Szijjja Döbike!
jól vagyunk, köszi :-) Verocska hozza a szokásos formáját, tündérke. Ma 8-kor keltünk :-) de szó szerint. Még szopizni sem kelt hajnalban.
már integet, de még csak Apájának. És majdnem felül. Mászás még mindig csak hátrafelé.
most épp játszik. Kezdjük bevezetni a túró-joghurt kajákat, ma épp joghurtos-áfonyás-málnás almát kapott. Imádja.
hétfőn voltunk tanácsadáson, 8750 gramm és 73 centi.
Klassz, ma majdnem begipxelték a (nem eltört) kezem, mert nagyon fáj a könyököm hetek óta. De ha nem javul, akkor tényleg kapok gipxet. Most kaptam egy hordozót, fel van kötve a nyakamba....
Pedrus, isten éltessen sokáig, és ne csak a születésnapod legyen boldog, hanem az egész elkövetkezendő év, legyen legalább olyan eredményes, mint az előző volt!!!
Nagyon koszi a felajanlast, de mi kb. atlosan Fo. masik felen lakunk (olyan cirka 1000 kilcsi a belga hatar...:-)))).
Igy azt hiszem, nem tudunk elni a felajanlassal!:-)))
Hal, mindjart irok privit ful ugyben, mi tul vagyunk par eves hercehurcan, van egy kis tapasztalatom...
Pockatol annyit tudok, hogy Bohaek hetfon hazamentek, es a kisasszonynak tetszett a Bolha-lak..:-)))
Ma éjjel tök lázas lett a lányom. A fiam meg köhög. Ehhh, nem jó ez így...
Adventure a fülészekkel:
A kisasszonnak folyamatosan folyt az orra. El is vittük a tüzoltó utcai klinikára, ahol egy eléggé nem túl kedves, ám de nagyon misszke fülésznő megvizsgálta a törpét. Utána közölte, hogy na de anyuka, ennek a gyereknek középfül gyulladása van, nem vette észre???? Mindezt kissé leb@szó hangnemben. Meg hogy fel kell szúrni a fülét, ha nem gyógyul meg. Ez volt egyik hétfőn, de mivel szabadságon volt ez a hölgy szerdán, mikor visszamentünk, egy másik doki vizsgálta meg. Aki közölte, hogy tök jó semmi baja. (jah, persze, egy középfül gyulladás elösször is fájna, másodszor meg nem múlna el két nap alatt....) Szóval hanyagoltuk a helyet. A következő próbálkozás a Heim Pál kórház, fülészet. Egy sokkal kedvesebb nő, aki megnézte, közölte, hogy meg kell műteni, ki kell venni az orrmanduláját, meg hogy felszúrja a fülét, és beleépít valamit, meg sem vizsgálja még1x kb két hét múlva jelentkezünk műtétre. Na ez sem nyert. Ma megnéztük a a madarász utcai kórházat. Itt egy nagyon nagyon kedves, főorvos fogadott minket, aki belenézett a fülébe, és közölte, hogy tele van folyadékkal, kb 8 hét alatt ki lehet kezelni valszeg, de ha nem akkor jöhet egy durvább beavatkozás. Most épp ez van...
Bobuska, mielott elfelejtem, mar tobbszor is akartam irni: ugyan nem tudom pontosan merre laktok Franciaorszagban, de mi julius elejen megyunk Belgiumba, es ha a belga hatartol max 2 oranyira vagytok, szivesen atcaplatunk cuccokert, es hazafuvarozzuk. Tok ures kocsival megyunk, es visszafele a nehany rekesz belga sor melle befer egy-ket cokmok.
kicsi Emma, közben már nincs meg csak egy kép amit elmentettem a gépre, de szólok Pockának hogy kügyön neked okés?:-))
ámen szvsz is, legyen igaza párodnak:-))
anyu cukorbetegségében azért egy jó dolog is van: mondta hogy 30 de föleg 35 fölött ne hízzak az édességeket felejtsem el. na ebböl mi következik??>>>: hamar kell szülni:-)) legalábbis mondhatom neki ha elkezd kajabálni, hogy dehát te mondtad hogy ne hízzak 30 fölött!:-)))
másik: kitalálta hogy van egy gyógyszer ami eltünteti a pattanásokat ellenben nem szabad a szedése mellett teherbe esni mert magzat-károsító hatása van. hát nem szóltam rá semmit, úgyhogy leveheti hogy olyan nagyon sokat nem fogunk várni:-))
az más kérdés hogy ilyen erös és borzasztó mellékhatással bíró bogyót akkor se vennék be ha szedném a fogigátlót, a saját egészségem miatt sem.
egyébként sokkal jobb a helyzet pattanás-ügyben mióta abbahagytam a bogyókat:-))
Bóha jól van, van tejci, a sebe fáj még. Picilány rendben :-)) nemtom mikor mehet haza. A barátnőm is kedden szült császárral, őt vasárnap engedték haza.
Remélem, így lesz! Mindenesetre a férjem nagyon optimista, ma azt mondta: "Jövő héten elmész orvoshoz, jövő hónapban összehozzuk!". :) Ámen.
Ecccsike, nem jött át a levél, pedig nincs tele a postafiók, nemrég lomtalanítottam, és ki szokta írni, ha gáz van. Úgy tűnik, nekünk ez nem jön össze. Elékszel, a múltkor is, mikor próbáltunk levelet váltani, alig sikerült! :(
Nagyon szépen halad a felújításunk, már a festő is elkezdhette a munkát, nagyon kíváncsi leszek, milyen lesz, jól választottunk -e színeket! Vidám, színes lesz, az már biztos! De remélem, nem vetettük el a sulykot. Ma vettünk kapcsolókat és dugaljakat is, egy vagyon volt, nem gondoltam volna! Jövő pénteken költözünk!!! :)
Meghiszem azt! :) (mármint a boldogságot)
Bár a másik topicban már gratuláltam, azért itt is mégegyszer kívánom, hogy mostantól ne legyen semmi probléma, csak szépen növekvő pocak!!!
Bobuska drága, most értem haza, még le kell töltenem, aztán meg áthoztam mindent, az összes szerszámomat, csavarokat, meg mindent ami ott maradt, ezeket meg el kell pakolni, így lehet, hogy csak nagyon késő éjjel lesz.
Kugggyed...de johet az itt megadott cimre is, most mukodik...baaaar...inkabb a masik, jo? Ezt nem szereti a Parom ha otthonrol megnezem (virusok miatt), es ha nem er ide meg kb. 3/4 6-ig, akkor csak otthonrol tudom megnezni...