Félreértettél, azt akartam mondani, hogy nem engem, hanem a topikgazdát illeti az elismerés.
Szal nyugodtan írd csak tovább ahogy eddig. Sztem aki képes fejében tartani 6-8 ezer itt megjelent kecskét, vagy képes minden ötletekor végignyálazni az egészet, hogy ellőtte-é már valaki azt előtte, az megérdemli...
FASÍRT, akkor viszont topikgazdánkat illeti az elismerés, a rím az övé volt.
Persze, a fele (veranda - randa), ezért is írtam oda a hivatkozást. De ha ez az egész kecskét megöli, akkor nem sok szabad lehetőség marad az újaknak, például a malőr/halőr-nek is volt előzménye. Te nem érzel néha egész dézsa vűt egy-egy új csomag föladásakor? Mert ha csak az utolsó küldeményedet végigszőrözöm ilyen félrímszemmel:
Vigyázz, a termosztát nem műxik, túlforraltuk a cefrét! Túl forró a lőre, hé,
Elromlott a hőrelé!
ses (3138)
az ismert politikusera csak mero veletlensegbol hasonlito nevu ismerosom annyira tajtsiker, hogy nem tud mit kezdeni a melyhutobol elohuzott, betonkemeny kannas borral. Ekepp segitek neki: Hőre lágyul a
lőre, H. Gyula!
vigyázok az egészségemre, engem a jövő érdekel Csak a holnap számít, szarok mámra,
Szedem a sok gyógyszert marokszámra.
vurugya (1550)
Nagylegény Teszek én a marokszedőre,
továbbá meg szarok meddőre.
A tyúkól mellett csökkentettem poszt-sólet gyomortenziómat Már tudják a baromfik: a
Babtól a farom bika!
GroundZero (429)
Nyugdíjba vonuló farmer - és egyben amatőr rodeós - monológja Nem nevelek több baromfikát,
S meg nem ül többé farom bikát.
csotri (2137)
Pásztorlyányka pásztorórája a mogyoróbokorba bújva: Örömöt ád barom farka,
míg rejti a farom barka.
Köszönöm, legfőbbügyész úr, hogy a közbenjárására nem engem, hanem ellenfelemet ítélték halálra! Önnek hála, Polt,
Most Pál a holt.
GroundZero (2449)
A főügyész ugyan minden energiáját munkájába fekteti, tuti egyszer kimerül majd Nagyon véd bár a Polt hont,
Egyszer jön majd a holtpont...
A ravasz szatócs hamisított Zbrojovka szekercéket árult olcsón Vevőit azzal csalta be,
Hogy az akciós balta cseh.
sporttárs (816)
Kár volt a barátnőt a Duna-parti városba csábítani, ahol súlyos baleset érte Sajnálja, hogy Bajára csalta,
Ott esett a csajára balta.
GroundZero (2607)
Viking bajnok ügyesen álcázta harc közben szekercéjét Bejött a harcos balta-csele:
Ellenfelét könnyen csalta bele.
Ebben a tornádóban sokkal jobban terjed a haver béltermése... sajna. Érezni jól Béla szelét:
Hirdeti a szél a belét...
GroundZero (2679)
Apát uram ördögi praktikának véli túlzott bélműködését, de a kolostor többi lakója is hasonló panaszokkal küszködik. Lehet, hogy csak a kaja volt romlott??? Eddig neki facsarta egy szar átok belét,
Mostantól ő szagolhatja a barátok szelét.
Szóval, talán jobb, ha elhisszük, hogy a spanyolviaszt rengetegszer föl lehet találni, nem fogom többet ellenőrizni az előzményeket ...
Versét mindenki tálalja
Úgy, ahogy épp kitalálja.
... mert mi történne, ha nagy költőink verseit is ellenőriznénk, vajon a rímeiket nem találta-e ki már korábban is valaki
Költők esze rablók esze?
"Szabadok vagy rabok" lesz-e?
"Megcsapott a barokk szele"
Más is írta? szarok bele!
De ha egy kopott lopóst (lopott kopóst?, kopott lop orsót? lopott koporsót? ezek is többször előfordultak már) is akarsz:
Gondjaim ily fájó töltetű keserven nincsenek.
Hogyha van egy pár "jó ötlet - lüke vers", innen csenek.
Megveszett szinészcsillag Parkolóban sztár darabol,
s amig ér a sztráda, rabol.
(basszus, most vettem észre, hogy nem műxik a hosszú "i")
A volt párttitkár virágárus lett Drágán méri Grósz a zsályát,
s még fennebb a rózsa szálját!
Kérdés a szenegáli lányhoz Diouf
a fiúd?
A folyamatos hadgyakorlatok igencsak rongálják a környezetet A Bakonyban egy éve lőnek:
vége minden évelőnek!
Sex Pistols-hivő túljár uzletfele, Drakula eszén, és békabundát sóz rá (mámeg rövid ű-m sincs, mi lesz itt?)
Jól átverte a punk a rémet:
eladott neki egy "unkaprémet".
A hegyi országba költöző francia iró a helyi csaposszövetség elnöke lesz, holott műveltsége meglepően hiányos Svájc újdonsult főbárosa Verne,
bár nem tudja, hogy fővárosa Bern-e.
Tanár lemaradásban van a diplomamunkák javitásával Eljött az ideje, hogy - ha nehéz is - tegyek
valamit: asztalomon tézishegyek!
Szánalmas anyagi helyzetben Belgium: már az állatkerti lakók etetésére sem futja Hovatovább a király saját
pénzén veszi a sirálykaját!
A nemi eltévelyedések egész tárháza jelent meg családunkban Hú, Gomorra, hú, Szodoma,
Mi a francnak úszom oda?
Hú, Szodoma, hú, Gomorra,
Csupa szar a húgom orra!
A Szodomából való menekülés során nem támadnak rád vadállatok, de a pusztában hidegek az éjszakák Hagyjad otthon, Lót a karót,
Vigyél inkább lótakarót.
A próféta nem akar kis Morrisával kolléganőjéhez hajtani szerelmi légyottra, mire főnöke elzavarja a bűnös városba, ott morgolódjon Alkudozik, nem megy Jónás Minivel Eszterhez dugni.
Így szól erre az Úr "Jó. Más: Ninive lesz terhed, zúgni".
A próféta Ninivébe nem a kis Morrissal megy, hanem a tengeri utat választja egy tágasabb járműben, így szerencsére frissen érkezik meg Böhöm állat ez a cet
S tartósít, mint az ecet
Bocs, eggyel elnéztem. Az előzmény:
vurugya (466)
Nem kell szenvedned, inkább együnk a tornácon Mit izzadsz te randa verítékkel?
Vár ránk a veranda terítékkel!
A menekülő testvérgyilkossal a hátán a próféta lova megtorpan a parkban az akadály előtt, ezért Isten elvéti a mozdulatot, és a bélyeg nem a bűnös homlokára, hanem a seggére kerül Megállítja Káinnal Ábrahám lovát a pad.
És az a megbélyegző ábra, lám, hová tapad!?
Az özönvíz után a férfiak futóversenyt rendeznek, hogy eldöntsék, ki melyik nemzetnek legyen az ősatyja Utoléri Jáfet Kámot? Utol Noé Sémet?
Győztes népe lesz a sémi, utolsóé német.
A vitatott csecsemő, miután nem vágták ketté, megjósolja a királynak, hogy kedvenc ágyasának Wimbledonban nincs esélye, de a Roland Garroson nyerni fog Nem mindegy, hogy hol indul majd Salamon kedvese.
Füvön egy nyúl is megveri, salakon medve se.
Ábrahám nem tud mit kezdeni az isteni paranccsal Mit kéne az ember henyén tegyen eme rizsákkal?
Jelenjek meg az Úr hegyén tenyeremen Izsákkal?
Egy dilettáns keszeg kifogása is sokba kerülhet, ha nincs horgászengedélyed Az eset, amit a halőr ma tár a
Bíróság elé, a malőr határa.
Drága lesz így az amatőr hal ára.
Az orosz fiú olyan lassú, hogy eláll az eső, mire labdába rúg Látom, kivár Ványa szépen,
Ott a szivárvány a képen.
AIDS veszély Meg kéne nézni a hitvest,
A vérében van-e HIV-test
Milyen barátnőt szeretne a főnök? Vékony, karcsút, hisz teltet
Nejében is tisztelhet.
A Mennyei Boldogság terén rendezett tünetésen zenélünk, amikor egy fehéringes fiú kiveszi kezemből a hangszert és az ellenünk vonuló harckocsi felé indul Elkapja a kantelém egy
diák és a tank elé megy...
Sejtem, miért lettél hirtelen olylelkes harcművész... Tudom ,hogy nem vagy nagy karate-fan,
Csak tetszik az edzőnő fara, te kan...
Hatvanezret kérek havonta, plusz utazási költség, ha nekem kell odamennem Bérezésem: havi hatvan,
És pluszdíj erre, ha hivat, van.
Ha haverod köp, annak te látod a kárát... Ha kipakol,
Te kikapol!
Szomszédom beperelne, mert véletlenül az ő ketjébe is ültettem virágokat Kártérítést követel,
Ha nem tűnnek a tövek el.
Fogalmam sincs, miért mindig havas tájat ábrázolnak főnököm képei? Nem értem a felettest:
Miért csak telet fest?
A parancs ellenére megverték a koptert az angol seregben Hiába a tilalom:
Nyakig lila Tom!
Kecskeileg kedvenc rágcsálónk csak kevés kicsinyt talált a folyó melletti nyestfészkekben Bár való igaz, hogy tele a part alommal,
De nem elégedett a pele a tartalommal
Énekrajongó uralkodó fura rendelete Ha nem énekel apuka do-t,
Fizeti a kapuadót!
Úristen, nyitva a ketrec ajtaja, és nincsenek benne a papagájok!!! Töküresen áll a tok:
Elszöktek az állatok!
(Ettől lesett az állatok...)
Az egykori luxusétteremtulajdonos (Hegedűs Bello, Lugas étterem) mogorván int a pincérnek, mikor sokáig nem szolgálják ki egy halászcsárdában "Hé! Itt vagyok, balra, hello!"
Vár dühösen a halra Bello
Kevéssé ismert tény, hogy anno a török sereg előrenyomulására az első csapást a magyar határőrök mérték Megfékezte a török hengerét,
Mikor meglátták a HÖR-ök tengerét.
Elfogadom ,hogy túl öreg vagyok már a fizetésemeléshez, de... mit is akartam mondani??? Értem, hogy nem nő már a korral bérem,
De legalább a kavintonom borral kérem!
Szerkesztői értekezlet a Washington Postnál pár éve A Monicás hírt ne tegyük bele,
Az olvasóknak már a begyük tele!
Haverom megint tarhálni jött valami befektetésre, de ezúttal lerázom Nincs meg még a pénz fele, bár adtam?
Barátom, én ebbe már belefáradtam!
Bucserkém, a főnök szerint ez egy meleg vidék Azt mondja a góré, hentesem,
Hogy itt nem esett a hó régente sem.
Picccit lakoma?! Van itt, mit kíván szem-száj:
Sültek, fagyi, szesz, máj...
Eleinte átvert maskarájával az elvetemült, de aztán kidobtam, atyám! Először nem ismertem meg, igaz, a parókában,
De nem maradt sokáig a gaz a parókiában!
Karibi értekezleten anno Az az igazság, Che: féltem Costa Ricát,
Hogy visszaveszi, mit szépre cseréltem: koszt, a fikát...
Szakácsnémet buzdítom kis árulkodásra Titkod elém ma tárd, ej!
Mi a nasi? Madártej?
Szereplőbemutatás a Bakterház II felvételénél Ő az a sánta banya,
Kit mindig bánt a Sanya!
Ez a kegyetlen lóverseny: végül csak a paripák örülnek! A ló víg, az
Való igaz:
A lovi gaz!
Ciki 21-ezésnél A partiban leégtem, mint a gyapot láván,
Mikor 15-re nem kértem lapot gyáván.
Ha a magánvállalkozó technokolos befolyásoltság alatt áll, libidója megugrik egy bizonyos erotikus testhelyzet láttán Amikor a maszek szipóz,
izgatja ama szexi póz.