Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok. Eredeti méret.
Ha egy palackot megtöltök 1,7 dl teával, akkor abból nem lehet kivenni sem 2 l. teát, sem 1,7 dl bort...
A profit analógiája az lenne, h beleteszek a palackba 1,7 dl teát, és kiöntök belőle 2l-t... Ilyen a fizikai valóságban nincs. Tehát a profit hiedelem. Egy nem létező dolog...
Nem mondod Dzsonszikaaaa! Ohh, Istenem, lehet, h ismertél egy darabot belőle... Ha szabaddá tudom tenni a mailemet, írsz nekem, h hanyas vagy? Léccicciiíí Máris szabadra rakom... :)
Szabó Kata, a Támasz női szállását irányító részlegvezetője azt mondja, a hajléktalan asszonyokat megtörte a sok sikertelenség, s immár szinte teljesen motiválhatatlanok.
Hazudik. Lehetne motiválni őket, csak nem megfelelőek a motivációs eszközök. Egyfelől. Másrészről mivel akarnak 67 éves, meg 89 éves, 50es, 60as asszonyokat motiválni és mire??? Baazmeg 54 K-s közmunkás bért kititulálni motivációnak??? Ez nem motiváció, hanem demotiváció te gyökér!
Hidd el nekem, a nőket a fülükön keresztül ki lehet nyalni! A női fül erogén zóna nem csak fizikai értelemben. Ezt tudta nagyon jól az említett fickó. Ha feminista nővel találkozott, akkor feminista lett, ha úrinővel, akkor gentleman, ha turistával, akkor túravezető, ha műtörténésszel, akkor műértő, stb...
Akar a nyavaja má ebben a metóbuzi világban:-) Amúgy meg baromság: nőajnározással nem lehet pinát szerezni, az éppen a lúzerség bizonyítéka. De tényleg átvihetnéd oda, ahová az ella javasolta, az ottani 'szagértők' biztos szívesen elmagyaráznák, merre hány méter:-) Ájemke pedig szorgosan helyeselne neked:-))