Keresés

Részletes keresés

Gotham City Creative Commons License 2013.12.25 0 0 373

Csaxólok vannak állami hirdetések a Népszavában (kap is érte Németh et. eleget), az ATV-ben is.

__________________________________________________________________________________

Van egy-két hirdetés , ebből aztán biztos nagyot kaszál a Népszava és az ATV. 

Előzmény: luis4 (371)
kemenesalja2013 Creative Commons License 2013.12.25 0 0 372

Azt hogy ki mennyit lop az adófizetőktől azt pont az bizonyítja, hogy a Fidesz hatalmas médiafölényt szerzett, a baloldal meg, ahogy irod, "kegyelempénzekből " tartja fenn a sokkal gyérebb érdekeltségeit.

Kétségtelen, hogy a Fidesz eredményeket ért el abban, hogy a saját maffia érdekeit nemzeti érdekként tüntesse fel.

Ezt sok jobboldali, főleg fideszes megette, talán még néhány jobbik érzelmű is....

Előzmény: Törölt nick (369)
luis4 Creative Commons License 2013.12.25 0 0 371

Csaxólok vannak állami hirdetések a Népszavában (kap is érte Németh et. eleget), az ATV-ben is.

Micsoda frusztráció lehet levetíteni a "Mo jobban teljesít" reklámot, aztán utána 2 pofára szidni a kormányt :-)

Előzmény: Gotham City (366)
füzfánfütyölőjét Creative Commons License 2013.12.25 0 0 370

röviden és velősen. hazudsz (este meg reggel és közte)

Előzmény: Gotham City (366)
Törölt nick Creative Commons License 2013.12.25 0 0 369

Szerintem ez sem ilyen egyszerű.

Az én kapitalistám jó, a tiéd büdös.

Ha az én érdekköröm szerez befolyást, az csupán a magánszoktor áldásos tevékenységének tudható be (Fidesz), amit a mélyen tisztelt baloldal is üdvözöl ( ugye ez a fideszes szemforgatás).

Ha a 90-es években még fungáló és döntő ballib médiafölény csorbul vagy megszűnik, az a szólásszabadság és a demokráci végét jelenti ( szoclib vetítés), igazából ezért, mert hülyék voltunk, nem magyar, hanem külföldi tőkéscsoportok érdekeit képviseltük eddig, és azt hittük, hogy a sajtónk fenntartható állami támogatással az idők végezetéig.

A nagy hiba: a belpolitikai viszonyok másodlagosak a külhoniak számára, ha kell, akkor -jó pénzért- kiegyeznek a Fidesszel is. De ez nem volt szempont a szocik berkeiben.

Előzmény: kemenesalja2013 (361)
Anakin a sith Creative Commons License 2013.12.25 0 0 368

A baj az a bajai libajnai partja, akiknek nem sul le a bor a pofajukrol. Mi kozuk masok uzletehez?

Előzmény: ősz ebadta (364)
kemenesalja2013 Creative Commons License 2013.12.25 0 0 367

A Fidesz éppen az SzDSz  egykulcsos adópolitikájukat valósította  meg...akik meg csak dumáltak róla, de az MSzP a büdös életben nem engedte volna....

Előzmény: Törölt nick (363)
Gotham City Creative Commons License 2013.12.25 0 0 366

milyen állami mpénz van aHirTv-ben vagy az Echoban?

Pl. állami cégek hirdetései. 

nehogy már aközszolgálatinak kötelező lenne ellenzékinek lennie?

A közszolgáltatiság részben azt is jelenti, hogy nem csinálunk kormánypárti propagandát mind a négy tv-ből. 

Így is túl lojális veletek szemben, messsze túl azon ,a hogy 2002-2010 közt viselkedett az akkori ellenzékkel Rudi elvtárs ée bandája! 

________________________________________________________________________________________

Hogy viselkedett az ellenzékkel Rudi Zoltán? Esetleg nem is meghívta őket az összes  politikai műsorba? Egyenlő teret biztosított a kormánypártnak és az ellenzéknek? (2009-től még a Jobbiknak is)

Előzmény: füzfánfütyölőjét (365)
füzfánfütyölőjét Creative Commons License 2013.12.25 0 0 365

milyen állami mpénz van aHirTv-ben vagy az Echoban? nehogy már aközszolgálatinak kötelező lenne ellenzékinek lennie? Így is túl lojális veletek szemben, messsze túl azon ,a hogy 2002-2010 közt viselkedett az akkori ellenzékkel Rudi elvtárs ée bandája! 

Előzmény: Gotham City (362)
ősz ebadta Creative Commons License 2013.12.25 0 0 364

De agresszív lettél te setét. Gondolom nálad akkor vágta volna ki ilyesmi a stájszot, ha Szekeres Pupi vette volna meg, monnyuk Puch Lacával karöltve. Nem kellene ballibáznod....helyette berluszkonizhatnál inkább. Nem várom el tőled (sem), hogy tágabb esemény horizontot firkálj magad elé, de ennyire szűkre azért nem gondoltam.

És fogadjunk, hogy még most sem érted mi baj!

Előzmény: Anakin a sith (348)
Törölt nick Creative Commons License 2013.12.25 0 0 363

A vicc az, hogy ő még egy kritikusabb jobboldali.

A vicc az, hogy a jobboldaliak messze nagyobb része partnerként tekint rátok és ki akar egyezni. Illetve nem is az, nem vicc, mert komoly. Egészen addig, amíg össze nem jöttök a szadisokkal.

Onnan kezdve más minőség, átléptétek a Rubicont.

Előzmény: kemenesalja2013 (354)
Gotham City Creative Commons License 2013.12.25 0 0 362

Ugye a 90-es években még létező ballib médiamonopólium birtokában többszörös és gúnyos kiszólásban részesült a jobboldal: vegyen magának médiát, ha nincs és ennyire vágyik arra.

____________________________________________________________________________________

Ez a kiszólás a 2002-es Fidesz választási vereség után, amikor is a OV a közpénzen fenntartott M2-t akarta magának. Erre mondta Medgyessy Péter , hogy aki tv-t akkar az vegyen magának. Ezt csak azért tettem, mert nehogy ez a közönség hazugság pontosítva ne legyen. 

piaci alapon létezik jobber média, 

Nem létezik piaci alapon joboldali média. Az összes állami pénzzel van kibélelve. 

Előzmény: Törölt nick (360)
kemenesalja2013 Creative Commons License 2013.12.25 0 0 361

Nem vitatom egy pillanatig sem, hogy a Fidesz már régen megszerezte a médiafölényt.

Azt viszont te is  tudod, hogy ennek nem a munka-alapú társadalomhoz van köze, hanem az adófizetőktől ellopott pénzekhez...

A TV2-nek meg az összes többinek is...

Előzmény: Törölt nick (360)
Törölt nick Creative Commons License 2013.12.25 0 0 360

A topic témája a TV2, szerinted azt napi kemény fizikai  munkából vásárolja meg a Fidesz?

Igen. Tanult a ballib demagógiából, komolyan vette. Ugye a 90-es években még létező ballib médiamonopólium birtokában többszörös és gúnyos kiszólásban részesült a jobboldal: vegyen magának médiát, ha nincs és ennyire vágyik arra.

Nos, mostanra ez is kipipálva, bár nem volt egyszerű. Pont fordított a helyzet, piaci alapon létezik jobber média, balos meg kenyelemkenyéren.

Ráadásul kapitális hiba volt az a semmire se jó keménykedés. A jobberek jegyezték és nem felejtették el. Most ennek isszátok a levét.

Előzmény: kemenesalja2013 (353)
én12 Creative Commons License 2013.12.25 0 0 359

Hát ezt az "őstehetséget" a hozzá képest gyerek Orbán 1998-ban eléggé lemosta pályáról ...

A 2010-es protestszavazáskor melyik párt lehetett volna még a Fidesz igazi konkurense? (Talán a Jobbik, ha nem annyira szélsőséges.)

Előzmény: Törölt nick (357)
Törölt nick Creative Commons License 2013.12.25 0 0 358

Nézd, a cenzúráért üvöltöző olvtársak véleménye eléggé kétséges számomra, de talán fontos másoknak a jószándék.

Ennél szánalmasabb Fidesz mentegetőzést rég olvastam.

Az értő olvasás hiánya az, ami igazán szánalmas. Úgy tűnik te már mindenre lősz, ami mozog és nincs dávid csillaggal vagy vörös zászlóval lefedve.

Előzmény: Gotham City (352)
Törölt nick Creative Commons License 2013.12.25 0 0 357

Szerintem nagyon ritka a váletlen. Főleg a politikában.

Ragozhatjuk, elemezhetjük éppen, de ugye volt egy nosztalgia párt, ami készen volt. Nem később, nem félig, nem csak halványan, nem kormányképtelenül, stb.

Nos, ez a Gyula érdeme -és csapatának- volt. Ezért -is gondolom azt, hogy a Gyula egy kivételes történelmi személyiség volt, politikai őstehetség.

Vagy, éppen megfordíthatnánk. 2010-ben is keletkezett egy méretes politikai űr, de ezt valamiért Orbán használta ki és nem -mondjuk a jelenleg DK színekben versenyző- Kerék-Bárczy Szabolcs.

Ez is véletlen lenne?

Előzmény: én12 (351)
Gotham City Creative Commons License 2013.12.25 0 0 356

Bőven akadnak nála elvakultabbak...

Olvasok egy-két helyet egy jó ideje , de ilyen mentegetéssel tényleg nem találkoztam. 

Előzmény: kemenesalja2013 (354)
kemenesalja2013 Creative Commons License 2013.12.25 0 0 354

"Ennél szánalmasabb Fidesz mentegetőzést rég olvastam."

Bőven akadnak nála elvakultabbak...

Előzmény: Gotham City (352)
kemenesalja2013 Creative Commons License 2013.12.25 0 0 353

"A Fidesz simán lenyúlja amit akar, de nem csinálja azt amit a szocik, nem 10%-ot akar, hanem az egészet." 

Ez a mondatod áll legközelebb a valósághoz és jócskán ellent is mond a többinek.

A baloldal  egyedi módon lopott, ezt-azt, a Fidesz rendszer szinten felülről irányítva, törvényekkel alátámasztva.

Lásd földtörvény, trafik törvény, a takarékszövetkezeti vagyon elsíbolása, a kaszinó konszessziók újraosztása, stb.

A közbszerzásek lenyúlását több százmilliárdos naygságrendben már meg sem említem.

A topic témája a TV2, szerinted azt napi kemény fizikai  munkából vásárolja meg a Fidesz?

Abból, hogy ez most már a munka-alapú társadalom és valaki ilyen sokat dolgozott?

Előzmény: Törölt nick (350)
Gotham City Creative Commons License 2013.12.25 0 0 352

Nem, a Fidesz nem sajátít ki vagyonokat, amit megszerez, az aprópénz.
Ellenben nem osztogat nagy tételben állami pénzeket azért, mert olyan 10% alatt majd visszaosztják neki és hivatkozhat a privatizáció elkerülhetetlenségére.

A Fidesz simán lenyúlja amit akar, de nem csinálja azt amit a szocik, nem 10%-ot akar, hanem az egészet. Nos, a válasuztók tényleg nem annyira hülyék mint azt a ballib oldal gondolja, ezzel is tisztában vannak.

A Fidesz nem oszt jutalékot a strómanoknak, azért, mert nincsenek. Ergo olcsóbb az adófizetőknek a fideszes lopás.

Ez csak egy, pici dolog. De ez is olyan, ami meghatározza a jelenlegi viszonyokat: a Fidesz azért -is- szimpatikusabb az adófizető rétegek számára, mert lopásai jóval költséghatékonyabbak, ergo kevesebbe kerülnek nekik.

______________________________________________________________________________________

Ennél szánalmasabb Fidesz mentegetőzést rég olvastam. 

Előzmény: Törölt nick (350)
én12 Creative Commons License 2013.12.25 0 0 351

Az MDF, a Kisgazdák az Antall-Boros kormányt alkották. Őket akarták leváltani.

Az SzDSz is félig meddig kiegyeztt (paktum) az MDF-fel (bár egyúttal nyírta is őket). Vesztettek s jócskán mandátumot, bár mint a példa mutatta, maradt jócskán zsarolópotenciáljuk. Az akkori Fidesz éppen váltott, farolt ki az SzDSz árnyékából.

Maradt a nosztalgia a régi megszokott után és az MSzP.

Előzmény: Törölt nick (349)
Törölt nick Creative Commons License 2013.12.25 0 0 350

Nem, a Fidesz nem sajátít ki vagyonokat, amit megszerez, az aprópénz.

Ellenben nem osztogat nagy tételben állami pénzeket azért, mert olyan 10% alatt majd visszaosztják neki és hivatkozhat a privatizáció elkerülhetetlenségére.

A Fidesz simán lenyúlja amit akar, de nem csinálja azt amit a szocik, nem 10%-ot akar, hanem az egészet. Nos, a válasuztók tényleg nem annyira hülyék mint azt a ballib oldal gondolja, ezzel is tisztában vannak.

A Fidesz nem oszt jutalékot a strómanoknak, azért, mert nincsenek. Ergo olcsóbb az adófizetőknek a fideszes lopás.

Ez csak egy, pici dolog. De ez is olyan, ami meghatározza a jelenlegi viszonyokat: a Fidesz azért -is- szimpatikusabb az adófizető rétegek számára, mert lopásai jóval költséghatékonyabbak, ergo kevesebbe kerülnek nekik.

Előzmény: kemenesalja2013 (346)
Törölt nick Creative Commons License 2013.12.25 0 0 349

De ugye az MSZp-re szavaztak, valami oka csak volt.

Nem a Kisgazdák, nem a Fidesz, nem a KDNP, nem a szadi nyerte az akkori választást. Miért?

Előzmény: én12 (345)
Anakin a sith Creative Commons License 2013.12.25 0 0 348

Ez csak az elado dolga. Ha megkapta a penzet, akkor em erdekli. Semmi koze a ballik csurhenek ehhez. Ha az adohivatalt erdekli, majd nyomoznak. Nem ballikak dolga masok zsebeben turkalni. Jol szajonvagnam oket a helyukben. Foleg, ha egy libatolvaj part okoskodik.

Előzmény: ősz ebadta (338)
kemenesalja2013 Creative Commons License 2013.12.25 0 0 346

Kétségtelen, hogy  a Fidesz miközben a vagyont kisajátítja, ad rezsicsökkentést és még néhány üveggyöngyöt, ami hatásos.

Főleg azoknak, akik bár ugyanúgy kisemmizettek, mint a másik oldal, de  érzelmileg elkötelezettek és kevés is elég nekik, hogy boldogan omoljanak Orbán keblére...

Előzmény: Törölt nick (341)
én12 Creative Commons License 2013.12.25 0 0 345

1994-ben igencsak protestszavazás történt. Az eredményen is meglátszott.

Az Antal-Boros kormány volt a faltörő kos, bele is törtek. (Bár bármely kormány így járt volna.)

A balga nép meg azt hitte, Hornék visszahozzák a 3,60-as kenyeret, meg a munkahelyeket. Meg hogy "szakértő kormény" lesz. Lett. A privatizációban.

Előzmény: Törölt nick (343)
kemenesalja2013 Creative Commons License 2013.12.25 0 0 344

Nálunk a választásokat általában nem megnyerik, hanem elvesztik..

Előzmény: én12 (342)
Törölt nick Creative Commons License 2013.12.25 0 0 343

Igen, nem kellett politikai tehetség hozzá. Ja.

Vagyis 1994-ben az SZDSZ-enk is ölébe hullhatott volna a győzelem, ahogy 2010-ben az MDF-nek is.

Csak valamiért nem így történt. Ez bizonyára véletlen.

Vagy esetleg mégsem?

Előzmény: én12 (342)
én12 Creative Commons License 2013.12.25 0 0 342

A Horn Gyula vezette MSzP-nek éppen úgy, különösebben megeröltető kampány nélkül, az ölébe hullt a választási győzelem (persze más okból), mint a Fidesznek 2010-ben.

Előzmény: Törölt nick (340)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!