Amúgy tényleg nem jó az anaglif része??? Vagy már csak annyit szenvedtem vele, hogy már csak én képzelem térhatásúnak? :))) Amúgy én erre egy ps actiont használokanaglif egyből ott van legfelül. Bár azt néztem hogy elég csak behívni a képet amit át akarsz alakítani, meg a texteket kiszedni, hogy lefusson egybe az action, és aztán már csak el kell tolni a másik réteget, és menteni. Ennyi
Mondjuk nem tudom hogy miskei is így csinálta, vagy pedig ő 2 panorámával dolgozott...
Dehogy rágok be :))) Az ember, (vagy legalább is én) ilyenekből tanul. Mondjuk sima képen, lehet jobban működik, mint egy gömb panon.... Ilyen 3D-s panorámával még nem igen foglalkozott senki? Vagy mindenkinek ugyanez az eredmény jött ki. :))
Miskei képeit meg előkerítem... És köszönöm a hozzá szólásokat!!
Hát akkor ennek így nem sok értelme van. Nézz utána, hogy mitől működik egy anaglyph kép ill. hogy egyáltalán mitől lesz térhatása valaminek. Ja és tényleg keresd meg Miskei képeit (ebben a topikban megtalálod). Szokott írni csak mostanság ha jól tudom elég elfoglalt.
Kérlek ne rágj be rám, hogy egyfolytában kritizállak, de részben te kérdezted részben meg hazudnék ha azt mondanám hogy ez a kép jó (és akkor nem is lesz jobb)
köszönöm ismét, de hidd el lehetne sokkal jobb. Majd jövőre :)
Amikor én voltam akkor is sokan voltak , de vártam. Igen a 10-17-t használtam és unsharp van rajta, de oda kell figyelni mert ha túl sok akkor zizeg a kép.
Én még Ptguiban egyenesítem ki a képet. Más ötletem nincs is.
Csináltam itt is képet, de annyira elcsesztem, hogy ment a kukába.
Az még hagyján, hogy szuperek a képek, na de a szabadtéri fotózással már megint kezdődik, hogy amerre mész, arra süt a nap:)) Én felmentem a Gellérthegyre, itthon még szuper idő, mire felértem, már nem annyira:) És tudod, hol lakom:)
Köszönöm! Én nem vagyok elégedett, főleg az első képnél érzem, hogy lehetne sokkal jobb. Az a férfi fürdő egyébként. Te mikor voltál? Én vasárnap este.
Nem a tourral csináltam, de igen autopano giga-val csináltam. A tourral nem igazán lehet megadni neki ennyi mindent, xml-ben irogattam át dolgokat, meg a hivatkozásokat...
Szokás szerint nagyon szép munka:) Fehérvárcsurgói Károlyi kastély Ugyan nem a Nemzetközi Műemlék Nap-on készült, de kapcsolódik hozzá. Sajnos belül semmi érdekes nem volt.