En mar alig varom az ebedszunetet, amikor diszkreten becsuszom az asztal ala...
De hadd rohogjetek ti is :) Van egy kollegam, delafrikai, rettenetes kiejtessel, nagy bofogo, fingo medve. A het vegen csaladilag Parizsban jartak (tolem ne kerdezzetek mi poen van abban, hogy reggel 6 es este 10 kozott az ember Gatwick mellol, szarazfoldi uton torteno eleressel Parizsban ebedel magaval vitt szendvicset 2 db 3 ev alatti gyermek tarsasagaban, de valami jo biztos volt benne) es hozott nekunk ajandekot (ez szokas, valami helybeli finomsagot, csokit stb), egy ruddal a legkisebb kiszerelesu tobleronebol... Az asztalan tartja, neha tor belole, neha kinalja az arra haladoknak. En konnyesre rohogtem magam rajta. Ja es a dobozon egy szo francia szoveg sincs, tuti itt vette a sarki kozertben :)))
Elarulok neked egy titkot :) Jovore is lesz tel...
A reszleteket majd melben megbeszeljuk, de igen szivesen vesszuk kisgyerekesek csatlakozasat, most igy a hugommal fogjuk megoldani a 3 gyerek pesztralasat, 3 csalad meg szelesebb kombinacios lehetosegeket rejt. Es arban is egeszen barati opciok vannak. :)
Hát ja, itt csapkodom a seggemet a földhöz örömömben...:PP
Ahelyett, hogy ITT lenne inkább hó, hát bakker, már nem a fehér Karácsony, hanem a fehér _tél_ kezd lenni az álmom:((
Viszont a mai napom az annyira jól indult, hogy ihaj:) 1/4 10-kor keltem:))))) A gyerek gyanítom 9 körül, mert amikor én magamhoz tértem, ő már jött-ment, de sokáig nem tűri, hogy én csak úgy aludjak, de ez akkor is legeslegjobbfejség volt:)
Aztán toltunk hagymás-sonkás rántottát narancslével, és hipp-hopp dél lett:)))
éPP TEGNAP MOROGTAM ITTHON AZ EMBERNEK, h mi a fenéért nyomják annyiszor a hójelentést, mikor mi idén sem fogunk még síelni, ne szívassanak. Annyira elmennék Veletek...
Itt is: Istennő Kutyi! Csak 24-ére akartam megsütni, de ezek után egye kánya, ti lesztek a főpróba 21-én:)
Na, mára befejezem, mert reggel korán kelünk. Jóéjt, pénteken jövök.
Perszehogynemaz! ezt ma talaltam, csak erdekessegkepp scan es tettuk be, kis segitseggel. Amirol beszeltunk, az itthon figyelt, es itthon nincs scanner...
viszont megkerestem es jelentem VAN csoki annak a tetejen, amit beceloztunk mint karacsonyi mandulas kocka :)
recept? Edes, katt a kepre es nyomtasd ki :)
a masikat holnap beviszem es ugyanigy felteszem jo? sajna te csak akkor latod majd, ha hazajottel :)
de a lakoknak es a latogatoknak azert had legyen egy jo suteses hetvegejuk :)
esetleg valakinek ellenvelemeny? mar ugye... biztosra megyek :)
nem, én nem érzem, hogy okom lett volna kioktatni, sőt, bunkó voltam, hogy nem köszöntem meg, hogy betettél egy linket. Visszaolvastam, és szerintem Kutya és idike sem reagált se bántóan, se durván. Szerintem senkit nem ért sérelem, ezért nem érdemes falkapkodni a virtuális vizet.
sztem ne fáradj. elég horror történik velem mostanában ilyen viták nélkül is. mint már írtam, csak lehet nem olvastad, én egy korábbi hszra reagáltam, nem Kutyafülinek és nem neked v Ildinek. a kioktatásra max Andreának lett volna oka. de mind1 is.
Drága SasKutya család!
Brühühü de ez nem az.... amire én visszemlékszem annak csokis a teteje:( abbahagyom, ígérem. De ezt a receptet azért még megkapom? Köszönöm nagyon.
2 eve minden ismeros-barat-szomszed-rokon sk ajandekot kapott, csinosan csomagolt kekszet, himzett eztazt, dekupazsoltam meg karacsonyfadiszt is. Most meg 8 oraban dolgozom es egyeb dolgokat is csinalok, es semmi ilyesmi nincsen (majdnem semmi). Prioritas :)