalon elöl jött le egy bőrdarab), kissé homályos, de használható távmérővel, hibátlan bőrtokkal eladó 7000 forintért sn. nem található
FED-2/50 (Leica Summar klón) eladó. Szép állapotú, némi törölgetési hajszálkarc a frontlencsén. Nagyon szép a háttérmosás, 3D jellegű képeket ad. Kontrasztra gyengébb, mint a mostani objektívek, de ez Photoshopban orvosloható.
Eladó egy Jupiter 12 f2.8 35mm M39-es nagy látószögű objektív. Mindene tökéletesen működik, a lencsék is tiszták. Hátsó sapka van, első nincs. Érdeklődni e-mail-ben lehet, ami publikus.
Eladó Carl Zeiss Jena Pancolar 80mm f/1.8 (Prakticar) objektív, (PB bajonettes, közelpontja 0.65m, Sony NEX-hez van adapter v. Canon-ra is átalakítható)
Nagyon szép állapotban, gyári sapkákkal és eredeti dobozzal, S/N 3698
Eladó egy Konica FC-1 + 35mm f2.8 Hexanon AR objektív (ritka, kompakt f22-es verzió) jó állapotban, minden működik. Nagyon könnyű befűzni a filmet, és a kezelése is egyszerű. Az objektív nagyon éles, digitális vázon is jól teljesít. Opcionálisan fém napellenzővel.
Ár: 20e Ft, érdeklődni a publikus e-mail címen lehet.
Az előzmény tartalmából elkelt a Zenit fényképezőgép, szép fényeket hozzá az új gazdájának!
A Helios 44-2 objektív még eladó:
Zenit 12 SzD (ЗЕНИТ-12сд) + Helios MC 44M-4 58mm 1:2 eladó. Gépváz működőképes, fénymérés, záridők rendben, + Zenit táska. Objektív: minimális törölgetési nyom (kritikus szemmel nézve), pár porszem, mechanika rendben. Egyedi azonosítók: gépváz: 89250381 objektív: 89484433 Irányár: 7500ft. Nem bontható váz/objektívre, csak egyben eladó (megbízásból hirdetem).
Valamint egy Helios 44-2 objektív. Minimális törölgetési nyom (kritikus szemmel nézve), pár porszem, mechanika rendben. Egyedi azonosítója: 7301658 Irányár: 5e.ft.
Képek az előzményben láthatók.
Bp. 4. kerület Váci úti Tesco parkoló, vagy 3-as metró Városkapu megállónál. Vagy 15. kerület Pólus centernél. Reggeli/délelőtti órákban.
Eladó egy Zenit-E /N78051123/ gép, egy hozzávaló Helios 44-2 obi. Az obiszépen jár, por és gombamentes. A gép nem tudom hogy jól működik-e, de ha más nem dekornak vagy alkatrésznek jó. Emiatt az obi árában adom: 5000 huf!
Eladó még egy Sonyhoz való m42 átalakító 2500.-
Case logic táska. Ultrazoom gépekhez, kisebb méretű tükrösökhöz kiváló: 3000.-
Talán itt belefér még ez a hirdetés: Eladó Minolta Dimage Scan Dual IV filmszkenner (2240193x). http://www.konicaminoltasupport.com/index.php?id=3190&L=0 Tartozékai: doboz belső kartonok nélkül, táp, USB kábel, driver lemez, filmcsik és diakeretes adagoló. A szkenner nagy ritkán kiakad (egy reset kell neki), emiatt vettem egy másikat de az is hasonló tüneteket produkál. Miután W7 driver hivatalosan nincs hozzá (bár ettől függetlenül tökéletesen használható) úgyhogy reálisnak tartom a szerviz álláspontját hogy kompatibilitási hiba lehet. A felbontásért és minőségért cserébe nekem megéri használni. Ára 28000 Ft. Megtekinthető Óbudán.
Zenit 12 SzD (ЗЕНИТ-12сд) + Helios MC 44M-4 58mm 1:2 eladó. Gépváz működőképes, fénymérés, záridők rendben, + Zenit táska. Objektív: minimális törölgetési nyom (kritikus szemmel nézve), pár porszem, mechanika rendben. Egyedi azonosítók: gépváz: 89250381 objektív: 89484433 Irányár: 7500ft. Nem bontható váz/objektívre, csak egyben eladó (megbízásból hirdetem).
Valamint egy Helios 44-2 objektív. Minimális törölgetési nyom (kritikus szemmel nézve), pár porszem, mechanika rendben. Egyedi azonosítója: 7301658 Irányár: 5e.ft.
Képek az előzményben láthatók.
Egyben 11e.ft. 10e.ft. Bp. 4. kerület Váci úti Tesco parkoló, vagy 3-as metró Városkapu megállónál. Vagy 15. kerület Pólus centernél. reggeli/délelőtti órákban. Postaköltség a vevő terhére. Email cím publikus.
Eladó egy Leica C3 Vario-Elmar 28-80mm kifogástalan állapotban. A gép tartozéka az eredeti Leica féle bőrtok. Minden funkciója tökéletesen működik. A felső műanyag borításán és az alján a használatból kifolyólag hajszálkarcok találhatóak.
Ára: 25.000 ft Többi kép itt! Csak személyes átvételt vállalok Budapesten. Ha kérdésed van nyugodtan kérdezz (mikoriam@gmail.com)
Van egy rossz hirem, 70-100 Euro között megy el a németeknél az ebayon. Ha hozzászámolod a postaköltséget nem sok értelme van oda feltenni. És persze azt is vedd hozzá hogy más országból nem adnak érte annyit mint hazai pályáról.
szeretnék eladni egy Leica C3-as fényképezőgépet de gondolom, hogy itthon nem nagyon lenne rá érdeklődő. Tudtok esetleg valakit ajánlani aki vállalja, hogy pénzért ebayen meghirdeti?
(ha rossz topik akkor elnézéseteket kérem, nem találtam jobbat.)