Ide jöhet minden, ami Kecskemét és
mikrokörnyezetének tömegközlekedésével kapcsolatos, beleértve a helyi-
és helyközi járatokat, munkásszállító és szerződéses buszokat is.
Ha a helyijáratnak nincs kocsija akkor távolsági kocsit forgatnak be 54-esre, vagy fordítva. :) Ez egy helyi járat lenne eredetileg, Noszlopy - Borbás között. Arról viszont ne kérdezzetek, hogy melyik a fordában van ez benne.
Valahogy megértem a helytakarékosságot, csak szerintem marha zsúfolt lesz így a terep... Egy állásról indítani a 10,16,20-at!? Nem is tudom :S Ők tudják, remélem nem fog gondot okozni.
Más
Jól láttam, hogy az orgoványi KXW-n is van kijelző!?
Aztán a csúcsszuper honlapra feltették a 2008-as panaszokat, kéréseket is... "Volán-online fél év késéssel":D
És most nézem, hogy már több mint 24 órával a változás előtt kihirdetnek valamit!Ez derék!:)
"Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy 2009. március 1-én (vasárnap) üzemkezdettől a 9-es és 16-os számú autóbuszjáratok indulási kocsiállása megváltozik a Széchenyi téren. A fenti időponttól a 9-es számú járatok a jelenlegi 5, 29 kocsiállásról, a 16-osszámú járatok a jelenlegi 10, 20 kocsiállásról indulnak."
Mellesleg a honlapon a 28-as járat a Vidámparkból indul, de érdekes módon a Széchenyi térre érkezik... Gondolom onnan üresen megy a Parkba, és re... :-D
Na sziasztok, valóban kimozdultam énis ebben a jóidőben és láttam Rbatka topiktársat is a Széchenyi téren de valahogy nem vett észre. :)
A 16-os 9-es meg helytakarékosság végett lett áthelyezve, mivel óriási tumultus és állandó centizgetés a jellemző a térre, így próbálnak egy kicsit helyet nyerni.
Hát igen is meg nem is mert nyáron mindig kinnt lakom most pár hét múlva költötzök ki lakásfelújjítás miatt de főleg Kecskeméten vagyok :D Hát nem tom. de a 14-sen jött két kanyart a sofőrje a 604-el és mutogatta a 604 sofőrje a dolgokat rajta. ;-) Holnap a KXH-604 a 15/2-es fordát csinálja!!! :D
Erről én azt hallottam, hogy a hosszú volvok könnyebben beállnak a mostani helyre, mint előtte a pékség elé. Ott ugye a sok parkoló busz nehezítette az odajutást.
Én meg várom a 18-n a 026-t. Gondolom, hogy ha már behozták akkor egy egész napos 14-s meg sem kottyan a helyiben. Csak így barátian. !!!EZ NEM BIZTOS, CSAK AZ ÉN KITALÁLCIÓM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most már akkor kezdem sejteni, hogy ki vagy! De mintha valahol egyszer azt írtad volna, hogy Hetényegyházán laksz!? De az is lehet, hogy én gondolom rosszul.
ON
Azt én is figyeltem, hogy eléggé üres volt az eleje, kirámolták rendesen (a képeden is látszik). Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy a 026 vezérei vajon várják-e 604-et? Szerintem nem, mert ezeket tisztán is kellene majd tartani, nem úgy mint a jelenlegi gépüket... Viszont minden elismerésem továbbra is 240, és főként 241 vezéreinek, mert tényleg takarít(tat)ják a gépüket. :) Akkor holnap várom 604-et...,lehet kint se lesz forgalomban, hanem kinthagyják rohadni a Miklós Gyula utcán, vagy a váltótárs szarkási tanyájánál. :D
A 14-es hátujában én kémleltem a 026 elejét ,hogy mennyire üres elöl mert már jól kipakoltak belőle!!!(Meg persze azt is ,hogy milyen szép az eleje) ;-)
Jah! Amúgy mi értelme átpakolni a 9,16-t? A 9-s az 5,29-s "kocsiállásról" indul. A 16-s pedig 10,20-s "kocsiállásról" indul. Hogy mi értelme? nem tudom.
Ezek szerint több mint valószínű, hogy utoljára utaztam vele az előbb haza Heténybe! :S Hiányozni fog, mert egy igazi lepratelep, hasonlóan 308-hoz. 604 vezérei biztos boldogok...
Tamás bácsi 314-en üldögélt, másik topiklakó 14-es hátuljából kémlelte a 026 elejét, mi van itt kollégák? Napközben + fok van, és máris vigéckedtek!? :DD
Örvendetes, hogy megkaptuk a flotta szépségét Kecskemétre, remélem egy délután legalább 5-6 alkalommal átküldik nyitott ajtóval és ablakokkal a mosón, mert különben a hétmérföldes portól nem lehet majd felszállni.
Na a mai napon volt pár érdekesség a Noszlopyban:ACH-131 Kalocsáról,EWS-496 Kiskőrösről aztán elment Izsákra és ma már kinnt volt a GLF-437 is ő pedig Szegedre ment le,a KAZ-145 pedig úgy náz ki ,hogy a BPF-007 helyett van Kerekegyházán!!! ;-) Ma volt utolsó napja a KXH-604-nek helyiben holnaptól Hetényi,a BPF-026 pedig holnaptól helyis!!!! BPF-026 ma még 29-sen: