Bementem a hivatalba, hogy szociális segélyt szerezzek a kutyámnak. A hölgy az ablaknál azt mondta, hogy ez lehetetlen, kutyák nem kaphatnak szociális segélyt. Megmagyaráztam neki, hogy a kutyám fekete, munkanélküli, lusta és nem beszél magyarul. Többször volt figyelmeztetve szexuális molesztálásért és egy csomó kölyke van szerte a faluban. Ráadásul nem fizet adót, a parkba piszkít, idegen embereket molesztál, koldul, ételt lop és halvány elképzelése sincs arról, ki az apja...
Tegnap este megcsináltam a plexit, de még meg kell csiszolni, egy rosszabb lombfűrész betétet gázon melegítettem, mikor izzott elvágtam vele a plexit. Utána a lyukaknál ugyanezt csináltam egy rossz csavarral.
Fölösleges, nemhinném, hogy a palmatex bírja azt a hőt, én inkább valami csavarragasztót szereznék, de az is elég, ha simán behajtod félig, vagy ütközésig. (rá egy anya, meg mégegy, és a kettőt egymáshoz képest összefeszíted (meghúzod), majd csak a külsőnél megfogva csavard be, utána ugyanígy visszafele oldod a két anyát, és bent a csavar egy életre...az első menetszakadásig. :)
sziasztok szétkaptam a mustang blokkom . A karburát felfogatása két menets szárral volt megoldva azokat ki tudtam hajtani. Az lenne a kérdésem ahogy a kipufogó csonk felfogatóit is ki lehet hajtani? az is menetes szár? Válaszokat előre is köszönöm
Na én meg gépészeti suliba járok, de informatika szakra, aztán mikor megkaptam 3 éve az értesítőt, hogy felvettek infó szakra, utánna gondoltam meg magam, hogy inkább gépésznek kéne menni, de most már késő... :(
én segítenék, ha értenék a CAD-hez (leghamarabb jövőre fogok csak tanulni), pár évvel ezelőtt megcsináltam a főtengelyét, animálni nem tudtam, ezért csak fixen van meg, mintha hajtókarral együtt öntötték volna ki. :)
Csak érdeklődnék mert ehez ti jobban értetek vszleg.
Egyik ismerősömnek van egy eladó,szerintem a gyáritól egy kicsit jobban rendbe rakott Mustangja. Eladná mert lebetegedett és nem használja. Kérdeztem az árát,ő 50 ezret mondott rá. Ha ez reális és vkit érdekel dobjon egy emilt légyszi. (korall piros)
Hajdú-biharban van,de a szállításban BP-ig segíthetek.
Ja és lenne hozzá egy csomó pótalkatrész is motorhoz,kerék,tank,meg ilyenek.
És ugyanitt,egy kiskerekű régi fajta Babetta is ,totál rendberakva eladó.
Úristen! Ronda egy valami! Mondjuk fejidom le, csak az a baj, hogy sokan annyira tuningolnak, hogy minden sz*rt ráaggatnak, aztán nehéz lesz a gép, és alig megy.
Fejidom le, faridom le, valami könnyű sportülés, s már jobban tetszene! :P
Hát lehetett volna nagyobb is, mivel ez Lőrincre lett meghirdetve, valószínű páran eleve oda mentek, ide meg utána már nem. 29.én újra lesz 'szentmiklóson, akkor hátha összefutunk! :)
Nyugi...erre Borsodban is alig vannak...:(( Kivel fogok én Mustangozni?
Ez egy elég SZAR vicc: Kolompár Gazsika tiszta perverz,kiskorától van egy gusztustalan szokása...momentán khmmm megeszi a kakit.Nem tesz le erről a fura hobbiról akkor se ,mikor iskolás lesz.Már a többi gyerek is elpártolt tőle,de ő tök jól elvan,játszadozik. Egyszer téli szünet előtt meglátja a bátyja, amint Gazsika épp magába tömött egy jó nagy falatot,odamegy hozzá, és undorkodva kifakad!
-Nem hiszem el!Mit csinálsz itt...Miattad nem kapunk majd semmit a csizmába!!!Tudod,van az a pirosruhás bácsi... -Mikulás? -Hát a szád széle!!!