De az alatt is rásérülhet, nem kellene ezt eröltetni, meg ha netán ők is mi is továbbjutnánk, akkor lesz még meccs, de a kettőnek az együttes esélye, kábé 1 %.
Azért elnézve az ebt jobb szélen jók leszünk (gasi,mikita) mondjuk ezt tudtuk eddig is:)
kapu és beálló (pechmalbek) ahol még simán megleszünk. Blagi a szlovén válogatottban miért tud ilyen szinten támadni…?
klasszis bal/jobb lövő és bal szélső nagyon kellene! Strlek sajnos nem lesz fiatalabb Mahé meg vészmegoldás. Remélem még lesz igazolás ezekre a posztokra,bár Laci legutóbbi interviewja alapján gyanítom nem.
A továbbjutást a hollandok ellen lehetett (kellett) volna megalapozni, innentől kezdve minimális az esély és nem nagyon látszik a két meccs alapján, hogy miként győzhetünk Izland ellen. Egy tartalékos, nulla felkészüléssel érkező Portugálok ellen is csak a szenvedés ment. Rendkívül elszomorító.
Ő jöhet, nekem is szimpi, erősödnie kellene még, tegnap is berogyott, igaz belőtte, a kommentátor rokon szerint beálló létére nagyon képzett technikailag, ez látszik is rajta.
De, ha itt is padozna, akkor meg minek váltson. Neki vagy ki kellene golyóznia Gabert, v előre lépnie, de itt nem biztos, h megkapná, jön a szerb beállós, és mellette nem sok babér teremne.
Neki is jót tenne a lengyel levelgő, plockban biztos jó lenne.
Pedig sajnos de, főleg az elmúlt évek fényében meglepő amit írsz.
Prsze qva jó lenne, de egy ereje teljében lévő, erre a német bundásban dívó fasthandball-ra termett, abban fickándozó játékosnak a pénzen kívül mi más oka lenne idejönni?
Egy valszeg F4-ra esélytelen csapatba? Ide azok jönnek akik már kiélvezték a bundást és kevesebb terhelésre vágynak jó pénzért, Mahé, Lauge, v annó Ilics.
Ő most megnyeri a bundást, ha, és aztán elmegy a Kielbe v vmelyik top német csapatba.
Remélem rámegyünk: Remili,Richardson,Mem,Dusi álom kategória lesz mindig. Smits fiatal,szint lépés lenne neki a veszprém+nekünk nagyon kellene egy jobblövő,főleg,h kettest is védekezik
A franciáknál két fiatal nantes-i játékos, Aymeric Minne irányító, Thibaut Briet pedig átlövő. Nekem az ő játékuk tetszett eddig. A hollandoktól Kay Smits ideális párost alkothatna Yahiával...
Tőlem is hánynak odaát, mert le mertem írni, hosszan részletesen ecsetelve, h sztem mi miért szar, és pont erre jutottam, h leszarom őket, a vélemény szabad, még, ha olyan is mint a fing, jobb szerintük bent tartani, de az enyém kiszakadt és a nyakukbazuhant a finglavina elérve ezzel, h én lettem az ősellenség, az antidrukker, minden rontás okozója.
Ez a gondom, hogy ott "is"....miért jön elő minden magyar csapatnál, hol a hiba? Évek óta ez a fórum a kezdőlapom, hozzászólni évente egyszer, olvasni minden nap, sokat tanulok. FU le is szúrt az EB fórumon, miért szólalok meg. Nem tudtam, hogy nem nyilvános a fórum. Most kicsit betelt a pohár, azt látom mind a fiúknál, mind a lányoknál, amire Borsosék, stb évek óta figyelmeztetnek. Mindezt többek között az én pénzemből.
Eddig off volt, most on, Sipi nemsokára nem lesz a régi hentes, mint tegnap, mert Momó leszedi a fejét. Ligi is jobban fog védekezni. Ezzel talán céloztam is a probléma egyik lehetséges okára.(ha Roli így védene Szegeden, Pastor elharapná a torkát,stb)
Ha Rasmussen olyan jó lett volna, nem bőg le ilyen látványosan a 2019-es vb-n. Azok után h előtte a 2018-as EB-n már egészen jó formában játszott a válogatott.
Rasmussen sztem az elmúlt 10 év legjobb kapitánya volt KEB óta, de pl Háfrán látszik ma már visszagondolva, hogy hogy játszik amikor nincs teher, meg azóta...