lécci ne vegyél nagy tankot, a Roc meg Bálna tök vicces storykat meséltek a kifogyásokról, kifolyt benzines palackjaid szállításáról, szerintem folytatni kéne a sorozatot :D
Kapaszkodni nem azért kell, mert fúj a szél, hanem hogy tudd a lépést tartani, pl. közúton, előzéskor, gyorsításkor. Ami a 120le/280kg-mal fél gáz, ott a 100le/400kg rendesen dolgozik - és ez valszeg észrevehető a fogyasztáson és így a hatótávon is.
"Nekem 18 literes, olyan tempóban, ahol a Varaderoval kapaszkodnál erősen közel 300-at elmegy. És lenne időm megtankolni, amíg odaérnél :) De persze ez csak egy öreg yamaha kismotor, 9000 feletti km-rel:)"
Mi köze a száguldásnak és a gyors tankolásnak a hatótávhoz? :D
Amúgy a Varadero-n még végsebességnél (200km/h + egy pici:) sem kell erősen kapaszkodni. Folyamatos 200-nál pedig a tiéd is legalább 8-9L-t eszik, az meg inkább a 200km-es hatótávhoz közelít és nem a 300km-hez.
Az pedig, hogy az R6-ot a Varadero-val hasonlítgatod kb. olyan, mintha az M3-ast egy 540i Touring-al hasonlítanád össze. Persze "mindent mindennel" össze lehet hasonlítani, csak semmi értelme :) Nem akarsz egy cikket írni "R6 vs. Varadero ... A nagy fogyasztás verseny!" címmel? ;) Biztos akadna pár olyan aberrált aki elolvasná :D
A cigi után már csak a alkoholt kell kitiltani a kocsmákból és akkor végre rend lesz. Csak semmi káros szenvedély. Pálinkát is inkább mindenki főzzön otthon. :)
A múltkor komolyan elgondolkoztam egy LC4 Adventure (28 literes:P) tankon, csak az az egy mentette meg a tartályhajó titulusodat, hogy 30e-nél olcsóbban semmiképp nem akarta odaadni a srác, ráadásul még csomó minden mást is át kellett volna alakítani vagy cserélni az enyémen hogy fel tudjam szerelni, ennyit meg még nekem sem ér meg a Te szopatásod:)
Nekem 18 literes, olyan tempóban, ahol a Varaderoval kapaszkodnál erősen közel 300-at elmegy. És lenne időm megtankolni, amíg odaérnél :) De persze ez csak egy öreg yamaha kismotor, 9000 feletti km-rel:)
Azért valahol ez a szánalom... A közveszélyes parkolást elzárással büntetni. A vonatszétverést-focihuligánkodást meg rendőrökkel kisérgetni, nehogy kárt tegyenek bennük a járókelők...
Sose gondoltam volna, de lehet, én leszek az első sittes motoros a topikból.
Valami rossz helyen parkolásról kaptam egy 20e ft-os csekket, ami elkallódott és nem fizettem be. A következő levél már egy tárgyalási behívó volt az "ügyben". Ennek örömére kértem a hivataloktól egy pótcsekket és befizettem. Ez a bírókat nem hatotta meg és kiírtak nekem 4 nap elzárást. Úgy fejezik be a levelet, hogy fellebbezésnek nincs helye. Vissza kell szereznem a 20 ezret! :)
A 25L-es tankjával bármilyen tempónál és bármilyen körülmények között a Varadero a legnagyobb hatótávolságú motor a topikból, úgyhogy biztos nem miattam kapnál agyvérzést egy mostani GMC túrán;) Tegnap pld. 413km-nél fogyott ki a tank úgy, hogy ebből kb. 250km autópálya volt és a mellékút sem tötymörgős. Szerintem a második legnagyobb hatótávú motor sem biztos, hogy 300km-nél sokkal tovább jutna ilyen tempóval ;)
Ez az egyetlen, amit még meg kéne tenniük, hogy perfekt legyen a kiskocsma/zenésklub kultúrájuk, hogy kitiltsák a cigit.
Imádom Prágát, de mióta itthon simán le lehet menni minden szórakozóhelyre, nagyon kontrasztos, hogy mennyire geciszar ott a cigifüstben az akár sokkal jobb kaja meg a sokkal jobb élő zene is...
Én általában tudok nagyon liberális lenni, de ebben a témában nekem sem megy, tisztelem a dohányos emberek szenvedélyét is, de ettől még ugyanúgy nem tudom tolerálni, amikor nyilvánosan, tömegesen belém füstölnek, mintha alám szarnának vagy lehánynának...
Ja, de ez az amit lehet haverokkal csinálni, és talán nem olyan gecc unalmas, mint pl. a futás. Én semmi pénzért nem űznék küzdősportot, valahogy idegen tőlem. Én amúgy ráugrottam másra is, nem csak egy sportot űzök. Pl. az úszást elég rendesen nyomom egy ideje (minden másnap úszom 5+km-t egy pár hete). Olyan szép akarok lenni, mint egy cet (direkt nem bálnát írtam).:D
Egyébként konkrétan fáj a torkom a cigifüsttől. Most a horvátoknál jöttem rá megint, hogy mekkora egy jó dolog, hogy kitiltották végre őket (titeket) az éttermekből. Tőlem cigizhetsz, úgy rontod el az egészségedet ahogy akarod, nem akarom, hogy leszokj, az sem zavar, hogy többe vagy az államnak, mert éld az életedet ahogy neked tetszik, DE CSAK ADDIG AMÍG NEKEM NEM RONTJA AZ EGÉSZSÉGEMET!!! Az én liberalizmusom eddig terjed.
A bicajozással az a legnagyobb bajom, hogy teljesen szánalmas testalkatot alakít ki. Vastag combok, izmos, nagy segg és csenevész felsőtest. Teljesen érthetetlen, hogyan buzultatok rá pont erre? És még csodálkoztok, hogy a bringaközvetítések a legnépszerűbbek gay körökben? :)