Keresés

Részletes keresés

Pacey Creative Commons License 2005.10.13 0 0 1193

Persze, hogy igazam van:)

Előzmény: Lecso11 (1177)
norris21 Creative Commons License 2005.10.13 0 0 1192
Kiotó!

Lesz túra Szhelyre?
Ha igen, foglalnánk Bazsyval 2 helyet.
Előzmény: Kioto (1190)
Lecso11 Creative Commons License 2005.10.13 0 0 1191
Amikor már elküldtem tudtam, hogy valaki rácsap erre a helyes-re :-)))
Előzmény: Kioto (1190)
Kioto Creative Commons License 2005.10.13 0 0 1190
"...és akkor a helyes dobók:

Kaposvári KK: Gráczer (21/3), Szőke (8), Green (8), Sanders (12), Tömösváry (2). Csere: Hendlein (18/6), Trepák (4), Kiss K. (-), Kasza (1)... "

Lecso!
Szerinted közülük ki is a "helyes"? Vagy a jelző mindegyikükre igaz?
A fiús napjaidon Sheeni nem néz rád csúnyán?
;-)

Bocs, de Te írtad:

" ...akármiről, csak írjon már mindenki a topicba" :-))

Ha a meccsről akartál véleményt, akkor arról annyit, hogy én kevésbé vagyok bizakodó, mint Ti.
Véleményem szerint egy nem túl acélos Dombóvártól kaptunk ki gyenge játékkal. Most -8 volt, de lehetett volna ez jóval több is. Egyedül az utolsó negyedbeli védekezés és a letámadások voltak azok amik jól működtek.
Összességében: Gráczeren és Hedleinen kívül senki nem nyujtott elfogadható teljesítményt.
Szerintem!
Előzmény: Lecso11 (1178)
Simi23 Creative Commons License 2005.10.13 0 0 1189
Igyekszem!:-))
Előzmény: norris21 (1187)
Lecso11 Creative Commons License 2005.10.13 0 0 1188
:-)))))))))
Előzmény: norris21 (1187)
norris21 Creative Commons License 2005.10.13 0 0 1187
Családosan jöttünk szórakozni,
Védjen meg, Doktor Úr!

:-)
Előzmény: Lecso11 (1186)
Lecso11 Creative Commons License 2005.10.13 0 0 1186
Köszönjük a kimerítő választ, Doktor Úr! :-))
Előzmény: Simi23 (1185)
Simi23 Creative Commons License 2005.10.13 0 0 1185
Mivel még nem tanultam Fül-Orr-Gégészetet, ezért még teljesen pontos információkkal nem rendelkezek. De én is úgy tudom, hogy nagy körültekintéssel kell már ilyen korban a mandulaműtétet a lehetséges szövődmények miatt elvégezni, ezért  vártak Gordan műtétjével ilyen sokat.
Előzmény: norris21 (1176)
Lecso11 Creative Commons License 2005.10.13 0 0 1184
Ahogy mondod!
Előzmény: norris21 (1183)
norris21 Creative Commons License 2005.10.13 0 0 1183
HAJRÁ KAPOSVÁR!
Lecso11 Creative Commons License 2005.10.13 0 0 1182
Ha tudsz valakit, aki pénteken menne Körmendre, akkor szólj majd léccccccccccci !
Sheenivel gondolkodunk, hogy el kéne jutni a meccsre valahogy :-)
Előzmény: Elvi Szinger (1180)
Lecso11 Creative Commons License 2005.10.13 0 0 1181
Na, én még ébren vagyok :-) Akkor Szikó miatt mea culpa, a sérülése totál kiment a fejemből! Greennel kapcsolatos elfogultságodat megértem, én nagyon-nagy igazolásnak tartom még mindig, és továbbra is áll az, hogy ebben az idei Kaposvárban neki kell lennie az elsőszámú potnfelelősnek. Ma tényleg gyenge volt, sokmindent valóban nem lehet és nem is szabad ebből leszűrni (pláne nekem nem, mert én most láttam először kaposvári színekben játszani...), ennél sokkal több kell tőle, és én még mindig bízom benne, hogy hamarosan bele is lendül a játékba.
Sandersről részletesebben mi a véleményed? Gyanítom ő most már maradni fog a csapatnál, úgyhogy barátkozzunk meg vele :-) Nekem egyébként szimpatikus, az biztos, hogy nagy küzdő, és tényleg jó lenne már látni (látnom...), hogy mire képes komolyabb társak mellett.
Komolyan mondom jelen pillanatban a palánk alól a 41 éves Gordan is hiányzik, mert a Trepi-Tömös duó egy vicc...
Őszintén szólva tényleg nagyon várom, hogy most kik érkeznek hozzánk! Most azt hallani, hogy összesen három ember érkezik Kaposvárra majd... Amint megtudsz valamit, ne kímélj minket :-))
Remélem hasznosak lesznek, aztán szép lassan lesz valami! Jó lenne a nyolcban lenni, aztán a rájátszásra összeérhetne a csapat.
Na, most már eleget írtam a semmiről, úgyhogy megyek aludni :-) Jó éjt! Hajrá Kaposvár!! (és szerezze már meg valaki az új indulót :-))))
Előzmény: Elvi Szinger (1179)
Elvi Szinger Creative Commons License 2005.10.13 0 0 1180
Ja Szlivancsanyin tényleg ott volt a szeren, pozíciós játéka máig etalon. Tavaly hallottam, hogy meg kellett műteni a gerincét sérv miatt. Nem tudom igaz-e a hír, de akkora makkoscipőt, mint amilyen neki volt azóta se láttam. Csak a makk akkora volt, mint egy ping-pong labda!!!
Elvi Szinger Creative Commons License 2005.10.13 0 0 1179

Szóval akkor a Dombesz meccsről izibe

Magam az zegi beszámolók kapcsán nagyobb ruhára számítottam, mondván két felnőtt helyett, két kiskorú ugrott a keretbe. Aztán kicsit visszaállt a pulzusom, hogy odaát (ahol már asszem véglegesnek tűnt a keret!) hiányzik majd a Harper. Mondom legalább ennyivel beljebb vagyunk. Szóval az első negyed szarabb védekezése után viszonylag értékelhető momentumokat is felfedeztem. Lecsóra kíváncsi voltam, hogy Gráczer kapcsán mit állít majd. Lecsó ezúton is "Tisztellek, becsüllek" :-), mert a frankót is megírtad az emberedről. Hendleinnel kapcsolatban alapvetően 1-et értek, ám a védekezésbeli hiányosságok és az olykori túlvállalás még ott van a negatív oldalon. 18/6-ja azért önmagáért beszél. Szikó épp, hogy játszott sérülése óta, szvsz a gyors futás is eredmény volt tőle. Trepi és Tömös együtt is katasztrófa, külön külön pláne (össz 6 pont nagyon gáz). Greennel elfogult vagyok nem tehetek róla, ezért tartózkodom (mondjuk ma tényleg gyenge volt). Sanderst láthatóan megfogta a 8 perc alatt három fault, szerintem a végére teljesen kiesett a ritmusból. Aminek azért örültem, hogy a folymatos (olykor 20 közeli) hátrány ellenére hajtottak és a tőlük alapból elvárható küzdeniakarással játszottak. Szóval akárkit is hoznak még, ez a csapat nem AZ A CSAPAT lesz! Ezt tudomásul kell, hogy vegyük, még ha olyan nehéz is.

U.I. Bobó tudomásom szerint egy hónap múlva végezhet teljes értékü edzésmunkát. (Én keresztszalag-szakadás után én is kilenc hónappal lettem gyógyulttá nyilvánítva, de Bobó ugye élsportoló, vagy mi a franc). A Gordant tegnap műtötték. Kivették a manduláját, én is azt hallottam, hogy ennyi idős korban ez már nagyon necces és szvsz hetekbe telik, amíg edzhet. A Tanács azt mondta, amikor elment, hogy ha a műtét után azt mondják neki Pesten, hogy legalább 50 esélye van (porca most nincs )-:, akkor mindenképp vissza, akar térni. Az érkezőkről még nem tudok, (ez most komoly) csak annyit, hogy ketten péntek estig valószínűleg ideérnek. (Majd ha már Guba cuccolja be őket a kocsiba Ferihegyen és szól nekik, hogy: Kámón :-) Ha van valaki még ébren kontrázzon !!!

Lecso11 Creative Commons License 2005.10.12 0 0 1178
Remélem más, a meccsen szintén jelenlévő Tisztel Topictárs is ír majd eme remek meccsről majd pár gondolatot (Kioto, Elvi Szinger, Dopic :-)
Vagy akármiről, csak írjon már mindenki a topicba :-)))
Lecso11 Creative Commons License 2005.10.12 0 0 1177
Ahogy Pacey olvtárs mondaná (és mondja is nagyon helyesen :-) Hozzuk vissza Szlivancsanin-t!!
Előzmény: norris21 (1176)
norris21 Creative Commons License 2005.10.12 0 0 1176
Bobóról a múltkoriban (asszem a zegi edzőmeccsünk idején), mondták hogy kb. 2 hónap még, nem? Tanács térdét újra műtik/mütötték, én azt is hallottam, hogy visszavonul. Remélem nem.
Gordannak elvileg csak a mandulája volt a gond, de viccen kívűl, ez lehet ilyen korban komolyabb műtétnek számít, mint kisgyerekkorban. Mondjuk nem vagyok orvos (Simi, te tudod?), csak úgy gondolom.
Én is kiváncsi vagyok az új játékosokra, de tényleg okosnak kell lennünk, mert különben, jelen állás szerint, elúszhat minden. Jó lenne, ha a héten csatlakoznának, de szerintem velük se lesz sokkal több esélyünk az első meccseken. Kivéve, ha sikerül belenyúlnunk a szerencsébe. Nyugalom kell, és munka. Szóval csak okosan.

Ocitti szerintem átlagosnál jobb center, kívűlről is veszélyes, nem csak Trepinek lesznek vele gondjai.
Előzmény: Lecso11 (1174)
Lecso11 Creative Commons License 2005.10.12 0 0 1175
...és akkor a helyes dobók:

Kaposvári KK: Gráczer (21/3), Szőke (8), Green (8), Sanders (12), Tömösváry (2). Csere: Hendlein (18/6), Trepák (4), Kiss K. (-), Kasza (1). Vezetőedző: Farkas László. Edző: Puska Zoltán.
Kipontozódott: Liskauskas (34. p.).
Lecso11 Creative Commons License 2005.10.12 0 0 1174
Szikóban és Greenben én is bízok. De ma mindketten borzalmasak voltak. Pedig nekik most húzóembereknek kellene lenniük ebben a csapatban. (Akárcsak Trepinek, dehát... tőle ilyet már nem is vár senki...) Sandersről nekem is ez volt a véleményem eddig, de a mai meccs után "kicsit" másképp látom, ez az Ocitti szórakozott vele egész meccsen.
Kiváncsi vagyok az új emberekre...
Jó lenne, ha holnap vagy legalább holnapután már lenne itt valami új ember, mert ez így nagyon, de nagyon nem oké, hogy egy hét és kezdődik a szezon és még nincs sehol a csapat...
Bobó ottvolt a meccsen a srácokkal; nagyon hiányzik ennek a mai Kaposvárnak! Tanácsról és Gordanról jó lenne valamit tudni, hogy mi van?!?!

Egyébként még annyit, hogy ritka szar meccs volt - mindkét csapat pocsékul játszott..; illetve, hogy minden rossz ellenére szokásos szépszámú kaposvári közönség volt a meccsen.
Előzmény: norris21 (1173)
norris21 Creative Commons License 2005.10.12 0 0 1173
Hát, ha nem írod oda a dőltbetűset, azt hittem volna, hogy nem jelentkeztél ki, és Sheeni szórakozik veled! :-)

Szikó hozni fogja a tőle vártat, csak úgy mint Green. Bár igen, utóbbi még nem igazán szolgált rá a bizalomra, de ismerjük képességeit.
Trepi, Tömös, hát tuladonképpen miért is csodálkozunk? Akkor kéne ezt tennünk, ha pozitívan lógnának majd ki a sorból.
Sandersről az a véleményen, hogy ő nem húzóember, ellenben megbizhatóan hozza majd az átlagát. Egy igazi 5-ös mellett jobb teljesítményt fog tudni nyújtani (szépen magyarul, szépen emberül). Ha nincs igazi társa a pályán, tényleg tud oltáriakat bénázni.
Kasza Daninak gratula, csak így tovább!

A Dombóvárról nekem jó véleményem van, idén ott lesznek szorosan a 8-ba kerülésért. Gyengéjük, hogy a légiósokon kívűl senki-senki, meghogy ki tudja meddig tudják fizetni őket.
Előzmény: Lecso11 (1172)
Lecso11 Creative Commons License 2005.10.12 0 0 1172
Gráczer qrva jól nyomta egész meccsen! Messze ő volt a legjobb játékosunk ma. Nagyon jól játszott. Egy élmény volt a játéka! (És ez tőlem, aki nagyon nem szereti őt, ez tényleg nagy szó :-) )
Mellette egyedül Ronca emelhető ki, erőszakosan, bátran játszott.
A többiekről pedig... Szikó és Trepi sztem irtózatosan gyengék voltak. Greenről pedig inkább semmit............. ez nagyon, de nagyon kevés tőle... de ez bárki mástól is kevés lenne...
Sanders jól kezdett, szép betörései voltak, de elég hamar begyűjtött 3 hibát, aztán ahogy visszajött később megkapta a negyediket is. A végefelé viszont szinte már-már szánalmas dolgokat csinált, folyamatosan elhagyta, eladta a labdákat, csak szenvedett a pályán.
Tömös a "szokásos". A fiatalok közül Kiss Kornél és TopicTornás csapattársunk Kasza Dani játszott!! Gratula neki!! :-)

A Dombeszban egyértelműen a három légiós ér úgy nagyjából valamit. A litván center dobott ugyan 17 pontot, de nem egy labdazsonglőr...
A mai meccs alapján Ocitti a legjobb hármójuk közül, ő kifejezetten hasznosan és szépen játszott. A dán Iversen sem rossz. Az amerikai Harper ma nem játszott, ő állítólag a legjobb a 4 légiós közül.
A magyarok közül Krasznainak voltak szép kosarai, de összeségében borzalmasan gyenge volt szerintem, Gráczerrel semmit nem tudott kezdeni. Balogh Suta ugyancsak a "szokásos"...
Az ex-debreceni Simon Nándor nem volt rossz, ő belőle még lehet jó kosaras. Dávid ugyan dobott 9 pontot, de én őt továbbra sem tartom A-csoportos szintűnek. (Akárcsak a 3 játékvezetőt - de ez már csak amúgy apróbetűsként :-)

Hát ennyi...
Sok jóra nem számítok a folytatást illetően.
Előzmény: Simi23 (1170)
Simi23 Creative Commons License 2005.10.12 0 0 1171
Ha a hét pontos negyedbeli siker már remek, akkor bele se merek gondolni, hogy milyen lehetett a többi.
Előzmény: norris21 (1169)
Simi23 Creative Commons License 2005.10.12 0 0 1170

Horváth Norbi miért nem játszott?

Gráczerrel mi történt? Tarthatja ezt a formát!

Előzmény: norris21 (1168)
norris21 Creative Commons License 2005.10.12 0 0 1169
"Remek utolsó negyed"

Optimistának vallom magam, de ez azért, hát mit mondjak...

Legalább vagyunk olyan mélyen, hogy innen már sokkal nagyobb %-ban jöhet jobb, mint rosszabb. Mondom, optimista vagyok.

CSAKAZÉRTIS KKK!
Előzmény: norris21 (1168)
norris21 Creative Commons License 2005.10.12 0 0 1168
Remek utolsó negyed

Dombóvári KC-Kaposvári KK 82-74 (20-16, 24-19, 20-14, 18-25)

Dombóvár

Újabb előkészületi mérkőzést vívott szerdán a bajnoki nyitányra készülő Kaposvári KK férfi kosárlabda-csapata. Hendleinék a Dombóvár otthonában léptek pályára.

A két fél megállapodása értelmében korlátlan számban kérhettek időt az edzők. Ezt a lehetőséget gyakran ki is használták a szakvezetők. A találkozó elején a hazaiak szereztek előnyt a gyengébben védekező somogyiak ellen. A második játékrészben Hendlein zsákolása hozta meg az egyenlítést 21-21-nél sőt, Szőke ziccerével vezettek a kaposváriak. Fodor időkérése után Dávid és Iversen triplák következtek, a félidő végéig pedig 10 fölé tornázta a különbséget a Dombóvár. Mindkét gárda sokat cserélt a zárónegyedben pedig jól tartotta magát a kaposvári gárda, amely csak kis különbséggel maradt alul.
A kaposváriak csütörtökön zártkapus, pénteken pedig nyilvános edzőmérkőzést játszanak Körmenden.
Dombóvár sportcsarnok, 200 néző. Vezette: Csabai, Farkas, Bálind.
Dombóvári KC: Krasznai (8), Balogh L. (3/3), Iversen (16/3), Ocitti (19/6), Liskauskas (17). Csere: Dávid (9/3), Simon (10/3), Varga (-), Szilágyi (-). Vezetőedző: Fodor Péter.
Kaposvári KK: Gráczer (20), Szőke (10), Green (8), Sanders (12), Tömösváry (2). Csere: Hendlein (17/3), Trepák (4), Kiss K. (1), Kasza (-). Vezetőedző: Farkas László. Edző: Puska Zoltán.
Kipontozódott: Liskauskas (34. p.).

Simi23 Creative Commons License 2005.10.12 0 0 1167
Remélem most már azért körültekintőbbek leszünk és majd nem úgy csináljuk, mint tavaly, hogy hirtelen hozunk Moseleykat, meg Primceket.
Előzmény: Simi23 (1166)
Simi23 Creative Commons License 2005.10.12 0 0 1166

Hát nekem is teljesen olyan érzesem van most, mint volt tavaly ilyenkor és a szitu is ugyanaz. Aláír egy játékos, majd megsérül és elküldjük. Ennyire szerencsétlenek nem lehetünk, hogy egymás utáni két évben is ugyanazt eljátszuk meg még ugye hozunk honvágyas légiósokat. A játékoskeresésre rendelkezésre álló időben jövő remélem jobban körülnézünk és csak  megbízható embereket hozunk, mert ami most itt történik az szomorú

Előzmény: Lecso11 (1158)
Simi23 Creative Commons License 2005.10.12 0 0 1165
Játszik az ifi!:))
Előzmény: Lecso11 (1163)
Simi23 Creative Commons License 2005.10.12 0 0 1164
Jó a fülem!:-))
Előzmény: Lecso11 (1157)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!