Van olyan editor ( a gpw 3.0 vagy a saveedit) amivel lehet állítani a teljesítményeket, de ki kell totózni, mert soha nem azt állítja amit épp szeretnél, hanem másik pilótát... plusz a fizut se állítja, így lehet olyan Villeneuve-öd, aki tök jó és még fizet is (asszem Rosset helyett). Ezt nem tudtam megoldani, pedig elég sokat variáltam vele, aztán a vége az lett, hogy letöröltem a játékot és már nincs kedvem minden cuccost megkeresni és újra felrakni... Ígértek 2002 pecset, de az nem készült el... talán lesz következő rész...
Szevasz! Ajánlom az Alpha F1 oldal Grand Prix World szekcióját, van Villeneuve, Verstappen plusz 2000-es update (BARral, miegymással...) Itt: http://koti.mbnet.fi/racing/gpw/
Sziasztok!
Nagy nehezen megszereztem a játékot.
Nagyon nagyon jó! Na szóval az kérdezném hogy van hottá valami patch pl: 2001-es vagy valami hasonló ja és a Villeneuve patchet honnan lehetne letölteni?
Nah, vegeztem egy 10 eves Minardi palyafutassal. 6 konstruktori, 6 egyeni vb-cim, 72 futamgyozelem, 58 millio pont. ja, es ez mind szimulalt futammal. lejaccottal ez kisse nagyobb eredmenyekkel jart volna...
Sziasztok!
Most írok ide először. ár egy éve várok erre a játékra de még sehol se tudtam megvenni. Tegnap megint próbálkoztam felhívtam egy boltot és azt mondták hogy van. Nagyon örültem, de mire oda értem már nem volt. Zokogtam teljesen kivoltam.
Nagyon szomorú vagyok. Nem tudja valamelyikőtök lemásolni nekem és találkoznánk valahol ahol odaadja? Nagyon hálás lennék. lehetőleg az első kerület környékén budán.
Ha valaki ilyen rendes az irjon nekem z emil címemre. Szóval előre is köszönöm.
Fehér András
UI. még pézt is vagyok hajalndó adni, vagy játékot.
A győzelmek számát nem tudom pontosan, mert amúgyis szarul számol a game, amíg nincs patchelve (ez későn történt meg sajnos :( ).
99 és 2001 között Ricardo Rosset volt a csapattárs, 2002-2003 között Rubi, aki úgy nyert 2003-ban, hogy Wurz eggyel többször esett ki...(kétszer, Rubio egyszer, asszem... :))
Barri világbajnokként ment a Jordanhez, mint tesztpilóta, mert túl sokat kért, én pedig visszahoztam Fisi-t, aki egy Jordan színeiben elért dobogós pozíció után eltűnt a süllyesztőben, pár évig a Ferkó tesztpilótája volt...
Sajnos én is meguntam, ha már nagy fölényben voltam, így nem számoltam a trófeákat.
Most a Minardi az jó kihívás, így azt végig fogom játszani. A Patch előtt nem jehyezte fel a leggyorsabb köröket, most se mindig:-)
És mi az a trófeamennyiség, amit max. felhalmozott egy pilóta valamelyik játékodban? (kb.). Én nagy csapattal nem játszok hosszabb távon, mert unalmassá válik, a kicsikhez meg nem könnyű nagy nevet vinni. Tesómnak eme Hilles eredménye nem rossz. Azt hiszem azóta már a 7. évben elérte a 60 futamgyőzelmet is. De a skilljei már erősen romlanak, edzésen rendszeresen elverik, nem csak a csapattárs, de még úy 2-3-an, aztán versenyen kijön az óriási rutin és még sokszor győz.
Amúgy jól emlékszem, hogy az alap verzió nem számolja tovább a leggyorsabb köröket?
Tök véletlenszerű. Amit most játszom ott Panis visszavonult 2000-ben.
Korábban a Stewarttal előfordult, hogy leszerződtettem Hakkinent, majd év elején közölte, hogy jövőre visszavonul. Aztán kerestem más pilótát a következő évre. Időközben világbajnok lett, és az utolsó futam előtt bejelentette, hogy mégsem vonul vissza:-) Addigra meg már volt pilótám, neki meg nem volt szerződése, így egy év non-f1 lett a vb., aztán mégis visszavonult:-) Mókás.
Azoktól kérdezném, akik már játszottak jó sokat egy mentéssel(esetleg többel) hogy nálatok Hill mikor szokott visszavonulni?
Ti. az öcsém nagy Hill szurkoló, és akármelyik csapattal van, mindig ő az első számú kiszemelt. Legnagyobb sikereit most éri el a Jordan-el (ha a hegy ne megy Mohammedhez...), asszem a 6. szezont fejezte be, Hill csak az elsőt nem nyerte, tehát 43-44 éves, 6-szoros világbajnok, mindenben ő a legsikeresebb és szerződést újított! Asszem még két évre.
Lehet, hogy az oprendszerkülönbség okozza, hogy kicsit másképp mükszik a progi nálam. Én XP alatt játszom vele, win98 komp. módban, és a verseny alatt a hangot ki kell kapcsolni igy. Lehet, hogy a pilótáknál is ez okoz gubancot. Nálam nincs számottevő különbség a pilóták teljesitménye közt. Ua autóval Shumi v. Hakki szintű sztárpilóta és egy olyan mellett aki még fizet is azért, hogy pilóta lehessen szinte nincs különbség. Sokszor a gyér pilóta hülyére veri a sztáromat, ha kikapcsolom hogy engedje el az 1sz pilótát.
Nem tudjátok készül e második része a proginak?
en megint kezdtem egyet a tyrrellel. 1. evben 0. pont, de vegig fejlesztettem. Szerzodtettem Dinizt es Takagit, Partner a Peugeot. 2. evben szereztem 32 pontot, 1 gp gyozelem :).
3. evben 6 gp gyozelem, Diniz 5, Takagi 1, Diniz bajnok, a csapat szinten :)))
ugy erzem, megis vissza kell ternem a minardihoz. ja igen, ebbol talan 2 gp-t nyomtam eloben, a tobbi szimulacio. valamit csak jol eltalatam :))
Üdv MINDENKINEK!
Sok jót olvastam err?l a progiról! Nem tudnátok segíteni megszerezni? Nagyon megköszönném :))
Nagy manager kedvel? vagyok! Hamarosan kijön a cycling manager 2 :))) Az is száguldás, csak 2 keréken .
El?re is kösz.
Atty
alapvetően az autó számít, aztán a pilóta. De a pilóták tulajdonságai sok mindent befolyásolnak. Nem minden a gyorsaság!
Ja tegnap a 3. évadot fejeztem be a Minardival. 6. lett a csapat, 3 2., 1 3., és 4 6. helyet hozott Diniz, és egy 6.-at Takagi. Mindezt egy nem végig fejlesztett autóval. A következő már teljes fejlesztés.
Az eredmények hatására Diniz tulajjdonságai rendesen megugrottak.
Szerintem Ped arra gondolt (amivel nagyrészt egyetértek), hogy a saját csapatodba mondjuk Hakkinen vagy Schumachert veszed simán vb-t nyer, mert olyan jó a kocsi és lehet hogy ilyenkor egy közepes pilóta, töredék fizuval is az lenne. Nekem volt már világbajnok Frentzen és Diniz is csak hogy 2 példát említsek.