Ombre, hogy a faszomban lett mindenki egyszerre 2 heten belul kronikus mandulagyulladasa??? Holnap megyek vervetelre es engem is Tudo Gyulaval baszogattak.
Amugy ma a Boy Sets Fire enekesenek keresett a batyam dokit (torokgyulladas, mi mas?). Szerintem o a virusgazda.
Ja es nekem is 2-3 nap alatt elmulik, ha nem, akkor viszont kibaszott lazas vagyok. Most csak faj kurvara, most mar nyelnem sem kell, hogy megoruljek a fajdalomtol.
Én nem ittam belőle, de gyanús, hogy pesten lettem beteg én is.A dobosunknak, mint kiderült meg tüdőgyulladása van, és azt mondja, hogy ő tuti ott kapta el.
Most vettem fel a 3. szurit éppen.Hát, szerintem kell hogy használjon.Ma már jobban vagyok, nem fáj annyira a torkom, de lassan javul...Érdekes, hogy 2-3 nap alatt mindíg el szokott múlni, de ez most más.
Zsolt:
A képet be is kell szúrni, nem elég feltölteni."Beszúrás"
De igen, amiatt 6 napig ijnyekciókúrára kell járnom.Ennyire még soha nem volt gondom a torkommal.Ma meg kiderült, hogy nem is egy síma megfázásból eredt, hanem valszeg elkaptam valakitől.Ilyen vírusos geci, azért is nem akar elmúlni, sőt tegnap még szarabbul voltam mint előtte.Ma már egy kicsit jobb, de ugyanolyan gennyes a mandulám:-(((
Zzzsolttttt:
Végre te is megjelentél a színen baeg:-)))))
Pattogó:
Ne haragudj a péntekiért...Elhúzódott a dolog.Bocs, legközelebb nem fog előfordulni.
Na mi van mán megint? Mi van a nőkkel? Ja azokat nem lehet megismerni. Sem kiismerni. Jötté vóna inkább tegnap inni!
Kukiverő! Én tegnap hazamentem vagy hazavitt valaki?
Zzsótti! Kűdöm majd a könyveket mingyá! Próbálok valami lemezt keresni amivel át tudom hozni a régi 286-os turbódízelrül erre a dzsépre. Mert még azon vannak.
Lapposs! Jobbulást a torkodnak meg az ánuszodnak! Gondolj bele, hogy lehetne rosszabb is: napi 5 végbélkúp napi két-három beöntéssel és a végén egy szép nagy végbéltükrözés, hogy csak úgy recsegnének segglukad bársonyos redői. Ehe-ehe.
Jezusom, mi miatt? Ugye nem az elhatalmasodo torokgyulladas? En masfel het utan tegnap mentem, 3. gyogyszertarban sikerult csak kapni antibiotikumot... A fasz ki van.
Bakker, nem tudok aludni, és végigolvastam a fórumot februártól eddig. Teljesen belezöldültem. Hogy fogok így dolgozni? Meg különben is. Minek a szabadnap, ha elmarad a koncert? Kis absinthe-tól szívesebben zöldültem volna mint a brekegéstől. Jövő héten meg fájhat a szívem, hogy nem lehetek ott a Tivornya Tanyában.
Béla: Remélem kedden bejössz felvételi előtt doppingolni a Galériába! Ha nem, hát utána gyere ünnepelni! Nagy kalap békát!
Pattogó tevekuki: A könyveket a zsoltgoeder@yahoo.de címre kérem, cserébe csinálok neked rózás picsát.
Hát igen, ez van sajna, egyszerűen én se értem! Ilyenkor van az (amit tegnap este is rendszeresen végeztem), hogy elmész arra a bizonyos helyre, megkéred azt a bizonyos személyt, hogy abba a bizonyos pohárba töltsön abból a bizonyos piából. Mivel te az meg szeretnéd inni. Erre jól bebaszol, majd holnap (azaz ma) brekegés a vége.
De basszátok már meg!Hogy a büdös francban van az, hogy a nöket a kurva életbe ha beledöglessz se tudod kiismerni!!!!!!
Egyszerüen képtelenség és nekem meg valahogy tényleg nem megy.Nem értem én az értékrendszerüket, a gondolatmenetüket, ok-okozati elgondolásukat meg úgy egyáltalán az egész "rendszert"!
Ismersz egy nöt pár hónapja és tudod mire vagy képes?->brekegésre!
Ismersz egy nöt több éve, de akkor is csak brekegni tudsz.
És még te vagy megtisztelve, hogy béka létedre brekeghetsz!!!!
Hát a faszomat ám!
Mér vagyok én folytonos és öntudatlan brekegésre kárhoztatva?