A vélemény ugyan szabad, de ezt ugye nem gondolod komolyan: Legtöbbet fejlődött játékos: Vince Carter?
Carter miután igen sportszerű módon elhitette a balgákkal, hogy már nem tud a tőle megszokott színvonalon játszani, átkerült East Rutherford-ba, hozza a tőle elvárhatót és ezt még jutalmazni is kéne, holott ismerjük a képességeit?:O)))))))
Az év bukása: Kobe Bryant Lakerse Az év csalódása: Tomjanovich nem marad a Lakersnél Az év meglepetése: Phoenix és Bulls szárnyalása Legtöbbet fejlődött játékos: Vince Carter Az év szégyene: Sport1 nem közvetít
pont délután gondoltam rá, hogy meg kéne már idén is csinálni. megelőztél:-)
MVP-Nash, Iverson vagy James. Nash csodált csinált a Sunssal, Iverson szvsz idén volt a legjobb, és ezzel a csapattal is valszeg be fog jutni a PO-ba. James is hasonló eset. És aki 20-7-7-t tud 19 évesen...
Best Coach- én is George Karlnak adnám. hihetetlen mit hozott ki a Denverből. nem lennék meglepve, ha összejönne nekik a 2. kör is.
Defensive player of the year- Bruce Bowen
6th man- itt is sok közül lehet választani. Gordonnak nem, mert újon nehogy már kapjon:-) én szívem szerint Boykinsnak adnám. ha ő kapná, akkor se szólhatna szvsz senki egy szót sem.
ROY- Gordon is nagyon jó. Okafor is, de ott ő a No.1. így azért könyebb jobb statotak összehozni. Howard is egyre jobb, szvsz ő jobb lesz később, mint Okafor.
MVP - nálam KG na de egyébként meg Nash nem kapja meg sztem, valószinűbb inkább Shaq, bár még Duncan is beleférhet, az pedig még nem dőlt el h melyik lesz a legjobb csapat, legalábbis % alapján, továbbra is 3esélyes
edző - nekem nem tűnik D'Antoni olyan túl jó edzőnek, akkor már inkább Nash a suns edzője... egyébként meg a top3 csapat közül bármelyik edzője megkaphatja de akár Karl is kaphatná, bár nem volt sokáig
védő - egyértelműen BigBen, nem is kérdés AK túl keveset is játszott meg túl kevés is a lepattanója
6th man - Ricky Davis kapja valszeg, még beleférhet Wally vagy Stack, azért Gordon túlzás lenne
újonc - Okafor mindenképp, azért itt Gordon sehol nincs
na asszem itt az idő hogy kiosszuk azi idei díjakat, itt az én listám:
MVP-Stevie Nash, hihetetlen hogy mennyire Nash függő a Suns. Nélküle sehol se lenne most a Suns, és ugye mint a legjobb csapat legjobbja megérdemli ezt a címet :D. Walton óta az 1. mvp lenne, aki ugy kapná meg hogy nincs meg a 20ppg . (sry AI, de tul szar a csapatod hogy megkaphassad ezt a címet :/)
Best Coach-Marc D'Antoni , hihetetlen hogy 1 nyár alatt hogyan tudta összekovácsolni a Phoenixet...bár nagyon sok jó edzői teljesítmény volt idén ,de nálam az ő munkája volt a legkiemelkedőbb
Defensive player of the year- hmmmm, ennél bajba vagyok. Olvasgattam cikkeket ahol Duncant meg Big Bent tartották a legesélyesebbnek erre a címre, de én vmiért AK47nek adnám :D hihetetlenül hogy mennyit legyezzik ,de ugyse fogja megkapni mert tul kevés meccset játszott :( .
6th man- 2 két fő favorit : Tricky Ricky und Ben Gordon, Kb hasonlót teljesítenek mind2en, de Davis annyit játszik mint egy kezdő , sokkal többet mind Gordon de viszonyt annyivel nem nyujt többet. 6th man award goes to Ben Gordon, ja és ennél fogva nem lesz ROY mert milyen már az hogy 2 díjat visz egy évben? :DDD
ROY-Emeka Okafor, fent elmondtam miért :). A Charlotte sztem nagyon nagyot jászott idén, Okafor nagy részt vállalt benne ,újonc létére double-double average nem rossz. De pár év mulva Howard lepipálja majd.
MIP-Bron kapja, mert megmutatta hogy mért neki adták tavaly a ROYt :) .Wade is megérdemelné, de Diesel érkezése nagy hatással volt az ő teljesítményére. James meg egy igazi vezérré lépett elő.