Szóval Neked kell felmérni mire vevő leginkább a közönség:-)
Hát nekem szivem szerint 3 válaszom lenne, ebben a sorrendben:
Gethsemane
Stop!
Genious (bár ennek nincs vmi hosszú szövege, de akkor is..)
serial killer: újkeletű közönség? Nekem semmi bajom sincs velük, sőt. Legalább nem mindenki feketében van, nincs már az a nyomasztó feeling, uakkor a lényeg mégsem veszett el... Én 93 óta járok le, de a jelenlegi PeCsa DM bulik is tetszenek. Rengeteg jó nő van, nem csupán a "halálmadarak"... :))
Sokan azt gondolják, hogy a dM milyen depresszív zene, de ha vki lejön a PeCsába, 1000-1500 önfeledten táncoló, bulizó embert lát :).
Térjünk vissza az FF-re: ha tényleg beleférne még egy klip (bár kétlem), akkor melyik dalból látnátok szívesen?
DRT: szerintem mesélj csak, nem létezik 2 ugyanolyan vélemény úgysem..
Én kb. 2 éve voltam először Mode klubban, de iszonyatosan tetszett, attól függetlenül, hogy nem vagyok valami nagy DM fan! (Nekem inkább a régi Mode tetszik!)
DRT: de legalább máshonnan is idelátogatnak a hozzászólásaidért:-)
DM-el semmi baj, csak az újkeletű közönséggel, ezt tapasztaltam is legutóbb modeklubba.Én ugyan 10 évvel ezelőtt jártam le rendszeresen, de igencsak meglepődtem a mostani arcok és buli láttán!
Igen, ezért is írtam, hogy lapozzunk nyugodtan - nem biztos, hogy érdekli az FF fanokat ez a DM téma, bár kétségkívűl ON része is van a dolognak :).
Lev azt ígérte, hogy még utazás előtt benéznek ide...
:)
Személy szerint én nem punnyadok, de ehhez a DM témához nem tudok/ nem akarok hozzászólni. (Ha csak azt nem, hogy pont tegnap volt erről az albumról szó az Izé-ben!)
A FF tagok már 1000 éve ne jártak erre; - és ahogy elnézem mostanában nem is fognak beírni (3 hónap) - akkor meg minek koptassam a klaviatúrát?! :-)
Tonex: Mi van veled Nyuszifül? ???
Na ugye. Akkor ezt veheti mindenk magyarázatnak... :) (nem mintha magyarákodnunk kellene nekünk, v. a FF-nek)
Sz'al mi hardcore DM fan-ok vagyunk, s nem csupán önmagában a lemezmegjelenés lehet?sége miatt készítettünk DM feldolgit (bár azért engem egy Jimmy már nagyon zavart volna... :)). Szeptember-októberben 6 Exciter Tour koncerten voltam, 93 óta imádom (pont az I Feel You óta).
Leventéék persze nem ilyen ?rültek :), de t?lük sem áll messze a DM feeling. Szóval ennyi. Pontosan azért kell ilyen zenekaroknak is, mint a FF felvállalnia egy ilyen lemezt, hogy ne megint a köcsög "zenész" starok kerüljenek már itt is túlsúlyba, ne csak ?k mondhassák, hogy ígymegúgydeszeretik a Mode-ot - Dave-ék pedig hánynak az összes ilyen "ügyeletes" el?adóktól, pl. Sterbi iccnogúd feldolgozására konkrétan meg is mondta Martin, hogy neki nem jön be.
Na mindegy, lapozzunk.
"(akinek ez egy lehetőség)"
De milyen lehetoseg? Egy rakas fasz diszkos akinek semmi koze nincs a DM-hez, de megveszik, mert trend vagy valami, urestekintettel fogja hallgatni :), amit egy rokkzenekar csinal, viszont azok, akiknek meg bejohetne, azok meg azt fogjak mondani, hogy kurva gagyi, hogy a V-Techhel meg Kozmixszal egy sorban van a nevetek.
En elbol kihagytam volna ezt a lehetoseget. Ha csak nem vagyok ultra DM fan. Metallica tribute albumon, akkor is jatszanek, ha feltamasztjak Jimmyt es elenekli a Nothing Else Matters, mert annal cikibbet nem tudok most mondani. :) vagy :(
(Olyan ámbiválens vagyok ma) :)