A topik címére válaszolva a Tigra majdnem olyan mintha, de mégsem az...
Leginkább a huszon-harminc éves csajok autója.
Inkább SZVSZ egy jó állapotó Calibra. Az olcsó, szerintem hibátlan a formája, SZÉP!; igaz az sem sportautó, inkább amolyan Grandturismo.
Sajnálom, hogy tapasztalataid alapján vidékre kell menned, ha meg szeretnél csináltatni valamit :-(
Bontott hűtön nem gondolkoztál ? Vagy aki helyrepofozza a klímát nem ajánlotta ? Minőség tekintetében én nem tudok nyilatkozni, tán erről is a klímaszerelőt kellene megkérdezni. Csergőben gondolom a gyári 100, Nissens 70. Az eurovan-nál véletlenül nem a motor hűtőjének árát mondták neked ? Annyit tudok tenni, hogy ismét megkérdezek pár embert, akit kompetensnek tarok a téma kapcsán.
Most elosonok, de később majd benézek még, remélem, hogy már képekek tárasaságában :-)
Sajnos eddigi tapasztalataim szerint mindenki megpróbált lenyúlni Bp-en. Szegény nyúl (én)! Akkora pofátlan emberek vannak, hogy csak na. Biztos a külsőmmel van a gond, naívnak néznek, vagy nemtom. Ezért általában vidékre szoktam hordani az autót, mert ott nem mernek kekeckedni. Most találtam valakit, aki vállalta a klímaszerelést, ha viszek hűtőt. Úgyhogy most hűtőt keresek. Az eurovan-nál 35. A csergőnél 70, illetve 100. Azt nem tudom, hogy miféle minőségi különbség lehet ezek között ekkora szórás mellett. Erről sejtesz valamit?
Mail címem : melykek76@freemail.hu
Én szívesen megézném a kocsidat is.
Döntsd el, hogy mely képeket tartasz megosztásra érdemesnek. Küldjél minnél több képet :-) Viszont ha több, nagyobb képet küldesz, akkor megkérlek, inkább a kek76@mailbox.hu címre írjál.
Felhívtad a megadott számot ? Különben már annyira rutinos vagy, hogy a telefonban telefonban meghallod, ha valaki túlzottan a pénzedre pályázik ? :-) Ez a nyuszik veleszületett tulajdonsága ? :-)
Annyira érthetetlen volt, amit a képek beillesztése kapcsán írtam, hogy szükségét láttad egy újabb magyarázatnak ? :-(
mélykék76:
most először egy klímahűtőt kell beszereznem. Egyelőre itt tartok. Az a baj, hogy engem minden szerelő simán kizsebel és már nem merek sehová sem menni :| :)
Pampam ez így "túl jóra" sikerült + nem látható. Bocs :-)
Tehát képbeszúrás kapcsán az alábbi szövegnek kell szerepelne a hozzászólásodban :
(img src=kép elérhetősége)
Mindössze annyit kell módosítani, hogy a "()" karakterek helyett "<>" karaktereket kell használni. Macskaköröm nem kell persze.
Remélem, azért érthető volt amit körmöltem :-)
Ha elküldöd nekem mailben, akkor felrakom.
Ha nem felel meg ez a megoldás, akkor felpakolod egy tárhelyre a képeket/ha nincs sajátod, akkor létrehozol egyet, mondjuk a tar.hu oldalon/. Majd a kép elérhetőségét/képen az egér farkincája + jobb klikk > "Tulajdonságok" > "Cím" / "URL" / beilleszted ezen sorba, az egyenlőségjel után:
Kb. ennyi asszem :-)
Igen, az enyém klímás.
Most vettem bele gyári CD-t, újat, ugyhogy most örül a fejem. Hát ugye egy kicsit snassz, mert nincs rajta kijelző, hanem ugye csak ott fönt, de hát legalább nem szúr szemet annyira a tolvajoknak.
Több tigrát megnéztem vásárlás előtt. Sajnos mindegyiknek volt valami kínja, nem beszélve a nem ismert rejtett hibákról.
Az enyém pl. törött volt, de helyrehozták, és meg van a szervízkönyve, így tutira csak 68000 km van benne. Persze ezek után is volt mit helyrehozni rajta.
Láttam olyan tigrát is, amiben alig 100 000 volt, de ha belenéztél, akkor láttad, hogy sokkal többet leharcoltak vele. Ülés kiülve, büdi kárpit stb. Nem beszélve arról, hogy már volt rajta 1-2 rügyecske is. És a rügy a női szemnek kibírhatatlan látvány :) Szóval meg kell nézni sok apróságot.
tourist: köszi a leírást. Még barátkozom vele és szerzek hozzá egy profi németest.
Hogy akarod kiválasztani a nejed leendő tigráját? Milyen szempontok alapján döntesz? Szerintem Ő fogja eldönteni... ;ĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐ
Nekem csak annyi az igényem, hogy klímás legyen és ne legyen rommá amortizálva. Ja és olcsó legyen... ;ĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐ
Omegatd, ha látnád milyen gyönyörűen szerelek számítógépet, akkor nem csodálkoznál, hogy autót is szeretnék bütykölni... :)
Van tigrához lcd műszerfal, közös a corsa b-vel.
Egyelőre csak német oldalakon láttam, nem tudok, hogy itthon foglalkozik-e valaki ilyesmivel.
Már csak a műszaki háttérrel kell tisztába lenni. A calibrások weboldalán van egy leírás, mondjuk az csak ledcserére vonatkozik.
Hogy akarod kiválasztani a nejed leendő tigráját? Milyen szempontok alapján döntesz?
Szívesen piszkálnám én is az autómat, de megfelelő műszaki háttérismeret nélkül nem akarom. Nő létedre? ;ĐĐĐĐĐĐĐĐd
Például ilyeneken jár az agyam, hogy milyen jó lenne egy lcd műszerfal. Szerintem Tigrába nem megy bele a Kadetté, kisebb meg nincs, bár tévedhetek én is...
Annak a cseréje nem lehet egy wasistdas. Hááááááát, olvasgass bele a többi opeles topicba. Meglepődsz...
Beszéljetek le vagy beszéljetek rá. Mint mondottam, nézz körül...
EPC lesz, alkatrész-katalógus. TIS-t honnan lehetne beszerezni? Szívesen piszkálnám én is az autómat, de megfelelő műszaki háttérismeret nélkül nem akarom.
Például ilyeneken jár az agyam, hogy milyen jó lenne egy lcd műszerfal. Annak a cseréje nem lehet egy wasistdas. Beszéljetek le vagy beszéljetek rá.