Az általad írt consistok benne kell, hogy legyenek a pálya csomag(jai)ban. Ha mégsem megy, adj egy e-mail címet, és átküldöm neked, mert kiválogattam (részedre), egyedül az ah_43s+2b.con nincs meg, ez valszeg nem "Ákos féle" activity-éhez tartozik.
Szia! Nézd meg, hogy mekkora a telepítőd. 120 MB-os kell, hogy legyen, valamint megjelent már frissítés is, mely szintén letölthető az alfold.juplo.com -ról. A frissítésben található fájlokat másold a megfelelő könyvtárakba. Ez megoldja a problémát. (nálam legalábbis megoldotta)
Üdv mindenkinek,tudna valaki segíteni? Felraktam az Alföld 6.4et hozzá az összes acthu csomagot,a consists packot mégis ezeket a consistsokat nem találja:
a5-V43-3187+8Byee.con
a5-Bdv-acthu.con
V43-1018+6EC.con
V63-025.con
a5-7206.con
a5-7226.con
a5-7235_ai7.con
ah_43s+2b.con
acthu-ic605.con
acthu-ic657.con
Ezeket honnan tudnám megszerezni?Egyáltalán volt valakinek ilyen problémája?előre is köszönöm ha valaki segít
MÁV GE DASH 8-32 BWH Ex (Amtrak 510). Pályaszáma: 91 55 832 111-1. Az első ilyen tipusú mozdonyomat fettettem át. Kisseb hibák csúszások vannak bent ami az én illetve a model hibája.
Olyan problémám lenne, hogy a TS játék közben behal, mert vagy táblát hiányol (Szob kisvasút, Kiskunfélegyháza stb.) vagy pedig különféle shape fájlokat, vagy sms.-eket. Ezeket honnan lehet letölteni?
Én sem vagyok régi TS-es, de nekem azt mondták/írták hogy csak be kell másolni a Routesbe, és ha szedsz hozzát actot akkor lesz működőképes, de láttam már ebből javított verziót is.
Új szimulátoros vagyok, pár napja töltögetem, telepítem csak :) A Budapest - Bécs vonalat hogyan tudom betenni a játékba? Letöltöttem, de semmi exe fájlt nem látok benne
Köszi szépen a segítségeket. A váltó gond a leírtak alapján megoldódott, viszont még lehet, hogy leszenek kérdések. A conbuilder-t én is használom, de a changer jóval egyszerűbb volt a cserélgetésre...
Hát ennyit a technika fejlődéséről, ami régi és jó azt már nem lehet használni. Még azon csodálkozom, hogy a msts fut! (szerencsére)
Valaki tudna linkelni vagy küldeni 470 010-hez, Széchenyihez, Sissy-hez, valamint 480 001-hez cabokat? ha emilben küldené valaki: hexipapa@gmail.com Előre is köszönöm.