Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

tourist Creative Commons License 2004.03.27 0 0 158
@Kyra
Szép a tigrincs:)

@Nyúl
Boldog Névnapot!

Kyra-Tigra Creative Commons License 2004.03.27 0 0 157
Szia Mélykék!
Köszönöm szépen, hogy feltetted a képeket!

Nyuszi!
Ma van a névnapod? Mert akkor én is csatlakozom ám Mélykékhez, és én is nagyon boldog névnapot kívánok!

mélykék76 Creative Commons License 2004.03.27 0 0 156
Előzmény: TigraNyúl (140)
mélykék76 Creative Commons License 2004.03.27 0 0 155
Nyuszi !

Buldog névnapot kívánok, egy szokatlan Tigra átalakítás kiséretében !

stvn

mélykék76 Creative Commons License 2004.03.27 0 0 154
Nos akkor íme Kyra Tigra-ja :

Eredeti méretben itt tekinthető meg a kép

stvn

szpidro Creative Commons License 2004.03.26 0 0 153
Sziasztok!

A topik címére válaszolva a Tigra majdnem olyan mintha, de mégsem az...
Leginkább a huszon-harminc éves csajok autója.
Inkább SZVSZ egy jó állapotó Calibra. Az olcsó, szerintem hibátlan a formája, SZÉP!; igaz az sem sportautó, inkább amolyan Grandturismo.

Üdv: szpidro

mélykék76 Creative Commons License 2004.03.26 0 0 152
Sajnálom, hogy tapasztalataid alapján vidékre kell menned, ha meg szeretnél csináltatni valamit :-(
Bontott hűtön nem gondolkoztál ? Vagy aki helyrepofozza a klímát nem ajánlotta ? Minőség tekintetében én nem tudok nyilatkozni, tán erről is a klímaszerelőt kellene megkérdezni. Csergőben gondolom a gyári 100, Nissens 70. Az eurovan-nál véletlenül nem a motor hűtőjének árát mondták neked ? Annyit tudok tenni, hogy ismét megkérdezek pár embert, akit kompetensnek tarok a téma kapcsán.

Most elosonok, de később majd benézek még, remélem, hogy már képekek tárasaságában :-)

stvn

Előzmény: TigraNyúl (151)
TigraNyúl Creative Commons License 2004.03.26 0 0 151
Mélykék!

Sajnos eddigi tapasztalataim szerint mindenki megpróbált lenyúlni Bp-en. Szegény nyúl (én)! Akkora pofátlan emberek vannak, hogy csak na. Biztos a külsőmmel van a gond, naívnak néznek, vagy nemtom. Ezért általában vidékre szoktam hordani az autót, mert ott nem mernek kekeckedni. Most találtam valakit, aki vállalta a klímaszerelést, ha viszek hűtőt. Úgyhogy most hűtőt keresek. Az eurovan-nál 35. A csergőnél 70, illetve 100. Azt nem tudom, hogy miféle minőségi különbség lehet ezek között ekkora szórás mellett. Erről sejtesz valamit?

Előzmény: mélykék76 (147)
TigraNyúl Creative Commons License 2004.03.26 0 0 150
Képet! Képet! Képet! Képet!
mélykék76 Creative Commons License 2004.03.26 0 0 149
Mail címem : melykek76@freemail.hu
Én szívesen megézném a kocsidat is.
Döntsd el, hogy mely képeket tartasz megosztásra érdemesnek. Küldjél minnél több képet :-) Viszont ha több, nagyobb képet küldesz, akkor megkérlek, inkább a kek76@mailbox.hu címre írjál.

Várom a képeket :-)

stvn

Előzmény: Kyra-Tigra (148)
Kyra-Tigra Creative Commons License 2004.03.26 0 0 148
Mélykék!

Inkább légyszi add meg az e-mail címed! Így azt hiszem egyszerűbb lesz.
Miről küldjek képet? A kocsiról vagy a CD lejátszóról?

mélykék76 Creative Commons License 2004.03.25 0 0 147
Felhívtad a megadott számot ? Különben már annyira rutinos vagy, hogy a telefonban telefonban meghallod, ha valaki túlzottan a pénzedre pályázik ? :-) Ez a nyuszik veleszületett tulajdonsága ? :-)

Annyira érthetetlen volt, amit a képek beillesztése kapcsán írtam, hogy szükségét láttad egy újabb magyarázatnak ? :-(

stvn

Előzmény: TigraNyúl (145)
TigraNyúl Creative Commons License 2004.03.25 0 0 146
Kyra!

Akkor én is magyarázok:
<.img src="kép helye".>
A pontokat töröld ki és add meg a kép helyét.

És milyen gyakran kell gázzal tölteni a kocsidat?

Előzmény: Kyra-Tigra (142)
TigraNyúl Creative Commons License 2004.03.25 0 0 145
mélykék76:
most először egy klímahűtőt kell beszereznem. Egyelőre itt tartok. Az a baj, hogy engem minden szerelő simán kizsebel és már nem merek sehová sem menni :| :)
Előzmény: mélykék76 (141)
mélykék76 Creative Commons License 2004.03.25 0 0 144
Pampam ez így "túl jóra" sikerült + nem látható. Bocs :-)
Tehát képbeszúrás kapcsán az alábbi szövegnek kell szerepelne a hozzászólásodban :
(img src=kép elérhetősége)
Mindössze annyit kell módosítani, hogy a "()" karakterek helyett "<>" karaktereket kell használni. Macskaköröm nem kell persze.
Remélem, azért érthető volt amit körmöltem :-)

stvn

mélykék76 Creative Commons License 2004.03.25 0 0 143
Kyra !

Ha elküldöd nekem mailben, akkor felrakom.
Ha nem felel meg ez a megoldás, akkor felpakolod egy tárhelyre a képeket/ha nincs sajátod, akkor létrehozol egyet, mondjuk a tar.hu oldalon/. Majd a kép elérhetőségét/képen az egér farkincája + jobb klikk > "Tulajdonságok" > "Cím" / "URL" / beilleszted ezen sorba, az egyenlőségjel után:
Kb. ennyi asszem :-)

stvn

Előzmény: Kyra-Tigra (142)
Kyra-Tigra Creative Commons License 2004.03.25 0 0 142
De, teszek fel róla képet szívesen, ha megsúgjátok hogyan kell!
mélykék76 Creative Commons License 2004.03.25 0 0 141
Nyuszi !

Klíma javítása kapcsán mi a helyzet ?
Szükséged van még újabb infóra a témaköreben, vagy már minden ok ?

stvn

TigraNyúl Creative Commons License 2004.03.25 0 0 140
Kyra, mutiii! Nem tudsz fotót küldeni a róla? Mennyibe volt az egész, ha szabad ilyet kérdezni?
Előzmény: Kyra-Tigra (138)
Omegatd Creative Commons License 2004.03.23 0 0 139
Ha 3000 euro alatt sikerül jót megcsipnem, akkor 1-1.1M-ből megáll. Nagyjából ennyit szánok rá...
Előzmény: TigraNyúl (137)
Kyra-Tigra Creative Commons License 2004.03.23 0 0 138
Szióka!

Igen, az enyém klímás.
Most vettem bele gyári CD-t, újat, ugyhogy most örül a fejem. Hát ugye egy kicsit snassz, mert nincs rajta kijelző, hanem ugye csak ott fönt, de hát legalább nem szúr szemet annyira a tolvajoknak.

TigraNyúl Creative Commons License 2004.03.23 0 0 137
Omegatd: A kintről behozott tigra még mindig olcsóbb, mint ha itthon vennéd meg, nem?

Na, megkaptam a TIS és az EPC cd-ket, most már csak értelmezni kell, hogy mit hogyan.

Kyra, tourist! Klímás a tigrátok?

Előzmény: Omegatd (136)
Omegatd Creative Commons License 2004.03.21 0 0 136
Kintről tervezetem hozni egyet, de a regadó most kiszúrt velem... :((((((((
Előzmény: TigraNyúl (135)
TigraNyúl Creative Commons License 2004.03.21 0 0 135
Több tigrát megnéztem vásárlás előtt. Sajnos mindegyiknek volt valami kínja, nem beszélve a nem ismert rejtett hibákról.
Az enyém pl. törött volt, de helyrehozták, és meg van a szervízkönyve, így tutira csak 68000 km van benne. Persze ezek után is volt mit helyrehozni rajta.
Láttam olyan tigrát is, amiben alig 100 000 volt, de ha belenéztél, akkor láttad, hogy sokkal többet leharcoltak vele. Ülés kiülve, büdi kárpit stb. Nem beszélve arról, hogy már volt rajta 1-2 rügyecske is. És a rügy a női szemnek kibírhatatlan látvány :) Szóval meg kell nézni sok apróságot.

tourist: köszi a leírást. Még barátkozom vele és szerzek hozzá egy profi németest.

Omegatd Creative Commons License 2004.03.21 0 0 134
Hogy akarod kiválasztani a nejed leendő tigráját? Milyen szempontok alapján döntesz?
Szerintem Ő fogja eldönteni... ;ĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐ
Nekem csak annyi az igényem, hogy klímás legyen és ne legyen rommá amortizálva. Ja és olcsó legyen... ;ĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐ
Előzmény: TigraNyúl (132)
tourist Creative Commons License 2004.03.21 0 0 133
Szia!

lcd témában: a corsa-tigra.de-n, a workshop menüpont alatt teljes leírás van a kadett-lcd beszerelésér?l.(németül)

amúgy, fiú vagyok.
:-)

Előzmény: TigraNyúl (132)
TigraNyúl Creative Commons License 2004.03.21 0 0 132
Omegatd, ha látnád milyen gyönyörűen szerelek számítógépet, akkor nem csodálkoznál, hogy autót is szeretnék bütykölni... :)

Van tigrához lcd műszerfal, közös a corsa b-vel.
Egyelőre csak német oldalakon láttam, nem tudok, hogy itthon foglalkozik-e valaki ilyesmivel.
Már csak a műszaki háttérrel kell tisztába lenni. A calibrások weboldalán van egy leírás, mondjuk az csak ledcserére vonatkozik.

Hogy akarod kiválasztani a nejed leendő tigráját? Milyen szempontok alapján döntesz?

Előzmény: Omegatd (131)
Omegatd Creative Commons License 2004.03.21 0 0 131
Szívesen piszkálnám én is az autómat, de megfelelő műszaki háttérismeret nélkül nem akarom.
Nő létedre? ;ĐĐĐĐĐĐĐĐd
Például ilyeneken jár az agyam, hogy milyen jó lenne egy lcd műszerfal.
Szerintem Tigrába nem megy bele a Kadetté, kisebb meg nincs, bár tévedhetek én is...
Annak a cseréje nem lehet egy wasistdas.
Hááááááát, olvasgass bele a többi opeles topicba. Meglepődsz...
Beszéljetek le vagy beszéljetek rá.
Mint mondottam, nézz körül...
Előzmény: TigraNyúl (130)
TigraNyúl Creative Commons License 2004.03.21 0 0 130
EPC lesz, alkatrész-katalógus. TIS-t honnan lehetne beszerezni? Szívesen piszkálnám én is az autómat, de megfelelő műszaki háttérismeret nélkül nem akarom.

Például ilyeneken jár az agyam, hogy milyen jó lenne egy lcd műszerfal. Annak a cseréje nem lehet egy wasistdas. Beszéljetek le vagy beszéljetek rá.

Előzmény: Omegatd (129)
Omegatd Creative Commons License 2004.03.21 0 0 129
Omegatd-nek asszonkája van, tehát valszeg hímnemű.
Így van Omegatdnek Omegája van és himnemű, az asszonykájának pedig be van ígérve 1 Tigra...

TIS=Technical Information System
EPC=Electronic Parts Catalogue

Előzmény: TigraNyúl (127)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!