World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
persze nekem konnyu volt leszokni rola, mivel kurvara nincs ra idom, van egy komoly elhatarozasom. egyebkent azt irtam anno, hogy konnyu leszokni rola ha van mast csinalni. ettol fuggetlenul a mai napig olvasom pl. ezt a forumot is, meg a guildet is.
namarmost egy 9 eves kolyok eseteben akinek kurva sok a szabadideje, nem biztos h a leszokas annyira trivialis.
Most előkeressem amikor azt írtad hogy milyen könnyű leszokni? :D Amúgy nem a wow maga okoz függőséget a legtöbb esetben, hanem a vele együttjáró társaság. Az meg csak nem baj ha az ember egy társasághoz ragaszkodik? Alapvetőe emberi tulajdonság. Ha mesterséges intelligenciák vezérelnék a többi karaktert a csapatjátékok során, tizedennyien se játszanák mert nem volna érdekes.
offline warcraft rts-ek. nezd, egy felnott is kepes igen konmoly addikciot kialakitan a wow-val kapcsolatban, egy gyereket meg szimplan ugy beszippant, hogy az eletben nem kaparod ossze. En 2.5 ev utan hagyatam abba es egyaltalan nem volt konnyu.
ha a sracod jatszani akar, menjetek el egy szoftverboltba es kerdezd meg mit ajanlanak. en azt mondom, hogy ugy altalanossagban a fantasy alapu RTS-ek, egesz jok lehetnek egy kolyoknek.
hát a Warhammer online nem stratégiai játék, ellenben létezik a Warhammer világában játszódó jópár játék, köztük stratégiai is, de ez nem ezen topic témája
Ulduar egy átlagos, ráadásul elég rossz csapatelosztással induló brigádnak - mint a mienk - kellően nehéz, de pont ezért élvezetes. Már annak is örültünk, hogy bejutottunk:)
bocsi, ha rossz az oldal. a fiam 9 éves, és nem hiszem, hogy ki tudna használni egy on line játékot. én pedig nem játszom vele. ő az osztálytársánál játszott vele, és azóta nyúz. köszi.
de hogy segítsek is, internet kapcsolat nélküli játék semmilyen tekintetben nem hasonlít egy online játékra, még ha a warhammer - warcraft szavakat be is nézted
kérdezném, hogy van e olyan "dobozos, internetkapcsolat nélküli" játék, ami jellegében, játékmenetében hasonlít a warhammer on line játékához. köszönöm
hm ezt hogy néztem be. Ráadásul duplán. Azt olvastam most tőled, hogy 1 agi = 2 AP és már kerestem is a linket, hogy már pedig az 2.0 előtt volt vagy hogy :)) Szóval természetesen 1 agi = 1 ap. Minden esetre ettől még ugyanúgy gondolom, hogy szerintem jó lehet :) Esetleg megnézheted az elit jerks féle nagy hunter xls-t, bár wotlk óta nem néztem, hogy működik-e ugyanúgy, itemekkel hogy áll, stb.
TBC óta 1 agi =/= 2 RAP. :) Egyébként nem együtt értendő, hanem külön-külön. De már megcsináltam, most két karddal szaladgálok (hatestrike, rune-etched blade) egy bot (HC VH druidabot) helyett. Mai raiden meglátjuk mennyivel jobb...
Hello wowwerek! Ha most leírjátok a véleményeteket a játékról <a href="http://www.arukereso.hu/CategorySearch.php?st=warcraft" target="_blank">itt</a>, nyerhettek vele egy érintőképernyős mobilt itt. Megéri! :)
A 25ös normál csaták kb olyan nehezek mint ZulAman T4es és kék cuccban. A 10es kb olyan mint prenerf Kara kék gearben. A régi T5 és ZA szintjén van Ulduar, el lehet wipeolgatni a bossokon rendesen egy átlagos casual csapattal. Azért egy kicsit összetettebb mint a T5 és több fegyelem és egyéni kreativitás kell. Sajnos ezzel nem állunk jól. A trash nekem tetszik nagyon, kreatív módon lett nehéz és egyáltalán nem sok.
Nem láttam még mindent de amit eddig láttam belőle az nagyon jól volt megcsinálva, pár idegesítő és rosszul tuneolt dologtól eltekintve szinte tökéletes, ilyen insta még nem volt.
8-as értékeléssel egyetértek, néha a trash keményebb mint egy-egy boss, de lehet, hogy csak rosszul látom a dolgot és jobbak az infók a bossokról, mint a trashről. A hard mode-okat még nem próbáltuk.
10-es skálán 8. Nyilván hard mode-ot még nem néztünk. Néhány boss egymáshoz képest van furán tuningolva, amíg Freya, Hodir 3-4 pullból dől (első látásra), addig Thorim, Mimiron már nem annyira. Egyébként jók a harcok, a trash idegesítő. Alapvetőern rendben van az insta, semmi különösebb extra, de egy tisztes iparosmunka. Ahogy hallom a hard mode-ok meg tényleg azok lettek, szóval majd lehet még egy fokozattal feljebb kapcsolni.
Na már eleget voltatok Ulduarban, írjatok valamit hogy egy 10-es skálán milyen lett? (Mondjuk Sunwell a 10. :) ) Azt látom hogy a hard mode az tényleg hard lett, azt hasonlítják az eredeti Sunwell bossokhoz, talán még annál is nehezebb lett.
Prot palának már nem kell spellpower, str-es cuccokat kell gyűjtenie, még a fegyvere is stres warriorcucc legyen. Olvassa el a képességeit hogy mivel skálázódnak, ha már olyan okos akar lenni :D