Ahogy egyre több pozitív meglepetés bukkan fel az örökségemmel kapcsolatban, a hölgy annál szívesebben fogadja az udvarlásomat Az előkerülő iratok arányában
Egyre több sikert aratok irányában...
A Maccabi edzőjének gondja: játékosa teljesítményére rossz hatással van a sábesz Ennek a kétballábasnak minden csalfa szombat árt.
Kapedliban mégsem játszhat a kis balfaszom csatárt.
Na, nézzük, kihűlt-é már végre ez a halom toast? Vajh még mindig tök meleg-e
A pirítósok tömkelege?
Na mi van nekünk barátnémmal a szaunában? Neki melege,
Nekem elegem...
Az iszákos és persona non grata gyereke kéznél lévő szerrel mentik meg a kigyulladt italboltot Kocsmatüzet a fater olt piával,
Az országból kipaterolt fiával.
Bár itthon pecázok, tengeri halról álmodozom Bár horgászhelyem a hűvös Balaton,
Számomra akkor is a bűvös hal a ton.
Az In-Kal főnöke egy kerti baleset miatt vesztette el egyik lábát. a barom... Belerúgott egy fába Lasz,
Most ezért van egy lába... Fasz.
Mazochista, partneréről Csókolt s ölelt hajdan, ma ver,
Így lett ellenség, majdan haver.
Mi van bátyám, csak nem a tejfeldolgozóból jövünk ezen a motoron??? Mit visz, lám, a Riga?
Delma, Rama, Liga...
Klafa ez a fegyvervédő kenőcs! Bevonat a nyélen, táron:
Véd ez télen, nyáron!
Hát, ha akarsz, jöhetsz velem a tóra téli horgászatra, de most szólok: hideg lesz a házikóban, és a jég is lehet, hogy túl vastag lukat vágni... A kunyhóm nem légkondis,
S lesz még itt lék-gond is...
Mamaaaa, miért kiütéses a vadiúj kistesóóóm??? Tudod, fiam, ... "... a gyereket a gólya hozta,
És közben felhólyagozta."
Mondtam már, hogy miért szoktam a McDonaldsra mióta házas vagyok? Traumára készíts föl előre vesét,
Ha megkóstolod nejem erőlevesét!
Kié ez a bor? A chardonnay
A Sándoré.
Ki a franc az az Évi??? Azt kérdi Olgika,
Ki a kis a Logika?
Korán érnek a gyerekek manapság... Mik azok a herék, dada?
Kérdi az ovi derékhada.
Újdonatúj csomagot kézbesítek a felderítőknek Cipelem a vadi terhet:
A szupertitkos haditervet!
A kalauz elutasító válasza, midőn a férj filozófiai magyarázattal próbálkozik felesége lebukásakor Ne jöjjön itt Leibniz-cel,
Amikor a nej bliccel!
Volt egy rossz ötletem: hogy kecskerímet írjak
De nem tudtam, hogy mi az, most mit csináljak, sírjak??
Azt hiszem nem teszem, inkább bocsánatot kérek
Nem ide illővel többé be nem térek.
OFF
Kollégák, ha valaki tud valamilyen szoftveres megoldást a nullást-nem-olvasó, netikett-nem-ismerő, topikba-szemetelő fórumvirágok ellen, szerintem alapíthat rá egy jól menő vállalkozást. Ne haragudjatok, megyek is, csak néha hiába szeretnék higgadt maradni.
ON
"Legfeljebb öt sor legyen, de szóljon szerelemről, árulásról és halálról, a néger kérdésről és a nimfomániáról, legyen benne a bonyolult női lélek extrém konfliktushelyzetben bekövetkező meghasonlásának ábrázolása, a középkori feudális viszonyok és erkölcsök maró bírálata, rímeljen, és minden szó k betűvel kezdődjön!
Keressünk halrímeket, könnyű! (bár már van egy pár)
Megsemmisítjük a 007-es ügynök robothalának Pécs melletti támaszpontját Holnap indul a támadás. A célpont a Tettye,
Ahova a bázist James Bond acélpontya tette.
Mondd, topikgazda, mi hozza ide az embereket, és hogy bánsz velük? Kit a szél, kit tündér keze, kit szédület (tán sokat),
Most hát csak annyit kérdezek, ütsz-é dilettánsokat?