Ómar Ingi Magnússon-t mekkorát játszik az eb-n meg a Magdeburgban is kár ,hogy ide jövetele esélytelen.....Pedig azt hiszem D. Mem után valahol ott van a top 3 jobbátlövőben a srác.
"....Itt tartunk, az eredmények mindenhol ezt igazolják, és erre jönnek olyan bérek, amiért nem éri meg máshol játszani...."
A bérekről azért szívesen látnék egy-két linket. Ahol tájékoztatnak ezekről legalább félhivatalosan. (Nem fórum kommentekre gondolok, meg ilyen interjúkra ahol anekdota-szerűen bedobnak egy-két történetet....)
Tegyük félre a politikát, attól ugyis csak hányingere lesz az embernek. Ez a cikk rengeteg helytálló kritikát fogalmaz meg. Ma itthon a fizetések egekbe emelésétől várjuk a csodát a látványsportokban. Ez teljes tévedés. Bánhidi annyit keres mint az említett Sagosen, aki a világ legjobb játékosa. Helyén van ez? Borozan se keresett sokkal kevesebbet, mutatott bármi extrát érte? Eszetlenül osztogatjuk a pénzt még olyan fiatal Magyar játékosoknak is, akik semmit nem mutattak még felnőtt szinten és közben padoznak. Játszhatnának az NB I kiscsapataiban hétről hétre, de oda is inkább légiósokat igazolnak a klubvezetők...
Szerintem eddig ez az a cikk ami a legjobban rávilágít, mitől tudnák ezek a srácok megoldani mikor a saját csapataikban sem tudják? De tényleg? Bánhidin kívül mindenkinek van legalább azonos szintű váltótársa a klubbjában. Máthé és Hanusz az akik megapják ezeket a szerepeket, de Ők még tényleg fiatalok érni kell neki. A többiek SENKI. Az hogy mire elég a többi játékos, mutatja a Tatabánya szereplése. Itt tartunk, az eredmények mindenhol ezt igazolják, és erre jönnek olyan bérek, amiért nem éri meg máshol játszani, szóval de jó lenne ha nem így lenne, ha más látnánk, de én is úgy érzem sajnos ez a cikk pontosan rávilágított mi a gond. Hogyan tudná megoldani mikor soha nem tudta? Hogyan?
köszönöm, ez a lényeg. Gyulással elvitetik a balhét aztán minden megy tovább. Nekünk meg marad a "majd jövőre" a válogatottnál és Veszprémben is. Drukkolok Józsinak, hogy a fiatalokat tartsa minél távolabb ettől a közegtől, de sajnos nagyon nehéz dolga van.
Egy szóval nem írtam, hogy minden rendben, alapvetően igaza is van. De a példái nem állnak meg a lábukon és így csak vagdalkozásnak tűnik a távolból.
Pl. ott van amit a Pedroról mond. Tök igaza van, hogy kurva gáz, hogy egy ilyen szintű szélsőt nem tudunk kinevelni. De, hogy a zürichi 18 éves is tud ennyit, azt azér kétlem. És tele van ilyen igazság alapon lévő ferdítésekkel az egész interjú. Mintha valami inverz kormány kommunikációt olvasnék.
Ja, tipikus, itthon minden szar, bezzeg külföldön vagdalkozás. Én elhiszem neki, hogy kinn bejött az élet, meg sok mindenben igaza is van, de könyörgöm, azzal a svájci kézilabdával példálózik, akik erre a 24 csapatos eb-re sem jutottak ki. Meg Sagosennel, akiből születik 5 évente egy.
Kábé ugyanezeket írtam a személyekről, kaptam is érte, de mind1.
Nekem Lékaival is van 1 kis problémám, oké, hogy a legtöbb gólt szerezte, és 'látványra' jól játszott, de ahogy Borsos is mondta, a góljaink kábé 80%a egyéni akcióból keletkezett,
de ha a játékunk meg a lövőkre és a beállóra van kihegyezve, akkor neki még jobban ezeket a lehetőségeket kellett volna szolgálnia, de ismerjük jól, neki az első szándéka a betörés, előnyszerzés,
de a maga javára (ha gól v 7es, akkor a csapatéra is), és nem az az előkészítős típus aki lenyomja a falat, mint annó Chema. Az ő játéka, h megpróbál előnyt szerezni, aztán, ha nem jön be,
akkor a zsenialitásából adódóan 'még' elég sokszor tud hasznáható(?) labdát adni, de ebben benne van a hibázás lehetősége.
Ha ez a típusú játék megy és a lövők nincsenek olyan jó formában mint voltak korábban, akkor az összképpel gond lesz.