össze fogom számolni, aztán pedig átfogó kivonatot fogok készíteni nektek a "harbák" változó napi előfordulásának grafikonjából. Elég kemény emelkedővel kell asszem számolnunk. Majd megláljuk mikor lesz a csúcspontja. Aztán akár még Gauss-görbét is kivonhatunk belőle és meglesz a végén még az előfordulási valószínűsége is, szal előre tudni fogom mikor ki és miért harbákol! :) gg
Akkor viszont közbevetnék egy aprócska kérdést:
Mi lesz szombaton a prg. a Rocktogonban? Nem ártana legalább ezzel is készülnöm, ha már a többivel még nem vagyok tisztában :) Mind1. Én értem, ennyi elég! gg
Jah fain lenne, de már eligérkeztem és nem tudom lemondani. Szal.
Én igazság szerint mostanában valami hardcore koncertre vágyom. Már hiányzik az ökölrázás. :)
Egyébként mizu? Hogy tetszik a szájbalökött ho? Amikor felkeltem azt hittem rosszul látok. Olyan gyomorforgato látvány volt hogy a ho vizszintesen esik...
Hétfö? Mikor volt hétfö? Bazz nekem összefolynak a napok!
jut eszembe el akartam menni mégis pénteken arra a kánszertre amit emlitettél nekem. A rokkkktogonban, ja. De. Elcsuszott. Nem lehetne áttenni a koncertet másnapra? Te ugyis ismersz sok embert talán tudsz hatni rájuk...