Várjuk azokat a topictársakat, akik ilyen motorral rendelkeznek, valamint olyanokat, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy vásárolnak maguknak egy ilyen remek gépet.
Most megfogtal erre momentan nem emlekszem de hivd fel öket telcsin es siman megmondjak Mille Motor: 27 548 800 Vagy a Bazsi vagy a Zoli veszi fel, mondhatod hogy az a bolond baratod emlitette aki megvette a törött rendörmotort. duplan markatarsak leszünk:)))))))
Gratula a vershez, csak arra nem jöttem rá, hogy ez most időmértékes? :))))
A csorda, csárda ötlet tetszik, benne vagyok! De a babetta helyett akkor már a jelenleg egyetlen kétkerekűmmel, egy CR250-nel mennék. Igaz, az meg egy ilyen túrán megeszik egy babetta ára versenyolajat és leöblíti üzemóránként 12l brenyával....
Jövö hetvegen valszinü otthon leszek, összeallunk csordaba:)))) felül valaki möge motyo vagy jön babettaval, es megnezük vele yamahaek Vesz valamit aztan meg beülünk 1 csardaba:)))
én is ismerem az Árpit sokat motorztunk régen együt na nem versenyen csak ugy szoval szerintem odaadják jo pénzért régota árulják általában juniusig tartják ki az árat utána rugálmasak
én is vettem már minimál alatt egy slc-t miután nem kellt el felajánlotta az általam licitált osszegért
azt hogy meg mindig van neki pl rp08 modell raktaron de nem tudja eladni mert mindenki az rp11-et veszi hiszen az az aktualis modell. Aprilianal meg mindig van zsir 2004es Caponord olyan akcios aron hogy besirtam (2,1mill) es oplyan szinben amit meg sosem lattam azon a modellen:)))))
Ja a minimalar, irtam neki kerdest, amugy meg ha licitalnal elöfordul hogy akkor is odaadja ha nem erted el, csak addig nem kötelezö neki. en mar vettem ugyis Golfot hogy nem en ajanlottam a legtöbbet aztan jött egy emil ha kell azert amit ajanlottam mehetek erte:)))))))))
Nehogy azt hidd! Arpit ismerem meg MNASZ-böl. targyaltam az üzletkötöjevel anno 2 eve hogy atulnek a Nagysarkanyrol FJR-re. mondott olyan veteli meg eladasi arakat hogy a hajam kihullott. Aztan 1x elmondtam neki mennyiert ment el a regi moci es mibe fajt a mostani akkor Ö kiabalt Banffy hajcseppekert:))))))))
ugy értettem a minimálár kérdést hogy biztos magasra rakta igy már nem biztos hogy jo vétel
az m7 mellett megszüt a yamaha központ kiszálltak a kiskereskedelemböl most yamaha harmati költözött oda a X ker ből egy darab fjr van elado azt hiszem érdemes beigérni valamit szemtelenül pláne ha közlöd hogy hitelre megy igy a banki jutalékot letudja engedni csak eladja a gépet ,sokba nem lehet nekik egy ujba számolták be
nem hittem el, mikor elmesélte..mondom ilyen a világon nincs:)))))) aztán folytatta, de akkor meg sírtam kínomban volt rata egy leo vinche rendszer és dobozban a gyári, közölte, hogy azt szedjék le és tüntessék el, mert neki a gyári kell:)))))) megnyugtattam, hogy kéz alatt min. 100 pénz lett volna, ha eladja:)
van neki egy kazallal:))))))) és 2 hete akivel össze haveroztam, akinek a volt gépében jelenleg 240 ezer km figyel...na annak is van vagy 2 motorra való ilyen kék elem, ha esetleg biztosítónál kell valamit intézni:)))))))) echte ungarishe virtus:)
Ha hitelezned kell, akkor viszont mást javaslok, ha elfogadsz egy tanácsot! 2-300 ezren ne szarozz és 2004-est tudsz érte venni! Kevesebb km és biztosabb forrás szerintem! Amit Balzo barátunkról említettem! Yamaha kereskedés az M7 mellett asszem tán Yamaha Hungária központ vagy ilyesmi. 5000 km volt a vasban 2,650000-ért kínálták. nézegette vagy 20 percet aztán közölte, hogy 2,4..az eladó mondta, hogy kis türelmet, a főnökkel kell beszélni..5 perc és jött a főnök aki vissza kérdezett, hogy Te vagy az aki 2,1-et kínált? Mire Balzo barátunk, jó keresztény lévén azonnal rávágta, hogy IGEN:) No ennyit az alku kérdéséről:)