Ma olvasgattam a Baumgartnerről szóló szervíz tapasztalatokat teljesen levagyok döbbenve.De ahogy írják máshol sem igen kímélik a pénztárcánkat.Mikor utóljára új autóm volt bementél szervízbe hogy kopog féltengely 3óra és kész,folyik a hűtő 2 óra teljesen ingyen ez volt, a garanciális jav.Autót mindíg időre vittem soha nem hagytam ott.Ezt nektek is javaslom hogy legyetek ott a javításnál.
üdv Négyesi
Üdv mindenkinek!
Tegnap este vettem észre hogy nincs a hamutartónak semilyen világítása.Ugy emlészem lehetett kapni egy olyan kis lámpát amit a szivargyujóba lehetett bedugni. Ti láttatok ilyet valahol.
Ok, 2,3M tényleg szinte a legkevesebb cash egy új kocsiért, de a prospektusokban mindenütt szerepelt ABS 'feature', de a szalonban azt mondták, nem lehet hozzá rendelni. Én egyébként kaptam tőlük egy rádiót 'ingyé', de minden másért keményen perkálni kellett (szőnyeg, autós készlet...). Egyébként tud valaki segíteni abban, hogy a Kalos merev antennája helyett lehet-e kapni hozzá lehajtható-behajtható-akármilyen... antennát? Sajnos a garázsom nem sokkal magasabb a kocsinál, és állandóan tekergetnem kell föl-le szerencsétlent.
Egyébként a szalonpéldányon még asszem olyan volt...
Nem az autópályán történt hanem a Nagykőrösi úton kb a Metro áruház magasságában.
A két kamion nem nyomta össze a hátsó nekiment ellökte magátol és belökte az első kamion alá.
Azé akinek van ilyen vasa annak megérné potalkatrésznek 3 Újj gumi uj müszerfal
el ablakemelő féktárcsák fékbetétek rugók
komplett elektronika. Tükrök .Ez az amaz
azé van belöle hasznos dolog.
Vér nincs benne sehol. Ugyhogy várom vevök jelentkezését.
Hali
Az enyhén sérült kissé pontatlan... rongyátörött...
Komolyan két kamion közé sikerült ékelődni??? És ebből a roncsból kiszálltál élve... hát nem semmi.
:-(
Ez nem igazán "enyhén" sérült. Úgy látom ez az, amelyik beszorult egy billencs és egy kamion közé az autópályán. A langlovagok.hu-n volt egy képsorozat róla.
Nemfe: Kösz az utánjárást... Azt nem értem, ha már nincs rajta ABS, miért nem tömítik le a nyílásait... (Sajnos én még nem rendelhettem hozzá, gondolom most már lehet kapni)
Négyesi: Kösz a képeket...yool mutatnak rajta..
Abba a bizonyos első lyukba van kivezetve a szélvédőről a motortérbe folyó víz.
ChristianlD az általad kérdezettek pedig ABS előkészítések.
Kedves Négyesi !
a rendőröktöl amúgy sem félek, jó pár éve egyenruhát hordok, tehát a kalosnak nem kell szírénáznia :))))
Ha már a szervízben jársz, esetleg rákérdezhetnél azokra a felfogatási helyeknek tűnő felületekre is az első dobban...Olyan, mintha elfelejtettek volna felrakni valamit (az első tag és a dob küszöb felé eső részén ill. a dob tetején, a teleszkóp mellett...)Lehet, hogy csak vízleengedő nyílások, bár szerintem másvalami lehet.
Thx
Chris
Biztos nincs azoknak a lyukaknak, mondjuk a küszöb elejénél, valami szerepük?
Pl. ott folyik kia víz valahonnan, vagy szárítja a küszöb belsejét, így nem engedi rohadni... stb. Szerintem sürgősen kérdezd meg a szervízt.
A stiftnek pl. ugyanígy lyukas a küszöb eleje, ott folyik ki a víz ami az üvegről lefolyik, meg az ajtón. Fel van téve egy műanyag doblemez belülre, ami megvédi a közvetlen sártól. Lehet, hogy a Kalosban is ilyen hiányzik inkább.
HELLO.
A lyukaktól nekem sem a kalos fél inkább én szeretném elkerülni a belső rozsdát mert azt csak akkor vesszük észre ha már baj van."A felrakott szélterelőknek kicsit lehúzott ablaknál olyan hangja van mint a szirénának" Akkor előled még a rendőrök is menekülnek?Mesélte a nejem hogy egy áruház előtt a parkolóba, két kocsival mellete egy ott állt egy ugyan olyan színű kalos majdnem oda pakolt be.Ja egyébbként én a lyukakat széles tixoval leragasztottam nemtudom meddig marad rajta mar 3 napot kibirt, de vízben még nem volt.
üdv Négyesi