Hali, egy lengyel krimi filmet keresek semmi politikai mondanivalója nincs, a magyar TV leadta vmikor a 90-es években. A 80-as évek végén készülhetett (valszeg 87-88-89) akkor is játszódik. Van benne autós üldözés, vmi rablásról szól, a nyomozásról meg hogy a banda hogy menekül utána. Kb. ennyire emlékszem belőle meg hogy volt benne vmi lakótelepen játszódó rész. Vkinek nem ismerős esetleg? A címe kellene lehetőleg vagy imdb / port.hu link. Köszi.
Nem arra gondolsz amiben visszaemlékezik Martin sheen fiatalkori önmagára - amit Emilio Estevez játszik - az 50-es évekbeli nevadai atomkisérletekre? De abban nem elnök volt
A videó hőskorában láttam, valamilyen vudus dolgok voltak benne, egy térdénél összekötött nőnek kellett megszűlnie és asszem bele is halt; valami szerrel tecchalottá tettek embereket, akik a koporsóban nyitott szemmel nézték hogy dobálják a földet és nem bírtak mozdulni csak sírni; egy pasi egy övet forgatott hogy elkergesse a sáskákat, nagyon hosszú volt asszem két részes. Valaki tudna segíteni a címével vagy bármi infóval hogy közelebb jussak hozzá? köszi
Keresem az Őrült nők ketrece első és második részét a régi szinkronnal (Márkus-Sinkovits), a televízióban ment, fel is vettem, de rajta maradt a set-top merevlemezén és már nincsen meg. Hátha valaki felvette.
Van vagy 150-200 DVD-m eladó, teljesen vegyes műfaj, bűnügyi, vígjáték, kaland, sci-fi, szerintetek hol tudnám eladni egyben? Van ilyen fórum? Ilyen típusú adok-veszek?
Szerintem a francia eredetik mindig sokkal jobbak.
Két kivételt tudnék felhozni.
Az egyik az általad is említett Magas barna férfi felemás cipőben, ami talán egálban van az eredetivel, de legalábbis nem sokkal rosszabb, nem úgy, mint a többi.
A másik viszont szerintem sokkal jobb, mint az eredeti, és ez az Oscar.
Az egyik western. Abból csak annyira emlékszem, hogy két főszereplő van, az egyik winchesteres, a másik bal kezes pisztolyos, jobb oldalt hordja a pisztolyt, és keresztbe veszi elő, és a végén ketten egy hadseregnyi embernek mennek neki.
A másik egy autós, ahol ha jól emlékszem, valami gyógyszerészeti cuccot szállítanak egy sportos kocsival, folyamatosan üldözik őket megölés céltából, többek között egy Ford Caprival, és a végén egy helikopterhez kötik az autót, ami felemeli őket.
Tudom, nem sok info, de hátha valaki emlékszik rájuk.
A szarkazmust meg nem tudom milyen smiley-val kelllene jelolni.
Par honapja elkezdtem klasszikusokat nezegetni. Meglepodnel, hany mai "sikerfilm" nem mas mint szimpla feldolgozas.
A legnagyobb csalodas a 7 mesterlovesz volt, ami egy akkora gusztustalan lenyulas, hogy egyszeruen szegyen, hogy valaha valaki is kultuszfilm statuszba akarta emelni.
Ugyanaz a rendezője mint a francia eredetinek. Francis Veber több filmjének is elkészítette az amerikai verzióját, akad köztük olyan ,ahol az amerikai verziót is szeretem (Magas barna férfi,Három szökevény)
fogalmam sincs rola, de a hala az egnek erosen szarkasztikus megjegyzes volt. Legalabb is annak lett szanva. Nem hinnem,hogy letezik olyan idiota aki jobbnak talalna egy akarmilyen remake-et, mint az eredeti muvet.