Vagy inkább ott olyanok vannak akik képesek lereagálni az extravagáns megoldásait, ill számítanak rá, sőt várják is tőle, de ettől még ő sztem sosem rendszerben játszik, épp ez vele a baj, nem fexik neki a spanyol, v inkább mondjuk úgy, hogy a szigorúan megkoreografált játék, ezért az edzők félnek betenni, h most épp mit fog összehozni, bejönnek-e az egyénieskedései, ha sül egyből a dolog, akkor jó, de, ha nem akkor meg még jobban belehúz.
Szóval ő szerintem egy kézis harlem globetrotters játékos.
Nem akarok okoskodni, csak azt írom le amit láttam a C csoport szegedi meccsein élőben: Mahé a francia keretben egy rendszerben játszik, amit az egész csapat ismer és alkalmaz. Körülötte világklasszisok játszanak, akik önmagukban is megoldanak nehéz helyzeteket. Mellette pontos, váltott meccsperceket kap. A fentiek Veszprémben nem valósulnak meg. Szerintem Egy tipp az EB végeredményére: Franciák vagy aki képes megverni Őket..
Az eb alapján Mahé pont annyit játszik Veszprémben, mint amennyit érdemel. Lékai ugyanis jobban teljesít nála, csak érdekes módon ezt senki jegyezte meg it (ha meg igen, nála a hibák duplán számítanak). Most volt a franciának egy kiemelkedő meccse, előfordult már, majd ellenünk megin le kell cserélni 10 perc után. Csak jussunk el oda, hogy velük játszunk. :)
De az alatt is rásérülhet, nem kellene ezt eröltetni, meg ha netán ők is mi is továbbjutnánk, akkor lesz még meccs, de a kettőnek az együttes esélye, kábé 1 %.
Azért elnézve az ebt jobb szélen jók leszünk (gasi,mikita) mondjuk ezt tudtuk eddig is:)
kapu és beálló (pechmalbek) ahol még simán megleszünk. Blagi a szlovén válogatottban miért tud ilyen szinten támadni…?
klasszis bal/jobb lövő és bal szélső nagyon kellene! Strlek sajnos nem lesz fiatalabb Mahé meg vészmegoldás. Remélem még lesz igazolás ezekre a posztokra,bár Laci legutóbbi interviewja alapján gyanítom nem.
A továbbjutást a hollandok ellen lehetett (kellett) volna megalapozni, innentől kezdve minimális az esély és nem nagyon látszik a két meccs alapján, hogy miként győzhetünk Izland ellen. Egy tartalékos, nulla felkészüléssel érkező Portugálok ellen is csak a szenvedés ment. Rendkívül elszomorító.
Ő jöhet, nekem is szimpi, erősödnie kellene még, tegnap is berogyott, igaz belőtte, a kommentátor rokon szerint beálló létére nagyon képzett technikailag, ez látszik is rajta.
De, ha itt is padozna, akkor meg minek váltson. Neki vagy ki kellene golyóznia Gabert, v előre lépnie, de itt nem biztos, h megkapná, jön a szerb beállós, és mellette nem sok babér teremne.
Neki is jót tenne a lengyel levelgő, plockban biztos jó lenne.
Pedig sajnos de, főleg az elmúlt évek fényében meglepő amit írsz.
Prsze qva jó lenne, de egy ereje teljében lévő, erre a német bundásban dívó fasthandball-ra termett, abban fickándozó játékosnak a pénzen kívül mi más oka lenne idejönni?
Egy valszeg F4-ra esélytelen csapatba? Ide azok jönnek akik már kiélvezték a bundást és kevesebb terhelésre vágynak jó pénzért, Mahé, Lauge, v annó Ilics.
Ő most megnyeri a bundást, ha, és aztán elmegy a Kielbe v vmelyik top német csapatba.
Remélem rámegyünk: Remili,Richardson,Mem,Dusi álom kategória lesz mindig. Smits fiatal,szint lépés lenne neki a veszprém+nekünk nagyon kellene egy jobblövő,főleg,h kettest is védekezik