de eleven már itt is van és üdvözöl mindenkit!!!
aki nem ismerne annak bemutatkozom
Én vagyok a kistehén ülök a fa tetején
Lábamat lógatom
jólérzem magamat
ÉN A KISTEHÉN!!!
Na igen, Zed-del találkoztam tegnap a Szigeten, de téged nem láttalak, Sexybaby! Ez az eleven... hm, csak nem egy új rajongó? ;-)
Shal, gyógyulj meg! Sajnos a Lordra nem értünk oda, de a Nightwisht - meg a Pokolgép felét - láttam.
nekem meg a lábam, mint írtam, de mostmár nagyon.
meg minden tagom a sátorban alvástól. de már úgy megszoktam, hogy mingyár felállítok egyet a szobámban.
már csak egy bordapréselő eleven hiányzik...:)))
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Hát valóban volt Lord meg Pokolgép, de volt Kriszta-nap is, és az egy kicsit fontosabb, és különben is úgy fájt a hátam, mint egy vénasszonynak, be is voltam gyógyszerezve jól, meg ilyesmik. Egyébként pedig gondoltam, hogy megvagytok nélkülem is, sms pusszantottam többeket, én meg addig ittam az alkoholmentes koktélt + a jeges kávét, és ment az ötye parti. Szombaton meg voltam a Balcsinál, az is jó volt, bár m7 sukkaz, öt óra volt az út, de énekeltünk Neotont meg láttunk meztelen hátsójú pasikat, rögtön ötöt is. És ettem tökös-mákos rétest, és melegem volt-van-lesz. És elfelejtettem felvenni a 3rd Watcht. És nem írok több hülyeséget. :)
nem tüntem el, itt vagyok...ahogy zednek is mondtam, nem kell aggódni, rossz pénz nem vész el.
szuper egy hét volt, már most hiányzik. köszönet ezért kedves elevennek, akit ezennel tiszteletbeli lubtaggá választok, amiért egy egész héten át megtürt a sátrában...;)
tchernoval találkoztam, libivel nem, csak hallottam, hogy ott volt, mert csiripelték a madarak :)
shal meg nem jött, hiába volt lord meg pokolgép...:))))
ketchup, végül kijöttél? és mért nem találtál meg, nem értem? :))))
na, majd jövőre....
Libi, ezt csak neked gyűjtöttem egy sitcomból (Hatosfogat vagy mi a gyík):
Nőcik (vagy négy)egymás közt, megfelelő hangsúlyok hozzáképzelendők:
- A pasi, aki flörtölt veled, nagyon jóképű!
- Ugyan! Láttad, hogy papucscipőt hordott?
- Az egyenlő a hányingerrel!
- Halál a makkos cipőre!!!
- Ennél is van rosszabb, hölgyeim: szandálos férfi!
- Broáááf!!
- Zokni a sznadálban!
- Fúúúúúúúúúúúúúúúúj!!!