Ebbe a topikba többségében betegek és hozzátartozóik írnak. Sajnos előfordul, hogy a betegeket gátlástalanul kihasználni akaró fórumtagok (csalók) privát levélben különböző hatástalan csodaszereket ajánlanak a topikban megjelenő új betegeknek.
Vannak híreim az úrról. Most beszéltem az intenzív osztály egyik ápolójával, és kérdésemre annyit közölt, hogy az állapota javul, jelenleg stabil, és már nincs lélegeztetőgépen. Egyebet a személyiségi jogok miatt nem mondhat. Apukám is ebben a kórházban van, ezért tudtam személyesen érdeklődni.
Most éppen én is jól, de ne kiabáljuk el:DDDDDDD Vastagbél nyálkahártya ismeretlen eredetű spontán vérzése. Nem mindig, időnként, de már elegem van a vizsgálatokból. Nincs semmi bajom és kész:)
Semmi fájdalmat nem éreztem addig, amíg ki nem lukadt. Egyáltalán nem volt semmilyen előjele, pedig tudom, milyen a gyomorfekély, volt már korábban. A műtét után rossz volt, mert 5 napig cső volt a torkomban, de amint kivették sokkal jobb lett, most meg már szinte teljesen jól vagyok. A lábammal azóta nem volt extra gond, hát szegényem olyan, amilyen, de ez már igy marad :-D
Férjeddel azóta is minden rendben? Kontrollra eljutottatok végül? És te jól vagy?
A méh izomzatában volt. Tavaly február 21 én műtöttek de már októberben tüdőáttétet mutatott a CT. Aztán jött az ülőideg fájdalom azt hittük ülőideg gyulladás de a Pet CT januárban kimutatta hogy ott is van áttét. Sugaraztak amitől elmúlt az a rettenetes fájdalom. Áprilistól kemoznak mindenhéten kaptam valami "finomságot". Aztán ezt most leállitották.
Korábbi hozzászólás miatt írom. Azért írom le, hogy hátha valakinek segít a jövőben a döntésében. Alapvetően ez egy vélemény, a megtapasztalás illetve a baráti körben hallottak alapján, azok számára akik még nem döntöttek senki mellett, vagy éppen gyógyulni szeretnének. Hát az Eőryről sajnos nem sok jót tudok mondani, mikor a rendelőben először jártam, akkor épp egy idősebb hölgy ment be kiabálva, hogy bíróságra viszi az ügyet, mert mekkora pénzösszeget otthagyott gyógyulása reményében, de a közöny fogadta...hát ha már kifizettük, bíztunk abban csak egy elégedetlen valaki. Előfordulhat, mert bárki hibázhat. Sajnos mi sem jó tapasztalatokkal távoztunk, a megvizsgálás is nyögvenyelősen ment, úgy kellett kérni, ha már fizettünk, hogy ugyan legalább vizsgáljon meg. És hát szumma szummárum ismerettségi körben is hallottunk panaszt rájuk, bár az újságcikkek miatt mégis a rendelő mellett döntöttünk. Sajnos kidobott pénz volt. Valamikor biztosan más volt a hozzáállása, de mi ezt tapasztaltuk.
Oravecz Márkot és Yu Funiant javasolták az ismerettségi körünkben. A Márk valóban gyógyító szándékkal kezel, korrekt hozzáállású kínai gyógyász. Az utóbbiról is jót hallottunk, de nem tudok tapasztalatot írni.
Legyen mindenki körültekintő az olyan hozzászólásoktól amit olvastam 2 szer kezelte az Eőry daganatra és HIPP HOPP meggyógyult...Kívánok mindenkinek gyógyulást és egészséget!
Csütörtökön megvolt az onkológia. Tödöröntgen okay, ultrahangvuítsgálat szintén. A tumormarkereket még nem tudom. Jövö csütörtökön hiv fel az onkológus. Ezek a hireim, de most reménykedem, hogy nincs baj, különben már kiderült volna.