ZSIR!
Lenne még egy kérdés miatúróér nemmegy a logó a szerveren ? (free.x3.hu -n van és elérhető ellenőriztem) Másoknál láttam hogy működött de nálam és még egy pár ZSIRosnál nem (ami között nemtom milyen összefüggés van, külön van a cuccos a többiekétől)
Valóban megteheti hogy disconektál az admin mer általában nemtörténik semmi gáz.De hát ez OFP :D
Mellesleg kiléptek azok akik mentek aludni ezután Csaba akart szavazni de nem foglalkozott vele a szerver.Utána otthagytuk az egészet.
Ez nekem uj :) Tegnap megszavaztam Ákost erre ő disconnect, visszajött és megszavazott engem. Tehát logout nélkül is müködött. Ezután én logout-tal leadtam, és Csabára szavaztam egyet, majd kiléptem. Hogy ezután mit kavartatok azt nem tudom, de admin logout nélkül nyugoddtan disconnectálhat szerintem :)
Minden hozzászólást elszoktam olvasni nemsokkal azután hogy beírja ide vki.
Megint a szokásos dolog volt admin kilépett logout nélkül és ezután a szerver nem fogadta el senkinek a szavazatát...
Mellesleg nemtom mér írnám azt hogy becsoffadt a vote a szervern ha a scenelap szavazásról beszélnék ami egyébként tárgytalan mert amúgyis a múltévi krédés van rajta.
Mint lejjebb olvasható Dog még csak most fogja újra feltenni a dolgokat azaz még nincs szavazógép se:)))Örülj hogy az index fórum link m?ködik vazze:DDDDDD
Ujabb szalacsi szerü video kering a neten :) Ez gyengébb de azért jo! :))) Cigánynak összeomlott a háza és a riportenő azon erölködik hogy egy mondatot elmondjon értelmessen, de aztán feladja :)
Nézze meg már valaki adsl-ről meg isdn-es, modemes is, hogy elérhető-e nála az ofphu
dali most szólt hogy kész a cuccos, de énnálam nem érhető el.
egy hello szövegnek kellene lennie a weboldal helyett, de nálam nem elérhető, aszerver maga megy szal nemtom milehet.
kb 20-30 perc múlva felnézek lécci nézzétek meg és írjátok ide mi látható-e.
Ja cilinéni rulez!!!
Én sima soundreccel vettem fel rá, elég szarul szól, de ha meghallomegyből elkap a röhögés, mindegy hogy hol vagyok éppen:DDDD
Midi formátumba megírhatná csak a soundot három track-en, trackenként 2 szólamban, és akkor be lehetne importálni.
Ja ha van kábeled hozzá, itt egy jó kis háttérkép:
Csináltam ofp-set is mindjárt megkeresem és belinkelem ide, meg lajosbát is bmp formátumban(a fenti az csak az előnézet).
mivel karacsony ota nem jottem dolgozoba, netkozelben sem voltam, de most mar ujra vagyok.
teli szunet urugyen nekiestem leferditeni a command reference-t. eddig kb 60-70%-a van meg. kerestetik majd egy (vagy tobb) angolul jol beszelo (vagy legalabb olvaso), aki atnezne, nehogy hatalmas bakik maradjanak benne.
hetvege magassagaban par uj cikk keszul el. ha addigra meg nem lesz portal,egyenlore a honlapomra fognak kikerulni, a mar meglevokkel egyut. ugyis aktualis mar egy eroteljes verfrissites annak is.
valaki feldobta a helibol gyorsabban kiszallas problémajat. aktualis meg a kerdes?