Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok. Eredeti méret.
Szerintem ezt az eszmefuttatást újra vedd elő fizetésnapon... :)))
A világ meg úgy működik, ahogyan, ha nem tetszik a mókuskerék, vonulj ki a társadalomból: van épp elég hely a világon, ahol a peremen létezhetsz és nem vegzálnak a hétköznapi csipp-csupp first world problémák.
(Ja, mintha kissé szét lennél csúszva mostanság. Sportolj többet, kevesebb időd marad a gondolkodásra.)
A moziban sem garantálják, h jól fox szórakozni, a jegy árát mégis ki kell fizetni. Ez egy ilyen műfaj. Nekem többnyire pozitív tapasztalataim vannak. És nincsenek "járataim". Teljesen esetlegesen szórok...
Van egy szórakozásom. Már régen megvan, csak nem tudtam, h szórakozás. :) Az van, hha bemegyek Budapestre, összekaparom az apróimat, és szétszórom. Van, h veszek mellé egy doboz cigit is. Most magammal vittem a tüskét is amit még a Tatának vettem. Ahogy leszálltam a buszról rögtön velem szemben aludt egy padon egy hajléktalanságban szenvedő ember. Szépen, halkan felébresztettem, mert nem volt hová raknom a pénzt, meg a cigit. Nagyon óvatosan, szelíd szóval ébresztettem, nehogy megijedjen. Adtam neki 5 szál cigit, és 800 Ft-ot. A fickó aszitte, vmi tüneményt lát, nagyon örült, és én is nagyon boldog voltam. A maradékot a piaci koldusok között szórtam szét.
1.7-et töltesz bele, de cserébe 2l ellentételezést kérsz. A 0.3l különbözet a haszonlé:-) azaz, a profit, merugye, az 1.7-et neked is bele kellett töltened, tehát az kiadás. A 2l pedig a bevétel.
Ha egy palackot megtöltök 1,7 dl teával, akkor abból nem lehet kivenni sem 2 l. teát, sem 1,7 dl bort...
A profit analógiája az lenne, h beleteszek a palackba 1,7 dl teát, és kiöntök belőle 2l-t... Ilyen a fizikai valóságban nincs. Tehát a profit hiedelem. Egy nem létező dolog...
Nem mondod Dzsonszikaaaa! Ohh, Istenem, lehet, h ismertél egy darabot belőle... Ha szabaddá tudom tenni a mailemet, írsz nekem, h hanyas vagy? Léccicciiíí Máris szabadra rakom... :)