"...Maiden will round off the current 30 date European leg of their MAIDEN ENGLAND WORLD TOUR in London, with a show at the O2 Arena on Saturday 3rd August."
Magyarul: az Iron Maiden Augusztus 3.-án a Londoni O2 Arénában befejezi a jelenleg 30 állomásból álló Maiden England Turné Európai részét. A Sziget, mint utolsó lehetőség is elúszott.
Itt a sorrend, az Aurora 18:00-kor kezd a másik színpadon és a múltkori Rocktogonos koncerten azt mondták a Konfliktos srácok, hogy egyből a Maiden után lesznek éjfél körül, ez alapján én is 9 körülire tenném a kezdést...http://www.topfest.sk/downloads/program.pdf
A segítségeteket szeretném kérni. Sajnos nem nagyon tudom értelmezni kiváló szlovák barátaink honlapját. Meg tudná valaki mondani, hogy mikor kezdődik a Maiden koncert a Topfesten? :)
Egy olyan kérdésem lenne, hogy megy-e valaki Grazba, vagy a Topfestre, akinél esetleg még van szabad hely a kocsiban? Ha lenne véletlenül ilyen, kérem jelezze :) Pestről vagy Győrből vagy tulajdonképpen bárhonnan :)
Dudás Béla szerint a Szigeten eddig talán a tavalyi 2010-es Iron Maiden koncert szólt a legrosszabbul: ott a koncert elején derült ki, hogy a produkció által hozott keverőpultból valamiért a mély csatornán csak zörej érkezik a hangfalakba, ráadásul a zenekar technikusa, aki a rendszert összeállította, akkor már elutazott Romániába, az Iron Maiden következő koncerthelyszínére. A jobb- és a baloldali sávokat ugyan rákötötték a mélynyomókra a koncert közben, hogy mentsék a produkciót, csak sajnos a keverőpult túl jól szűrte ki a mély tartományú hangokat ezekből a sávokból, így a zenekar tulajdonképpen recsegve-ropogva, basszusok nélkül nyomta le a koncertet.
Sajnos a Can I play with madness-nek állandó helye van, pedig szerintem borzasztó gyenge szám. Igaz, a nem Maiden rajongók közül is sokan ismerik (az anno sokat játszott klipp miatt), de akkor is jobb lenne a 4-5 perces slágeresek közül mást is nyomni.
Sajnos én nem megyek. Fesztiválért nem utazok, Prágát néztem ki, de a normális ülőjegyek már hónapokkal ezelőtt elfogytak, pedig egy focicsarnokban lesz, szerintem simán befér 30-40 ezer ember.
Nem tudom, hogy sikerült nem elhívni a Maident Budapestre, miközben számomra nevenincs előadók őszi Arénás koncertjeit hírdetgetik már most városszerte.
Nincs mit! Egyébként minden jegyhez küldtek topfest-es pólót, öngyújtót, tollat, ami szerintem elég korrekt...Amúgy meg én lennék, aki a jobbikos majálison a keverőnél érdeklődött Tőled, hogy melyik Maiden-re mentek, illetve csináltam is Rólad pár fotót, úgyhogy ezúton is üdv! :)
Aki esetleg szlovákiában kiemelt állóban gondolkodik, mivel itthon sem a ticketportálnál, sem az ibusznál nincsen már ilyen jegy, csak sima álló 9600-ért....Nekünk egy szlovákul tudó, szlovákiában lakó ismerős intézte erről a linkről, tehát ami biztos, hogy szlovák kiszállítással a 40 eur-os jegyáron kívül semmilyen ktg nincsen, legalábbis nekünk a 7 jegy 280 eur-ba került utánvétellel... http://new.agenturaduna.sk/eshop/k-141-vstupenky