Hát ez az, hogy az nem is derül ki, hogy hogyan s miért hagyta el Stacy a dokit (én kivizsgáltatnám Foreman-nel, mert hogy agyi probléma, az biztos), és az a bosszantó, hogy ez nem is derül ki. Mondjuk nekem megvan a nőről a véleményem, szerintem egyszerűen önző volt, megelégelte, és nem akarta ápolgatni. Mindenesetre talán ez is kiderül egyszer...
Ja igen, Cuddy hogy olvadozott meg sínylődött is egyszerre, jajj...
Innen jut eszembe, valamelyik nap letöltöttem egy viszonylag új videót, és akkorát röhögtem: valami tavaszi filmes FOX-os buli volt, vörösszőnyeges bevonulással, minden flanccal, Hugh és Lisa mennek a vörös szőnyegen (együtt), megállítja őket egy riporternő, és ez az első mondata hozzájuk, úgymond köszönés helyett:
-I want the two of you to have sex!!!
:-D
Na most képzelhetitek, hogy egy olyan pasi, mint Hugh, aki kicsit sem tartja magát jó faszinak, milyen szinten zavarba jött...de az első sokkos másopercek után jól lereagálta a dolgot, visszakérdezett, hogy "right now?", Lisa meg elkezdte levenni a cipőjét... :-DDD
És én azt nem fogom látni .. ha csak Szicílián a Ratyi Únó nem adja pont azt a részt ... áááááááááááááááhhhhhhhhhhhhh.
A tegnapi rész nagyon jó volt, és én Sztészit is megértem egy picit. A dokinak már akkora egója volt, mint a ház és nem viselte vlna el az ennél lényegesen nagyobb fájdalmat. amit viszont nem értek, hogy akkor azért lett vége románcnak, mert besértődött a doki, vagy cserbenhagyta Sztészi a dokinkat?
Viszont nagyon elolvadtam, amikor az esetéről beszélt és Cuddy-n is látszódott, hogy nagyon bántja a régi hibája, már anno is bántotta ... Szóval most még jobban a doki híve vagyok, :). És remélem Cuddy-val összeszűrik leveiket, :).
Nagyon-nagyon ütős ez a rész, egyetértek. Az a fajta, amit többször meg kell nézni, hogy minden helyre kerüljön, és mindig fel lehet fedezni benne valami újat. Én egyébként attól vagyok lenyűgözve, hogy abban a pillanatban, amikor hirtelen vágás van, és House-t látjuk a kórházi ágyon, rögtön érződik az időugrás, mert egy szinte teljesen más ember fekszik ott. Fantasztikusan játszott Hugh, szerintem annyira jól érzékeltette a különbséget a műtét előtti és utáni House között. Szóval hatalmas WOW.
jaj, én azon röhögtem hülyére magam, mikor lesz az a rész, amiben "Miranda" szexésnyújork Nixon vendégeskedik, és amikor elájul, meg rángatózik, a doki lehajol hozzá, majd felnéz és körülnéz: "Van itt valahol egy orvos?" :DDDD
én egy kicsit azért megértem Stacyt.....ha szeretsz vkit, nem bírod nézni ahogy szenved, plusz Stacy egy baromi határozott, karakán nő....és végül is később kiderül, ha jól emlékszem, hogy jól döntött...nem volt vmi ilyen?
a köv részben lesz akkor Stacy férje, az LOL rész lesz, ahogy a két hím kakaskodik :DD
Igen a sok kép mellé elfelejttettem írni, h ez a rész állati volt!! :)) Stacy egy büdös ******** ********* ******* *******, fuj!! Nem szeresem!! :DDDDD
*jól szétbontotta a kommentáromat, de képzeljétek a szövegeket a helyükre :P*
Vazzeg (muszáj ideírnom mert a HL heaven-be nem tudom! - nem engednek be mennyországba, pedig olyan jó voltam egész nap! - kiírja az a hülye fórum, hogy nincs jogosultságom, nekem! aki az elsők között regiztem-grrr) szval ez a rész legdurvább volt, amit láttam!
Staceyt, hát ezek után én nem nagyon csípem, talán megmentette oké, de akkor is elárulta, joga volt rendelkezni a saját teste felett. Cuddy viszont állati jó volt, megérdemli a dokit. Mondjuk amikor Kamera beledumált az idegesítő volt, de aztán szerencsére bejöttek a többiek, és az egész dramaturgia állatira tetszett... Laurie teljesen hitelesen játszotta a még normális fickót (bár hátborzongató volt így látni) de aztán szerencsére visszatért a régi-új imádnivaló kibírhatatlan Ház...
Szereztem új képeket (mármint nekem újak), és kivételesen egyik sem Hugh, de ezért szerintem jók :-)
Aaanyira édesek, kicsit sem beállított, ahoyg munkálkodnak... :-P
I wanna be a rock star
Ez meg az a bizonyos érdekes apokaliptikus hátterű fotósorozat, a stáb minden tagjáról készültek ilyen képek, van, akinél vicces a hatás, van, akinél dögös... :-)