Keresés

Részletes keresés

Tündi2003 Creative Commons License 2005.02.07 0 0 885

Sziasztok!

Kicsit sok itt a hozzászólás, amit nincs kedvem (most) visszaolvasni, de leht hogy volt már róla szó: az online játéban mi alapján adja a rendszer a pontokat (mármint a ranglista pontot). Még nem tudtam rájönni a logikára. Egyedül az világos, hogyha döntetlent játszok, akkor változatlan a ranglista-pont, ha nyerek, akkor nö, ha vesztek, akkor csökken. De milyen szisztéma alapján döl el, hogy mennyivel???? Sehol nem találtam erröl leírást. Kösz a választ.

Törölt nick Creative Commons License 2005.02.07 0 0 884
A tűzfalak fő funkciója mondjuk leginkább a port-ok tiltása/engedélyezése, nehezen tudom elképzelni hogy azan ne lehetne, max. rossz helyen keresed.

Tanácsom: uninstall Domestos ... vagy Cillit vagy mi., valami mást kellene feltenni
Előzmény: CSOPi (883)
CSOPi Creative Commons License 2005.02.07 0 0 883

Köszi Zoli, Miki!

a PC-cillin tűzfalának csak honlapnevet engedélyezhetek!!!

Portot nem. Megkerestem a számaitokat, a tiltottak köt nincsenek, de nem is engedélyezi!

a tantrix.com-ra sem enged!!!

más ötlet?

67.18.110.206 ezt az IP cimet engedélyeztettem vele, de ez is kevés

Csopi

mikellos Creative Commons License 2005.02.04 0 0 882

A tűzfalon a 2244-es TCP portot kell kinyitni.

mikellos

Előzmény: ZormaC (881)
ZormaC Creative Commons License 2005.02.03 0 0 881

Csopi,

többféle oka is lehet, amiért nem megy... ha ki akarod deríteni, ahhoz kicsit dolgozni kell :-)

1. klikk ide: http://www.netrejtveny.hu/

itt azt kell nézni, hogy az oldal közepe tájékán megjelenik-e egy "Ötperces" névre hallgató keresztrejtvény. Ha nem, akkor nem működik a Java a gépeden és ez az elsődleges probléma. Ha igen, olvass tovább. :-)

2. klikk ide: http://www.netrejtveny.hu/oldal.jsp?Oldal=nrarch

majd válassz ki egyet a hosszú listából. Várt eredmény: feljön egy keresztrejtvény egy külön ablakban. Ha idáig jutottál, a Java-nak már működnie kell - vagyis ha nem jön fel a keresztrejtvény, akkor valószínűleg a felpattanó ablakok vannak blokkolva. Ilyenkor két helyen érdemes nézelődni: a) a Cillin úgy látom, tartalmaz ilyen beállítást, ott körülnézni b) ha Windows XP-d van és hozzá service pack 2, ÉS expoderrel böngészel, akkor ott. Ha működött ez is, akkor olvass tovább.

3. Lehet, hogy a tűzfal a gond - a lobbihoz engedélyezni kell bizonyos nem szokványos portokat is (talán 2244-6 és 4321 de a pontos számokra nem tenném a nyakam). Bár azt írtad, kikapcsoltad a tűzfalat (ami egyébként nem jó ötlet, szóval ha a kikapcsolás után se megy a lobbi, akkor én a helyedben visszakapcsolnám).

Több ötletem nemigen van.

Jah... a Dave-től ne várj 10-12 sornál többet... ha egyáltalán válaszol, akkor az 1-2 soros válasz lesz, többet soha nem ír egyszerre... de ettől még nem nyilvánvaló megérteni az angolját, a félszavas utalások miatt... :-)

z.

Előzmény: CSOPi (880)
CSOPi Creative Commons License 2005.02.02 0 0 880
Sziasztok!

Nem váltottam szolgáltatót, a gép is olyan, mint fél éve, csak előkerült az alaplap CD-je, böngészgettem rajta, akkor találtam meg ezt a tűzfalatkás PC-cillin-t.
Csak kiváncsiságból körülnéztem, beenged a svéd és az angol tantrix honlapra is.
Az nem zavar, hogy szigorúbb vírusölő, mint a virusbuster, de néha szeretnék játszani is...
Rita, felmászik a netre, elég sok szutykot megnéz.
Épp azon gonolxom, hogy megirom a bánatomat Dave-nek, hátha volna valami ötlete, ha nem ír 10-12 sornál többet válaszként, akkor még tán meg is értem §:-)))
Sőt, a Cilin fejlesztőgárdájának is megírom.

Csopi
Előzmény: Törölt nick (878)
ZormaC Creative Commons License 2005.01.31 0 0 879

Jaja, már ott helyben viccelődtünk a lengyel srác dobálása kapcsán :-)

Komolyan mondom, elsőre nem tudtam mire vélni a Csopi vírusirtóját... ugyanis Cillit-nek olvastam véletlenül és lelki szemeim előtt megjelent, ahogy a számítógép belsejében levő vírusokat kíméletlenül elpusztítja, mint a reklámokban a proaktív zöld molekulák... de ennél biztosan jobb a helyzet :-)

A Helly honlapját egyébként ajánlom mindenki figyelmébe - nem semmi egy csaj, a hobbijait elnézve.

http://monsite.wanadoo.fr/helly/

z.

Előzmény: Törölt nick (877)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.30 0 0 878
Nem váltottál szolgáltatót ?
Előzmény: CSOPi (876)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.30 0 0 877
Ja, szép lett volna dobálni ...
Előzmény: ILLES (875)
CSOPi Creative Commons License 2005.01.30 0 0 876

sziasztok!

SOS!!!

Az új alaplapomhoz PC-cillin vírusölőt adtak. Alapjábavévé tetszik, de a Tantrixra nem enged fel! Van valami ötletetk, hogy lehetne a PC-cillinnel Tantrixozni? Beépített tűzfala van, azt már kikapcsoltam. A Tantrix.com-ot sem indítja.

Köszi

Csopi

ILLES Creative Commons License 2005.01.29 0 0 875
Gratula minden magyarnak a Német Openen való szerepléséhez. Végig nézve az összes képet azért megállapíthatjuk, hogy nagy szerencse, hogy nem a lengyel fiú nyerte a versenyt :-)
sarkanyrepulo Creative Commons License 2005.01.26 0 0 874
Ha valakinek szállásra van szüksége, nálam alhat szombaton.
s
Előzmény: Sirpi (870)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.26 0 0 873
Tök jó lehetett ... irigyellek Titeket ...
Szerintem meg a kornyik szimpi, még ha kicsit túlsúlyos is ...
Előzmény: Sirpi (871)
ZormaC Creative Commons License 2005.01.26 0 0 872

És egy kis illusztráció a remek beszámolóhoz:

http://www.cs.bme.hu/~zoli/tantrix/go2005/

A tartalomól:

- blick zsonglőrködik

- a magyar különítmény egyenpólóban

- életképek játszmákról

- csoportkép

- Helly repülése

- okleveles majmok

(az oldal alján kattintgatva további galériák érhetők el)

Előzmény: Sirpi (871)
Sirpi Creative Commons License 2005.01.26 0 0 871
GERMAN OPEN BESZÁMOLÓ

Sziasztok! Mivel a most hétvégén lezajlott German Open volt az elsõ offline bajnokság, amin részt vettem, és úgy érzem, maradandó élményekkel gazdagodott mind a négy magyar induló (egmaria, blick, zormac, sirpi), valamint sok magyar nagyon kiváncsi, hogy nekünk hogy
tetszett, ezért úgy döntöttem, hogy írok az élményeinkrõl. Remélem, át tudok valamennyit adni az ott kialakult jó hangulatból.

Csütörtök este indultunk tõlünk (blick már korábban megérkezett hozzánk). Zormi tíz körül jött értünk, berámoltuk a csomagokat, aztán nekivágtunk az éjszakának. Az elején kicsit óvatosan kellett haladnunk, mert fel volt fagyva az út, de ezt hamar felváltotta némi esõ, és akkor tudtunk rendesen haladni, igaz, így meg nem sokat láttunk... egészen addig tartott a száguldás az M1-esen, amíg be nem értünk egy hídelemeket szállító konvojt, ami olyan jó ötvenes tempóban haladt, elfoglalva az autópályát teljes szélességében. Kb. egy órát cammogtunk mögöttük, amikor végre félreálltak egy idõre, hogy a mögöttük felduzzadt autóáradatot elengedjék. Viszont mivel nagyon a sor elején voltunk, innentõl döngethettünk a tök üres sztrádán. Ausztriában nem volt semmi gond, de olyan hajnali 3 körül - immár Németországban - elkapott minket egy jó ki hózápor, 30-40-nel tudtunk csak araszolni a szélsõ sávban, nem láttunk az orrunkig se nagyon. Fõleg akkor, mikor a belsõ sávban kamionok kezdtek minket úgy nyolcvannal elõzgetni, és persze olyankor egy jó adag hó még pluszban
betakarta az autót. Ekkor döntöttük el, hogy félreállunk aludni egy kicsit. Kb. 2 óra alatt a helyzet normalizálódott, az utakat letakarították és így viszonylag eseménytelen volt az út Giessenig, kb. délre érkeztünk meg szállásadónk, Klaus (Schwabe) lakásához, és egyben munkahelyéhez. Felcuccoltunk, aztán aludtunk is vagy délután négyig. Mire felébredtünk, megérkezett Marek (1kornik21) is Lengyelországból, õ busszal jött. Együtt összepakoltunk, készleteket, órákat, meg sok más egyebet bepakoltunk a Klaus kocsijába, és elmentünk a Mathematikumba, ahol másnap reggel a verseny kezdõdött.

A Mathematikum egy régi, de szépen felújított épület, rendeltetése hasonló, mint nálunk a Csodák palotájának. A két nap alatt szabadon mászkálhattunk az épület minden szintjén, kipróbálhattuk például a kétméteres buborékokat készítõ masinát, lebegtethettünk labdát, hidat
építhettünk, valamint rengeteg logikai játékot is kipróbálhattunk. Nagyon jól el lehetett az idõt tölteni a meccsek szünetében. A nagyterem, ahol a verseny ténylegesen zajlott, egy nagyon hangulatos része volt az épületnek, vakolatlan téglafallal, nagy ablakokkal, valamint a mennyezeti fagerendák se voltak eltakarva, tényleg élmény volt ott játszani. Minden meccs külön asztalon zajlott, nem voltak az emberek összezsúfolva úgy, mint a British Openen, és olyan gond se adódott, hogy az egymás mellett ülõ játékosok esetleg rossz zsákból húznak lapkát :-) Mindenki, akivel beszéltem, megerõsítette, hogy az hangulat jobb és kötetlenebb volt, mint Cambridgeben.

Miután minden asztalt, széket szépen elhelyeztünk a versenyre, és megismerkedtünk a közben megérkezett játékosokkal, együtt elmentünk egy étterembe, ahol már végre minden versenyzõ együtt volt. Itt bõven volt idõnk megismerkedni a többiekkel, mert a rendelés után másfél
órával hozták csak ki az ételt, de az legalább finom és bõséges volt. Ez nem is volt hátrány, mert mi magyarok mindössze a kocsiban ettünk 1-2 szendvicset a teljes út alatt. Az aránylag hosszú idõt beszélgetéssel töltöttük, mindenki nagyon jó fejnek tûnt, már itt lehetett érezni, hogy a versenyhez egy jó buli is jár majd ráadásnak. A vacsorára várakozás közben megtartották a sorsolást is. A 22 indulót két 11 fõs csoportba sorsolták, ahol a szombati napon
mindenkinek mindenkivel egy meccset kellett lejátszania, majd a helyezések alapján további körmeccsek vártak mindenkire vasárnap. Volt egy pillanat, amikor komoly esély volt rá, hogy mind a négy magyar induló az A csoportba kerül, de végül a negyedik magyarként kisorsolt blick átcsúszott a másik csoportba. Így se örültünk azért felhõtlenül, mert a mi csoportunk érzésünk szerint kissé nehézre sikeresedett, oda került pl. az elsõ kiemelt, British Open-gyõztes Cheeky, az igen erõsnek mondható Rick, a legjobb hazai versenyzõ, voogel, az idáig rekordszámú meccset lejátszó Othello, és természetesen mi hárman magyarok. Az éttermi buli nem tartott hajnalig, mert másnap reggel korán kezdõdtek az összecsapások. Hazamentünk, és mivel mindenki fáradt volt az utazástól, hamar aludni tértünk.

Reggel házigazdánk, Klaus kicsit korai ébresztése fogadott, és mire kimásztunk az ágyból, már ott virított az asztalon a reggeli. Bedobtuk, kávéztunk, aztán irány a verseny. 10 meccs jutott
mindenkinek, a felénél egy jókora ebédszünettel. Zormival magabiztosan jutottunk a felsõházba. Blick és Mária sorsa sokáig kérdéses volt, végül mindketten csak kicsivel maradtak le a legjobb 8-at jelentõ negyedik helyrõl. Máriának mindössze 0,9TP hiányzott, amit például úgy is megszerezhetett volna, hogy elsõ meccsén 21:00 helyett 20:59 alatt fejezi be a meccsét a végül csoportnegyedikként végzõ Rick ellen. Végülis az A csoport élén Cheeky, Zormac, Sirpi, Rick, Mária, a B csoport élén pedig Helly, Benopi, Soqquadro, Marek végzett. Toddy 0.3TP-vel szorult le a fontos negyedik helyrõl, õt nem sokkal Blick követte. Az A csoportba bekerült egy amerikai srác (Bernard) is, aki lelkes amatõrként komolyan küzdött, a játéktudásával nem is volt nagyobb baj, csak minden meccset 25-30 perc alatt fejezett be, ami
ugye 5-10-zel több a megengedettnél, valamint általában azért pár ponttal ki is kapott. Így majdnem az összes meccsét nulla ponttal zárta elsõ nap, de a végére picit begyorsult és néhány pontocskát azért el tudott csípni. A meccsek után levezetésként meleg vacsorát kaptunk, ami után jópár társasjáték is elõkerült, késõig buliztunk. Aztán hazament a társaság, az egyik fele Klaushoz, a másik pedig barátnõjéhez, Susihoz (õ Bikey néven játszik). Négyünkhöz csatlakozott még Benopi és Marjam, aki, mint kiderült, nem Ben felesége, valamint Marek és Toddy is. Velük immár a szálláson tovább folytatódott a beszélgetés, egyesek az elõzõ talin nagy sikert aratott feladványokat próbálták megoldani, kisebb-nagyobb sikerrel. Közben
kiderült, hogy a külföldiek hogy ejtik a magyarok neveit, pl. házigazdánk pepe nevét péjpéjnek próbálta ejteni :-), valamint az is, hogy kinek honnan ered a tantrixos neve. Marek elmagyarázta, hogy azért 1Kornik21 néven játszik, mert Kornik a város, ahol lakik, a 21
meg a kedvenc száma a 11-et nem számítva. Az 1-es jelenlétére a név elején nem kaptunk magyarázatot :-)

Aztán megintcsak kezdett késõ lenni, ezért elmentünk aludni, hogy másnap reggel kómásan ébredhessünk. Némi kávéval azért sikerült magunkat elindítani, és kezdõdhetett a vasárnapi verseny. Izgalmas meccsek voltak, de sajnos nem mindig alakultak számunkra jól az eremények. Formáját tekintve megint teljes körmérkõzések zajlottak, egészen pontosan az 1-8., a 9-16. és a 17-22. helyekért, a szombati eredményeket törölték, nem vittük tovább õket. Már féltávnál látszott, hogy a gyõztes Helly és Cheeky közül fog kikerülni, nagyon jól ment nekik végig, és õk végeztek a British Open elsõ két helyén is. Az utolsó meccs, melyet egymás ellen játszottak, döntött végül Helly javára, így a nyolc közé jutott egyetlen hölgy nyerte meg a
viadalt. Ugyancsak az utolsó fordulóra maradt Zormac és Benopi meccse, ahol Zormac-nek 9 lapkával kellett volna gyõznie, hogy elcsípje a harmadik helyet, azonban "csak" héttel tudott nyerni végül, így kicsivel ugyan, de a negyedik helyre szorult. Ha Ben 5 másodperccel
többet használt volna, az is elég lett volna, mert annyi hiányzott neki egy idõbüntetéshez. Persze a negyedik hely is szép eredmény, ráadásul Zormac "kedvenc" helyezése is, már az ötödik alkalommal végzett ezen a pozíción tantrixos pályafutása során. Az 5. Marek lett,
miután az utolsó elõtti fordulóban egy hatalmas hurokkal (26 pont különbséggel) nyert végül hatodikként végzett Sirpi ellen, akit nem tört le a súlyos vereség, ugyanis az utolsó fordulóra összeszedte magát, és 28 ponttal verte a hetedikként befutó Maurot. A nyolcadik helyen - nagy meglepetésre nyeretlenül - Rick végzett.

A 9-16. helyekért blick és Mária küzdhetett, jól ment nekik a versenyzés, csoportjuk 3. és 4. helyén, azaz a 11-12. helyen végeztek. A kilencedik az egész nap nagyszerû formát mutató Voogel lett, aki összeszedte magát, és alig kapott idõbüntetést vasárnap (az elsõ napon kb. 25-öt gyûjtött be, ami igen soknak mondható). Tizedikként a német Sabina végzett, aki szinte ismeretlen versenyzõként kiváló formát mutatva mindenkit meglepve lett második csoportjában. A verseny után készültek csoportképek a résztvevõkrõl, valamint mindenki aláiratta a többiekkel az ajándékba kapott tantrix-posztert. Nem volt egyszerû feladat kitalálni, hogy ki is hiányzik még a listáról akkor, amikor már 20 körüli aláírás szerepelt rajta, de mindenki sikerrel vette ezt az akadályt :-) Ezután az ünnepélyes eredményhirdetés következett,
mindenki kapott oklevelet, az elsõ három pénzdíjat is. A gyõztesekrõl kép is készült, az egyik legviccesebb az, mikor a gyõztes Hellyt a legjobb nyolc közé jutott fiúk feldobják a magasba :-). Néhány játékost egyéb apró ajándékokkal is megleptek, pl. a notórius idõzavarban szenvedõ voogel és Bernard is egy-egy tantrixórát kapott a szervezõktõl a többi versenyzõ hangos kacaja közepette :-)

Az eredményhirdetés után a csapat egy részétõl érzékeny búcsút vettünk, de a többség egy rövid autókázás után megmászta a közeli hegyet, aminek a tetején egy hangulatos vendéglõ volt. Itt is finom volt a kaja, és még hamar ki is hozták, extra szolgáltatásként pedig az egyik ázsiai pincérnõ hároméves gyereke szórakoztatott minket, nagyon eleven volt, és mindent leszórt az asztal alá, valamint Orrixot, a híres világjáró tantrixmackót is pucérra vetkõztette :-)
Itt is nagyon jó volt a hangulat, sokat viccelõdtünk, aztán elindultunk vissza a szállásra, gyalog le a hegyrõl. Ekkor már hó is esett, úgyhogy nagyon örültünk, amikor végre leértünk a parkolóba. Itt újabb emberektõl kellett elbúcsúznunk, utolsó éjszaka rajtunk kívül már csak Toddy és Marek töltötte Klausnál az éjszakát.

Reggel összepakoltunk, Klaus megmutatta a helyi újságokat, amiben két cikk is szerepelt a tornáról, az egyik mellett fénykép is volt, amin Cheeky és Sirpi játszik éppen, úgyhogy azt gyorsan lenyúltuk :-) Hazafelé aránylag simán tudtunk jönni, 10 óra alatt tettük meg az utat, egyedül Bécs elõtt volt egy kb. egy órás cammogás a hirtelen leesett hó miatt. A szembesávban összekoccant kamionokat is láttunk keresztbeállva, szóval elég olcsón megúsztuk. A határon átérve viszont már nem volt semmi gond, döngettünk rendesen, ugyanis a rendszámtáblára fagyott hótól úgyse lehetett az autót beazonosítani :-) Késõ estére érkeztünk haza, épségben, sok jó élménnyel gazdagodva.

Sirpi
Sirpi Creative Commons License 2005.01.17 0 0 870

Sziasztok!

Avégett írok a fórumot olvasóknak, hogy megint eltelt pár hónap, meg aztán itt az új év is, ezért január 29-én ismételten offline tantrix találkozót rendezünk a Kék Rózsa étteremben (Wesselényi u. 9, a Zsinagóga mellett az Astoriánál). Délután 4 órától az este 10 órás zárásig minden érdeklődőt szeretettel várunk. Gyertek jó sokan és terjesszétek az igét! Ja, és aki tud, hozzon készletet!

Sirpi

Tündi2003 Creative Commons License 2005.01.14 0 0 869

Sziasztok, én egy vadiúj tantrixos vagyok, néha még belkeveredek a szabályokba, de legalább könnyq legyözni :-)

Ha van kedve valakinek rajtam gyakorolni, a tabtrix.hu-n Robinna név alatt megtalál, ha épp ott vagyok.

bcsiga Creative Commons License 2005.01.11 0 0 868
Hali.... Na itt is yó rég jártam... Igazából annyit szeretnék mondani, hogy a honlapom már használható állapotban van és esetleg oda is lehetne egy tantrix fórumot csinálni amiben hasonló témákról lehetne beszélni:-D...persze ez jó nekem... nézzétek meg-->tsaby.gportal.hu bye-->bcsiga
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.11 0 0 867

Hmmm, valoban, pl Kislutyo 85% ... Nekem meg 64%. Nagyon el tudom képzelni, hogy a párosokkal van gond. DE: Micimackonak 0% a befejezetlen, pedig én szinte csak vele párosozok. DE: Én mindig magamat a jobb oldali hatszögbe teszem, tehát Micimacko van a baloldalon, a lobbyba az ö neve mellett van a pont. És szerintem csak azoknak jelez befejezetlent, akik a jobb oldalon vannak. Majd kiprobálom MM-mel hogy ha ö van a jobb oldalon, akkor változik e neki pozitiv irányba a befejezetlen (0%rol csaktán észre vesszük (-: )

blick

Előzmény: ZormaC (866)
ZormaC Creative Commons License 2005.01.11 0 0 866

Biztos nagyon kocka megfigyelés... de szerintetek miért van, hogy a Tantrix ranglista oldalakon szinte az összes magyarnak soksok befejezetlen játéka van? Lásd pl: itt. Ami azért furcsa, mert én például minden játékomat befejeztem, nemhogy 18% kimaradt volna. Rangsorolás nélkülieket nem adja hozzá, már figyeltem.

Nem lehet, hogy megint csak arról van szó, hogy a Dave "programozott", és ennek során az elkezdett játékokhoz hozzáadta a párosokat, a befejezettekhez pedig nem? :-)

ILLES Creative Commons License 2005.01.02 0 0 865

Így jár az akinek nem a legtökéletesebb a postafiókja. Érkezett egy időn túli nevezés (az én postafiókom volt benne a ludas) így vadászni kellett még egy nevezőre, hogy a két csoportban ugyanannyian legyenek. Végül is sikerült, így a végső létszám 30-ra nőtt.

Ja, és még mindig nincs friss Élő-rangsor.

Üdv mindenkinek

ILLES Creative Commons License 2004.12.30 0 0 864

Sziasztok

Számomra óriási örömöt okozott, hogy ennyien neveztetek az első egész éves tantrix versenyre. A nevezési határidő elmúlt. 28 versenyző lesz két 14 fős csoportban. Köszönöm azoknak akik beneveztek (hisz nélkülük ez nem jött volna létre) és köszönöm azoknak is akik nem neveztek (mert nem hiszem, hogy megbirkóztam volna mondjuk 250-300 nevezővel).

A http://tantrix.atw.hu oldalon mindenki figyelemmel kísérheti az eseményeket, lehet szurkolni -sőt kérem, hogy szurkoljatok, akár még ellenem is :-).

Sok sikert kívánok a nevezetteknek ezen a tornán, és a többieknek is a többin.

Boldog

Új

Évet

Kívánok

Illés

Törölt nick Creative Commons License 2004.12.24 0 0 863

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

ZormaC Creative Commons License 2004.12.23 0 0 862
Karácsony és szilveszter közöttre van ígérve.
Előzmény: ILLES (861)
ILLES Creative Commons License 2004.12.23 0 0 861

Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek.

Illés

Ja, és még valami. Nem tudjátok mikor lesz végre friss az Élő-ranglista ? Vagy ez lesz a Steven karácsonyi ajándéka nekünk ?

Sirpi Creative Commons License 2004.12.18 0 0 860

Sziasztok!

A két ünnep között se kell hiányolnotok a korizást!

December 30-án du. négytől tantrixos korizás lesz a Műjégen. Találka négykor a jegypénztárok előtt. Ha jöttök, szóljatok 22-ig, hogy még időben meg tudjuk venni a bérleteket. Mivel ez most hétköznap lesz, az eddigikhez képest féláron lehet bejutni, úgyhogy gyertek jó sokan :-)

Minden kicsit és nagyot szeretettel várunk.

Addig is Kellemes Ünnepeket mindenkinek!

Boldog karácsonyt!

Sirpi

Aata1 Creative Commons License 2004.12.14 0 0 859

Nincs valakinek kedve írni a honlapomra újságcikkeket? Lehet vele nyerni is!!! :-) www.aata.gportal.hu - itt olvashatjátok a feltételeket!

Aata

ILLES Creative Commons License 2004.12.12 0 0 858

Sziasztok

Szuper volt ez az idei mesterbajnokság.

Gratulálok Blicknek, Gulunak, Viktóriának és Zormacnak (ők végezetek az első 4 helyen így abc sorrenben).

Meg persze Pepének is aki ilyen jól lebonyolította.

Számomra nagyon tanulságos volt, annak ellenére, hogy hihetetlen mázliszériával játszottam. De megtanultam végre bízni magamban még a világbajnokok ellen is.

Már alig várom a jövő évit.

Hajrá magyarok !

Illés

Aata1 Creative Commons License 2004.12.05 0 0 857
Sajnos elég sok ember nem is tud a bajnokságról, úgyhogy szerintem kéne küldeni egy köre-mailt, vagy ilyesmi...
Előzmény: ILLES (856)
ILLES Creative Commons License 2004.12.05 0 0 856

Eddig már három jelentkező van (rajtam kívül) az egész éves bajnokságra

Köszönöm nekik a jelentkezést, és ezuttal arra biztatok mindenkit (aki megfelel a feltételeimnek, tehát van 100 lejátszott meccse és magyar) hogy jelentkezzen bátran.

Illés

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!