a_girl: Látom, látom! De nem értem! Most ez hőstett? :))
Egyébként késő, már hat párnát dobtam ki :)))
Péntek jó volt, bár nem biztos hogy szauna előtt tele kellett volna enni magam. Kicsit megszédültem :) Lehet hogy a vodkától volt, bár nem hiszem.
Buli miatt én sem haraxom, már meg van beszélve a dolog. Jó volt az a buli, csak kár hogy sokan voltak. Nekem több helyre van szükségem :))
Te nagyon hosszúakat pislogtál tánc közben. Azt hittem hogy bulizni fogunk, nem csak totyogni :)))
Tőlem ismételhetünk, de akkor nagyobb pörgést kérek :))) Az a jó amikor égetjük magunkat :)) Na az már buli :)))
padre: De! Lio röhög :)) Én már rég mondtam hogy jó ideje neked minden nap ajándék :)))))
Lia valami gyenge manuszt üldözött. A manusz meg begyüjtötte a telefonszámokat :))(Lehet hogy a pali nem is volt olyan hülye? :))) Pedig ott voltunk mi is Krapival. Nem is értem :)))) Csak valami rövidzárlat lehetett :)))
Jajj bocsesz szoval üdv mindenkinek:))
Azért fene jo dolgotok van ám!!!!!!!!!
Szauna , szoli jó nők!!!!!!!! bezzeg én!!!!!!!
Igaz vizesnek énis vizes voltam.....lásd : melo az esőben
most szereztem valami franko torokgyuszit......borrzasztoan érzem magam..
szegény fiam napi 48X megkérdi:Apa nem vagy már beteg???
Én meg csak hörgök:))
előtte 1 napig csak trusszogtem.
hm csaknem lejárt a szavatosságom???:)))
lio nem röhög!!!!!!
Krapu a forgatókonyves bulit elszurtad!!!!!! már megirta egy Bocaccio nevü sexista feminista pacák:)
Lia néni : na mesélj csak , kit kergettél a discoba???????????????????
Valami extra jó palit???????
hm nemis emléxem hogy discoba lettem volna:))))))))
(ne lennék ennyire szerény:))))))
na mentem is
pussz nektek:)
Szia mindenkinek!
Padre: Téged külön üdvözöllek köreinkben!
Mivel feljöttem a hálóra dolgozni (Lio: látod Te ezt? vasárnap! téged még hétköznap se látni:-), gondoltam benézek hozzátok, még mielőtt hiányomtól küszködve telesírjátok a párnáitokat.:-)
Nem is meséltétek milyen volt a pénteki buli! Vagy csak otthoni buli volt (szauna, pezsgőfürdő stb.)? A vodkás szauna után nem találtatok már ki a házból?
Lia: ami a csütörtöki bulit illeti, én nem haragszom. (a fiúknak talán több okuk lenne) Bár hogy őszinte legyek én azt hittem, hogy ez a szórakozóhelyen a pasi után rohangálunk stílus csak tizenévesekre jellemző. Vagy annyi is vagy? Ahhoz képest baromira rosszul tartod magad:-)
Remélem azért ti is jól éreztétek magatokat, mi a vicával jót táncoltunk. A lio-ról nem is beszélve:-)))
Azért én benne vagyok egy majdani ismétlésben.
Hiába állítottuk át a fránya órát, akkor is korán kellet kelnem (hajnali fél 12-kor!:))
Lia: Én egyikőtök mellett sem félek (bár neked sikerült már alaposan megizzasztanod, igaz akkor nem a volán mögött ültél...:))) A nővérkéd vezetési stílusának is megvan az előnye.Pl végre láttam merre vezet hozzátok az út, mert ugye ha Te vezetsz kissé elmosódik a környék:)))
Lio: Hát nem rosz 5let, legközelebb nem kupit hanem a kopit hagyd ott:)))
És igen! Barnultam a szoliban, csak nem látszott rendesen :)) Pedig amikor nem láttam nagy eredményt, már ki is tettem a gépet a ház elé, hogy elvigye az ócskás. De meggondoltam magam és adtam neki még egy esélyt :)) Azt hiszem jól tettem hogy így döntöttem, mert Lia apunak hatalmas tenyere van :)))
Lia: Alul a zuhanyzó ajtaját le kéne cserélni egy nem ennyire áltlátszóra :)) Bocsi ha egy kis kupit (kopit :))) hagytunk a "szobámban", de el kellett szórakoztatni a tesódat is miután elmentél és nem maradt időnk kiporszívózni :)))
Egyébként meg nem is vezet rémesen. Egyáltalán nem féltem mellette :))
Ja a Tv-t ne keresed, elvittük mert megtetszett :))) A szauna csak azért maradt ott, mert nem fért be a kocsiba :)) Egyébként már megvan a helye Krapulaxéknál :))
Na most megyek kiülök valahová ebben a nagy tavaszban és befagyizok. További kellemeset :)
Tanusíthatom, hogy isteni dolgunk van.
Lia pillanatok alatt leizzasztott bennünket :))
a_girl igazán bánhatod, hogy megint nemet mondtál nekünk.
Atyám: meggyónnám bűneimet, de félő még eladnád mint forgatókönyvet és agyon keresnéd magad.:)))
Épp topictalálkozó van. :-))))))))) Több, mint a topictagok fele itt van. :-)))
Képzeljétek többiek! Kipróbáltuk a vodkás szaunát! :-)))))))) Személy szerint többet vártam, az illatán kivül nem érezni semmit. :-))
Vagy csak nekem nem tünt fel, mert egy tuti pasi turkászta a hajam,a másik tuti pasi meg simizte a lábam. :-))) Sőt, meg is harapta a lábujjam. :-))))
Most kedves topictárs, adj nékem inni, plzzzz!!! :-)))
Nem tudtam, hogy együtt voltál a fiukkal, ha tudtam volna biztos szoltam volna.
De egyébbként ne kéresd magad:))))
Hogy lehet hajnal 3:15 után lefeküdni?????
mármint aludni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:))))))
ah na en mais fejfajosan ebredtem.........hiába a kor az kor:))
na legyetek jok
a Liot majd felhivom:)))))))))))azt ugyis szereti:)))))))
csao
igazán sajnálom, csak hát engem nem hivott senki. :-))) Kénytelen voltam ezért suliba menni, amig a fiuk meglátogattak téged. Utólag könnyű mondogatni, hogy engem is hivtál. :-)))
Kedves többi topictárs,
bocsi ezerszer is. Tudom, hogy ma este mindenkit megbántottam. Remélem, sikerül majd mindannyiotokat kiengesztelnem vhogy. :-)))) Azért remélem visztek még engem buliba a jövőben is. Cserkész becsszó, hogy máskor rendesebb leszek. :-)))) (mázli, hogy sose voltam cserkész. :-)))) Azért visztek, ugyeeeeee???? :-)))
Szép jó éjszakát nektek, én bújok Lio mellé. :-))))))
Hálistennek elment eza 1 fura fazon:)))
Lia: töled nem volt szep hogy fel sem jottel.....
többek szerint egyszeri latvanyom meg nem okoz szem vagy agykárosodást:)))
Bár akik ezt mondták már nem élnek:)
Szoval haraxom:)))(de kiengesztelhető vagyok:))))))))
na legyetek jok
csao
padre
Lia: itt ám a bilics is :))))De mondtam Liónak, hogy csak akkor vegye elő ha hárasban vagyunk :)))
a_girl: még van időd, mondd le a pénteki programod, és gyere velünk szaunázni:))
Nem kell neked a rosszhíredet kelteni! Mindenki ismer :)) Kettő körül ottleszünk és véged :))) Egye fene, ropit viszünk. :)) (Liaaaaa! Van itthon nektek ropi? :)))
Na ne írogass, hanem inkább dolgozz!! :))
Fiukk igyekezhetnétek már mert segíteni kéne rendet rakni az asztalomon!!!!
akkora kupi van nálam...... hogy csak na:(
Lio: csaknem teis okitasra jossz hozzank???
Kraput se iratom be tobbet mert ellogja allandoan a tanfolyást:)
(inkább csajozik helyette:)))
na csao bambino:)
padre
Hm lehet tul sokat varsz ettol a találkozástól?:))
El kell hogy mondjam Én szebb vagyok Emilio bacsinal na hogy Krapunal is az ugye logikus:)))
Szoval szebb vagyok fiatalabb , a David szobrot mintha rolam mintaztak volna(csak nekem nem hianyzik egy darabom sem:)
ja okosabb is vagyok na meg szerényebb:))
Lio Krapu miazhogy hazudos is??????????
Rossz hiremet keltitek állandoan:)))
Na majd kaptok csak gyertek ide:))
De nem sört meg ropit!! nem kocsma ez !!! "munkahely"!!!!!
Csak borom meg whiskym van, abbol meg szívesek adnék ,...csak ugye nagyon fogy:))
Ugyhogy esetleg hozhatnátok:)
Nőt biztosítok!!!!
Remek 70 éves takaritonoink vannak:)))
na bucsuzom .
a_girl: várom ám a részletes élménybeszámolódat:))Ja és kérlek mondj valami negatívat Liáról (azon kívül, hogy lusta kijönni a telefonért:)) mert nem hiszi el, hogy nem beszéltük ki az összes rossz tulajdonságát:))
Lio: naaa mióta vagyok én krapulaXX(a)L :))))bár van ahol igaz az xxl :)))
a_girl: meg se szólalj tudom az egom ra gondolsz :)))))
Lio: nem fog, mert épp tisztáramossa a lopott telefont :))))
Lia: de béna vagy :))))
Lia: az az egy mázlid, hogy tényleg messze laksz, mert nem hagynám, hogy visszautasítsd a telcsimet.Legalább egy kicsit törleszthetnék, már így is túl jó voltál hozzám :)))
elolem nem lehet megmenekulni:)
krapu ! holnap ki ul az olembe???
te vagy emilio???
hm asszem inkab felhivom emiliot:))))
azt szokta szeretni.....
mindigis szokta volt mondani.
ja magamrol annyit hogy jobb ha nemtuttok tobbet:)))
na papa
Lio: persze hogy tudod mit jelent. Neked pl utópiát :))
De ne légy ilyen kegyetlen Liával, már teljesen be van sózva, vágja a centit hogy mikor tolod fel a képed.Na akkor az ajándékot,ésa bilincset el ne felejtsd. majd azzal rögzítünk valahova, míg mi jól megköszöni:))
Lia: te bestia :))) jé ez de költői :)) Képzeld leléptem a tanfolyamról :)) Annyira uncsi volt, vagy csak én vagyok túl zseni hozzájuk?
a_girl: te gonosz, reggel óta nem térek magamhoz :))))
Amikor telefonáltál (sejtem kivel:)), akkor én beszéltem a Krapival a hátad mögött :))
Nem csalsz? Az ágyadban még nem volt? És a pezsgőfürdőben? :))))
Szóval kár hogy nem vagyok ott mi? Ezer szmájlival utána :)) Na ezért most el fogom szedni tőled a kutyádat! Adok neki egy oldal szalonnát és haza fog jönni velem! :))) Majd összeismerkedtetetem a Szuszival jól :)))) Kellett neked vigyorogni :)) Bár Te folyton vigyorogsz. De ez nem baj :)))))
Na elkezdek dolgozni :)) (Nem beszólni! Már tudom mit jelent ez a szó. Utána néztem az értelmező szótárban :)))
Tetszik ez a tanfolyam, igaz szakdolit kell a végén írni és meg is kell védeni, de a társaság remek.Bár az okításon nem nagyon tudom kik vannak, mert ugye arra nincs időm, hogy be is járjak.:))))Gyerekek, gyertek fel ti is, tuti jó buli :))) (erre mondják, hogy olyat kívánj ami teljesülhet:))Már már olyan sűrü a programom, hogy volt akit le kellet mondanom :)))Bár ilyen lenne minden szürke hétköznapom:))
Lio: képzeld isteni dolom van, a nők hoznak-visznek, már már soffőröm van :))Bár ma kicsit megijedtem, olyan jól sikerült a két lány összeismertetése, hogy attól tartottam kézenfogják egymást és otthagynak egyedül :))
a_girl: ne feledd a fényképeket.Már nagyon esz a penész.És ráadásul már nagyon régen láttalak.Tudom, hogy elszóltad magad, de azért lepj csak meg alaposan :))))
lia: ma már agyondicsértelek, így nem írok semmit :)) te házinyúl :DDDDDD
lio: ja elhatároztam ezentúl hízókúrára fogom magam:))))))