Hétvégén Pécsen megvolt a Tettye, gombás steaktálat kértem, egy gramm gomba nemvolt rajta, mikor számon kértem azt mondták elfogyott,ahelyett van a 2db cukkini,mondtam én azt nem szeretem, fizettünk, távoztunk.A hely egy kutúrházra emlékeztetett,hiába van a pécsi Rózsadombon. Alább a gombás steaktál, tányéron :) Később a pályaudvar közeli Barna étteremben ettünk finomat,olcsón,családias hangulatban.
Az Enoteca a hétvégén kétszer is volt, teljesen rendben, ha legközelebb arra járok, akkor is megyek. (Érdekes, hgy alapvetően külföldiek voltak, ami jelentheti azt, hogy a helyi gasztroközönségnek nem annyira jön be, de lehet véletlen is.)
Tettye. Elég konzervatív hely, már ami a kínálatot jelenti. Tisztességes konyha, de nekem unalmas. (Az Enoteca nem annyival drágább, mint amennyivel jobb.)
A Tettye alatt van a Tüke Borház, széles helyi borkínálattal, szép és nagy terasszal.
Közben a gugli megtalálta, feltörtek, mint a talajvíz. Rácz Lovastanya és Étterem, 19 db kétágyas szoba, plusz turista szobák, lovaglás, hintózás, horgászás. De hogy milyen, az nem tudom.
Hogyan szurkolnak a szakácsversenyek ultrái? Lehet-e esélye az egyszeri magyar legénykének a kőgazdag skandinávok ellen a gasztronómiai Forma-1-ben? Mennyit iszik egy magyar étteremtulajdonos? Végigéltük, ettük és ittuk minden idők legnagyobb magyar gasztronómiai sikerét Brüsszelben. Tovább »