Keresés

Részletes keresés

Goldman Emma Creative Commons License 2012.09.16 0 0 734

Fáztam, én marha, a kietlen Bécsi úton, és megképzett előttem, hogy a fájin meleg busszal jól elmegyek a Batthyány téri metróig... Majdnem kiköptem a tüdőmet, de tényleg odaértem, egye meg a fene. :-)

Előzmény: nofRETRO (732)
Goldman Emma Creative Commons License 2012.09.16 0 0 733

Örülök! :)

Előzmény: _Nyuszi (724)
nofRETRO Creative Commons License 2012.09.16 0 0 732

Szerintem csak felvágsz :))

Amúgy le a kalappal, hogy így tudsz futni. Ilyen esetben mindig arra gondolok (futás helyett), hogy túl korán értem a megállóhoz.

Előzmény: Goldman Emma (729)
nofRETRO Creative Commons License 2012.09.16 0 0 731

Ez a hír, hogy küldtek pénzt Isaurának- , nem urbanlegend? Valahogy akkoriban sem tudtam készpénznek venni.  :)

Előzmény: manhattani (728)
Yogi Creative Commons License 2012.09.16 0 0 730

Hát, Prokugyin-Gorszkij és az EnglishRussia azért más súlycsoport.

Feltételezem, hogy az első név a cikkben szerepel, azért említed. Amit én viszont nem olvastam, mivel az Indexre még véletlenül se kattintok - hogy úgy mondjam, nem az a súlycsoport. Az ER meg pont azért jó, mert kiindulópontnak ideális, mert rengeteg nagyon jó anyagot szednek össze.

Előzmény: scsabi (727)
Goldman Emma Creative Commons License 2012.09.16 0 0 729

Adalék a BKV-tárgyban korábban folytatott vitánkhoz. Le a kalappal: a honlapjukon mintegy öt perc alatt lehet regisztrálni, hogy aztán az ember a létező legkorszerűbb rendszer segítségével elküldhesse panaszát az illetékeseknek.

Amely a következő:

"Kérem, hívják föl buszvezetőjük figyelmét, hogy ha egy már nem kifejezetten fiatal nő egy nyílegyenes úton egy buszmegálló felé rohan eszeveszett tempóban több száz métert, akkor feltehetően el akarja érni a háta mögött közelgő buszt. Így ha ODAÉR, és a busz mégis lassítás nélkül elhúz mellette, akkor nemcsak a rohanás miatti infarktus, hanem a gutaütés is fenyegetni fogja az életét. Köszönettel,"

:-) Most már sokkal jobban érzem magam.

manhattani Creative Commons License 2012.09.16 0 0 728

Csúcs-butaságok:

A tévébe, annak idején, több néző is küldött pénzt, hogy váltsák ki Izaurát a rabszolgaságból.

Kapható DVD-visszatekerő.  :-)))

Előzmény: VEE (723)
scsabi Creative Commons License 2012.09.16 0 0 727

Hát, Prokugyin-Gorszkij és az EnglishRussia azért más súlycsoport. Ezutóbbival az a problémám, hogy leginkább a nyugati olvasó Oroszországgal/Szovjetúnióval kapcsolatos sztereotípiáira játszik rá, gyakran botrányos minőségű orosz-angol gépi fordítás mellett. Szerencsére ezek eredetjelzés nélküli másodközlések, sokszor a felületesen otthagyott copyright információkból meg lehet találni az eredeti Jandeksz-, vagy LiveJournal-postot. Azok meg általában meglepően jók, mindig csodáltam, hogy az oroszok milyen precíz, pontos, aprólékos blogpostokat képesek csinálni.

Előzmény: Yogi (718)
VEE Creative Commons License 2012.09.16 0 0 726

Olyannyira a Parlament a fő referencia, hogy a legnagyobb ilyent gyártó cég honlapján és prospektusán ez szerepel, sőt a külföldi honlapokon is...

Ha beírod a "gravománeses" szót az Index fórum keresőjébe, akkor feljön az ominózus topic:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9106611&la=120861277

Ott az is olvasható korábbról, hogy a gyártó betett egy levelezést, amikor is a cseh fogyasztóvédelem megkérdezte a magyar társszervet, hogy valóban a Parlamentben működik ez a nekik gyanús szerkezet? A becsatolt válasz megnyugtatta a cseheket, hogy persze, persze. Ekkor írta a gyártó, hogy ezek után senki ne merjen kételkedni az ő termékük hatásosságában.

Sok éve a fogyasztóvédelem azért szüntette meg a vizsgálatot – és erről címeres papíron tájékoztatta a bejelentőt –, mert az egyik referenciahelyen a sopronhorpácsi plébános biztosította őket, hogy ragyogóan működik a szerkezet...

Tehát aki továbbra is hiányolja a független mérést – és akinek az Index kiadta az elérhetőségét –, büntetőügyben áll a bíróság előtt.

Előzmény: nofRETRO (725)
nofRETRO Creative Commons License 2012.09.16 0 0 725

Huh, lomoly téma , még nem olvastam róla. Csak azzal találkoztam, hogy a nedvesedést vakolással szüntetnék meg. Namost, ha ennyi történik, a nedvesség szépen húzódik felfelé, és ahol vége a nedvességzáró vakolatnak, ott kezd kijönni a falból. Vagyis a várt javulás helyett romlás következik.

De amit te említesz, az sok mindent kimerít. A szkeptikus-oldalon olvastam  először, onnan találtam ezt

kőlevesként is tökéletesen eladható termék lenne. A mellé társított szakszerű vakolatcsere, és esetleges egyéb körülmények (pl. hogy elkezdik fűteni az eddig fűtetlen-lakatlan szobát) önmagukban megoldhatják a problémát. Ha azonban lennének ellenőrzött kísérleti bizonyítékok vagy tudományos magyarázat, akkor egyértelmű lenne a helyzet.

A Parlament , mint referencia is érdekes, mert itthon nem említik, ha jól értem a cikket.

Előzmény: VEE (723)
_Nyuszi Creative Commons License 2012.09.16 0 0 724

Odaértünk, ott voltunk. :)

Köszönjük szépen, nagyon élveztük, főleg a közlekedéssel kapcsolatos részeket. :)

Előzmény: Goldman Emma (719)
VEE Creative Commons License 2012.09.16 0 0 723

Nos elmesélem, hogy mekkora a sötétség.

Az Index Tudomány fórumai között hét éve indult egy topic "Aquapol" kezdetű címmel, ahol egy olyan falszárítóról vitáztak, amit le kell lógatni a vizes pince plafonjáról és az minden energiabetáplálás (azaz áram) nélkül azt üzeni a max. 8 méterre lévő pincefalban lévő víznek, hogy takarodjon... Ezt milliós összegért nemcsak balekok, hanem még a Parlament és más állami és önkormányzati szerv is veszi két évtizede.

A ma már "Gravomágnesség" kezdetű topic beírásainak többsége azt várná el a gyártótól-forgalmazótól, hogy mutasson már fel egy objektív mérést, de az várat magára. Két éve büntető pert indított az egyik készülék gyártója-forgalmazója a fórumon tett bejegyzések miatt rágalmazásért. A rendőrség kérésére az Index kiadta az egyik fórumozó IP-címét, majd elkezdődött a bírósági eljárás, ami még most is tart.

Előzmény: nofRETRO (717)
nofRETRO Creative Commons License 2012.09.16 0 0 722

Köszönöm, ezt ismerem, csak nem innen a főoldal felől. Itt (is) láttam az "orosz srác" régen és most montírozott fotóit, egy cikkben, talán a másik topikban linkeltem be.

Előzmény: Yogi (718)
nofRETRO Creative Commons License 2012.09.16 0 0 721

"két év és egy hónap múlva új párkapcsolat várható", amíg ez az idő eltelik, van remény. Igaz? Ez nem baj, valóban. A baj az, hogy mindehez kemény költségért jósnő kell, aki arrébb is költözik addig :)

A legelterjedtebb, a horoszkóp, avagy melyik napon  született az ember. Csak elég arra gondolni, hogy hány ember születik a bak jegyében, például. A szövegnek olyannak kell lennie, hogy a lehető legtöbb bak jegyében született embernek stimmeljen nagyjából. Azért olyan általános, hogy minél több beleférjen. De pusztán a jó szó  jó hatással van, lehet azt ingyen is adni, bárhol, bárkinek.

De ez ártatlanabb verzió, mint amit említettem, a pénzbevonó gyertyarituálé. (Bár valóban pénzbevonási hatása van, a betelefonálók pénzét szépen bevonzza a műsor gazdája a saját zsebébe.) Ilyesmit tényleg el lehet hinni?

Előzmény: manhattani (720)
manhattani Creative Commons License 2012.09.16 0 0 720

>Ekkora lenne a sötétség manapság?

Különbözőek vagyunk. Volt ez korábban is, csak tán nem élő tévéműsorban, mert kevesebb volt a csatorna. Jósnők mindig voltak Budapesten is, még legálisan is, a Kft-sedéskor elsőként fizettek adót meg ilyenek.

Hallgasd a betelefonálót, az ilyen szövegre, hogy "nem várható nagy betegség, ha vigyáz az egészségére, és két év és egy hónap múlva új párkapcsolat várható", az őszinte megkönnyebbülés és öröm van a köszönetükben. Mi ezzel a baj?

Goldman Emma Creative Commons License 2012.09.16 0 0 719

Húúúú, hihhhetetlen tömeg jött el házat nézni!!! Tök jól sikerült, és még az időjárásfelelős is kegyes volt hozzánk.

Yogi Creative Commons License 2012.09.16 0 0 718

Ha véletlenül nem ismernéd, akkor kukkants rá az http://englishrussia.com/ oldalra. Elképesztő képek Oroszországból. 

nofRETRO Creative Commons License 2012.09.16 0 0 717

Ma egy kissé monoton tevékenységhez kerestem háttérműsort a TV-ben. Kattintgattam sorban a minimálcsomag kínálatát. Kár volt. Végül szembe jött velem a nap csodája, "pénzbevonó gyertyarituálé" vagy valami hasonló című betelefonálós műsor. Elképesztő. Megyünk vissza a középkorba? vagy mi van?? Ekkora lenne a sötétség manapság?

Elnézést, de nagyon kiakadtam, és így könnyebb lett :)

de hogy valami jó is legyen a hsz-ben, ezt a cikket érdemes elolvasni, a fotókat megnézni:

"Színes fotók az orosz birodalom végnapjairól"

http://index.hu/kultur/2012/09/15/szines_fotok_az_orosz_birodalom_vegnapjairol/#

Goldman Emma Creative Commons License 2012.09.15 0 0 716

Nyugi, már annyiszor elmondtam itt a mondókámat, hogy csak idejössz bármikor, megkéred az első illuminált urat a szemközti kocsmában, és már nyomja is a szöveget... :-)))

Előzmény: _Nyuszi (715)
_Nyuszi Creative Commons License 2012.09.15 0 0 715

Köszönöm szépen!

De nem vagyok semmiben sem biztos a holnappal kapcsolatban... :(

Előzmény: Goldman Emma (714)
Goldman Emma Creative Commons License 2012.09.15 0 0 714

Abszolute! 11 óra, Dob utca 46/b.

Előzmény: _Nyuszi (713)
_Nyuszi Creative Commons License 2012.09.15 0 0 713

Tulajdonképpen saját magam elfoglalásáról van szó, ezek a dolgok nekem fontosak. Néha azt érzem, hogy a 100 % szabadidőkitöltés a minimum, ami elfogadható. :-)

-------------------------

Holnap látogatható vagy? Látok esélyt arra, hogy felkerekedjünk arrafelé. :)

Előzmény: Goldman Emma (712)
Goldman Emma Creative Commons License 2012.09.13 0 0 712

Léhaság volna idéznem, hogy egyesek szerint a negatív növekedés is növekedés. Mert hát nem nagyon igaz. :) De azért tarts ki.

Várj, a hozzám hasonló vénasszonyok ilyenkor olyanokat is mondanak, hogy "örülj neki, hogy rád legalább szükség van, az lenne a baj, ha már nem is pakolnának a válladra mindenféle marhaságot..."

Használt? :)

Előzmény: _Nyuszi (711)
_Nyuszi Creative Commons License 2012.09.13 0 0 711

Igazából - csak hogy panaszkodjak egy kicsit - a rendszeres elfoglaltságaim mellé októberre bejött még egy hétvégi tanfolyam is, mer' az jó. Úgyhogy az a kevés szabadidőm, ami eddig volt, napokon belül negatívvá fog válni (vagy legalábbis úgy fogom érezni).

Előzmény: Goldman Emma (710)
Goldman Emma Creative Commons License 2012.09.13 0 0 710

Viccoltam! :-) De ha még lesz jövőre Örökség Napok, és még leszek én is, na, akkor lesz produkció jövőre is.

Előzmény: _Nyuszi (709)
_Nyuszi Creative Commons License 2012.09.13 0 0 709

Ja neem, szombaton gőzöscsodálás, vasárnap pedig az elmaradt szombati takarítás lesz terítéken sztem.

Előzmény: Goldman Emma (708)
Goldman Emma Creative Commons License 2012.09.11 0 0 708

Mindkét nap?! Túlzás. :-))

Előzmény: _Nyuszi (707)
_Nyuszi Creative Commons License 2012.09.11 0 0 707

Nem tudom, hogy rám vonatkozik-e, vonatkozhat-e, de nekem azt mondták bő egy hete, hogy mozdonyokat szeretnék nézni a Füstiben a hétvégén. Nemlemondható. :(

Előzmény: Goldman Emma (700)
Boszorka Creative Commons License 2012.09.10 0 0 706

Biztos tetszene, de majd visszatérünk erre egyszer még remélem.

Előzmény: Goldman Emma (704)
Goldman Emma Creative Commons License 2012.09.10 0 0 705

Kedvcsinálónak egy két évvel ezelőtti kép:

Előzmény: Goldman Emma (703)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!