Igen, jól érted. A cue egy kicsike leíró file, ami a bin-ben lévő tartalmat "magyarázza el" az íróproginak. Innen fogja tudni, hogy mimódon kell a lemezre kipörkölni azt, hogy jó legyen.
Még 50 forintos CD-k is vannak, igaz, Ritek (Ridata), amit még soha nem fogtam a kezemben (a DVD-ik nagyon jók). Ha már itt tartunk, valakinek van tapasztalata Ritek CD-vel?
Itt van egy bolt (feltéve ha bp-i vagy), ahol elég olcsón adják a cédéket... én ismerősömmel innen szoktam hozatni, legutóbb 60-ért vettem 100 Memorexet... (nincs semmilyen érdekeltségem a dologban): http://cd.wbteam.com/
Egyébként az én Asus íróm minden lemezt megír max. sebességen (vagy akkorán, amennyit maga a lemez enged), de a 48X-osan írható Verbatimot csak 16X-osan hajlandó...
A philips cd-k még mindig rothadnak? Én azóta nem veszem mióta az 1-24x (piros színű) megy tönkre sorban de eltelt egy kis idő azóta hátha javultak ezért kérdem.
A *.cue/*.bin fájlokból helyes CD-t írni úgy kell, hogy a "CD/DVD író" menüben a "CD kép felírás" -t választod ki. A progit ráirányítani a megfelelő *.cue fájlra és tűz.
szóval nem chek dugó, hanem jack:) De ez a legkevesebb!:))
Van ugya kát dugód a mikrofonos fejhallgatódon? Amelyik mono az lesz a mikrofon, és amelyik a sztereo az lesz a fejhallgató dugód.
A mono dugó végén csak két érintkezős rész van egy (általában szines szigeteléssel) elválasztva, míg a sztereo jacknék három ilyet találsz.
Ezzel az egyik problémád megoldva:) Azt hogy hová kell dugnod azt megtalálod a géped (hangkártyád leírásába) hátul minden hangkártyának vannak hüvelyei(pinások)...Persze a mikrofont a mikrofon pinásba, míg a fejhalgatót a fejhalgató v. speaker pinásba kell dugnod!
Ha ez megvan akkor keresd meg a startmenüben-programok-kellékek-szórakozás alatt a hangrögzítőt, és indítsd el. Innen már szerintem önjáró vagy:)))
Erzsébeti
Ha nincs telepítve akkor irány az tellepítő cd és telepítsd, de szerintem ez defaultban mindenki felteszi.... persze az örök buherátorok nem mindig:)