Keresés

Részletes keresés

Weres Creative Commons License 2002.12.17 0 0 89
Már nem.
Weres Creative Commons License 2002.12.17 0 0 88
Tequilát akarok amigos. Basszameg nagyon akarok tequilát inni most. Némi gányja is jol jönne az az igasság. Kéne egy jo kis dnb buli nem gondolod? :)
Weres Creative Commons License 2002.12.17 0 0 87
Ne félts engem nagyfiu vagyok már! :) Sok szirszaron keresztülmentem, ugyhogy semmi sem tántorithat el. Ha meg igen, akkor igy jártam, nem csinálok belöle tul nagy ügyet. Hisz nem várunk el semmit az élettöl ugye? :)))

Na szal semmi para tudom mit csinálok asszem :)))

Igazság szerint fasse tuggya, mert olyan vak vagyok most mint egy tetves döglött vakond, de nem érdekel. :))

Segg4RD Creative Commons License 2002.12.17 0 0 86
Jójó! Vágom hogy most a freemailről volt szó, szal nem erre mondtam most, hanem úgy egyébként, főleg a jövőre nézve!
Előzmény: Weres (85)
Weres Creative Commons License 2002.12.17 0 0 85
Hé ember elbaszásrol szo sincs csak a kibaszott freemail haldoklik azt nem tudtunk beszélni. Mondtam hogy nyugi nincs semmi gond. Na. Faszomat má az aggodo hülye fejedbe. :))

WPA: A kérdés igencsak jogos és nagyon büntet! :DDD LOL

Nem tudom kapitány mit szolna hozzá, még nem beszéltem vele, de sztem inkább hagyjuk. Lehet hogy én sem mehetek......... Mindegy legfeljebb otthon fogok tespedni.

Rádio: Kapttal csinálunk egy internetrádiot. Mert az jau nagyon. :)

Acc: Király. :)

Bubus hol az annyában van? Szélessávot BUBUSNAK!!!!

Előzmény: Segg4RD (83)
Segg4RD Creative Commons License 2002.12.17 0 0 84
No! Megyek tovább csinálni a vacsorát. Muter átpasszolta a terepet, mert fáradt. Nem gond! Felfalom akkor amit főztem :) Király lesz!
Segg4RD Creative Commons License 2002.12.17 0 0 83
Hohh!
Átmenjek én is?
A WPAra meg már csak abból is emlékszem, hogy a Tóth ajtaja előtti falon ott figyel az irka-firka :) Bár sajna kimaradtam, vagy azért vagyok még itt mert kihagytam :)

Everől meg még beszélünk!! Nem hagyom hogy bármit elbasszatok, holmi büszkeség, vagy akármilyen emberi nyomorék tulajdonság miatt!!! Megértve?! Roger?!

Milyen rádió? Nem vágom ezt sem, szal megint kimaradtam valamiből.

Egyébként ok, tényleg jobban jön ki a külön acc.

Előzmény: Weres (82)
Weres Creative Commons License 2002.12.17 0 0 82
Igen vele. De már megoldodott. Csak az idegesitett hogy ilyen fasság miatt. Szal érted. Na mindegy hagyjuk most már. :)

Naja lehet hogy sok lesz a cigi. A holnap nem okés nekem. Akkor ugy néz ki lehet ma kapitányhoz megyek. Szolni kéne annak a niggernek hogy irjon ide. Emlékszik valaki a régi WPA gettora? :))) Az volt ám a jo buli.

Az accrol meg annyit, hogy azért gondoltam ezt, mert ha külön van a közösbe és külön.külön a privátba akkor nincs keveredés. Vagy mittomén. Kérem kapcsolja ki. Ma is lesz Kapitány Rádio! TEssék majd hallgatni. Én vagyok a segéd DJ. :)))

Előzmény: Segg4RD (81)
Segg4RD Creative Commons License 2002.12.17 0 0 81
"Elég sok energiámat elvette az, hogy nem tudtam beszélgetni Vele."
Eve-vel? Mert akkor ezt is tudom milyen érzés. Nekem elhiheted. Nem most érzem. Hanem még jóval korábban.... Ehh.. :( Mind1! Most itt vagyunk, és itt akarok lenni!

Ám! Holnap lesz 1500 HUFom, és talán akkor ÉVÁkra költhetjük ami a cigivásárlás után marad :) Jah, napi 3 doboznál tartok :( Vissza kéne fogni magam. Igaz, ez még csak a tegnap és a ma. Így tartok most a 6.nál :( rox!

Avatar lehet még cool dolog. Csak találni kell majd. Egyébként meg tökmind1 hogy kinek milyen acc.a lesz, mert egymást tiszteljük annyira, hogy nem túrunk bele a másik munkájába. Viszont ez már tényleg részletkérdés.

Előzmény: Weres (78)
Weres Creative Commons License 2002.12.17 0 0 80
Hmm ezzel én is igy vagyok. Itt ülök bennt és amiota bejöttem egyfolytában eszem. Gondolhatod. Még jo hogy az alakomon nem látszik meg. :) Tökmindegy mennyit zabálok. De hisz ismertek már. :))) Bár téged nehéz überelni. Mondjuk rajtad sem látszik meg annyira. Na mindegy.

Ugy érted hogy legyen egy saját mindenkinek és egy közös amibe mehet ömlesztve? tetszik az ötlet nem mondom. És mondjuk ugy hogy külön acca lenne mindenkinek a priváthoz. A közöshöz meg egy közös adminpass. Az avatarokkal hogy állsz?

Előzmény: Segg4RD (79)
Segg4RD Creative Commons License 2002.12.17 0 0 79
Korrekt!
Bubussal beszéltük, hogy elméletileg, holnap takarítok a szobámban, így csütörtökön már qlával költözünk be oda az M.I projectre való időre minimum :)
És mivel qla csinálta az ISF hp-t, így valszínű, hogy összedobunk vele valami kis alapot, aztán screenshot, és küddöm levélben, vagy akármi, vagy icuka.
Viszont nem rossz ötlet.
Valami ilyesmi címmel egy gombot el tudok képzelni: "Így kezdődött" Vagy: "A kezdetek"
Korrekt. Jó ötlet azt megörökíteni, hogy miért és hogyan is törpént az eset, melyből netnapló lehetett.
Bubussal konzultáltunk egy kicsit, és valószínű, hogy úgy kéne, mindegyikünknek van saját, viszont lesz egy közös. Amolyan azonos témáról mindenki vakerol vmit. Vagy egymásról. Vagy ami éppen egymáshoz fűz minket, vagy nemtom :)
Mind1, most belehabarodtam :)

Sajnos megint rámtört az a bizonyos vágy, vagy hiányérzet. Fogalmam sincs mi ez. Bár asszem csak 1 megoldása van, 1 oka van, de próbálok mást kitalálni rá. Noha a kajálással egész jól el tudom ezt ütni! Már várom a muti kajáját :)))

Előzmény: Weres (77)
Weres Creative Commons License 2002.12.17 0 0 78
Oh enba ez remek! (enba: ember enbaz: emberek :P) Örülök hogy igy látod, akkor BIZTOS helyed van a klubban. :)) Csatlakozz még jobban a szerencsétlenekhez. Bubus szeretni fog ezen kijelentésedért. :) Sört ittatok. Hmm... Nekem is kéne lassan. Kapitányhoz már nincs kedvem átmenni. Nem tudom mi lenne, max akkor ha innánk de az a gyerek olyan puding lett. :))) (Bocs Tomi csak vicc. :PPPP) Bazz csinálni kéne valami okosságot. Vagy legalább basszunk be. Nem tudom. Most én is ilyen punnyadt vagyok. Elég sok energiámat elvette az, hogy nem tudtam beszélgetni Vele. Szerencsére megoldodott a dolog most nyugodt vagyok, de cserébe semmihez ninsc kedvem. :/
Előzmény: Segg4RD (76)
Weres Creative Commons License 2002.12.17 0 0 77
Ha már igy kezdünk belejönni. Vajon nem kéne ezeket az üziket átkopizni majd a blogba?! Vagy lehetne egy "elözmény" szoba ahol ezeket el lehet olvasni. Át kéne rakni majd az egész topikot ugy ahogy van, hogy ne ide linkelgessen. NA? :)
Segg4RD Creative Commons License 2002.12.17 0 0 76
Hát eddig azt hittem hogy az enba, az vki. De most nem vágom hogy tényleg valaki, vagy csak én, vagy így szólítasz engem, vagy valakit szólítasz így. Nem vágom az a lényeg.
Egyébként ez a file ki van írva újraírhatóra indőnként, most hogy így leírtam, asszem meg is teszem holnap :), megvan nálam 2 könyvtárban, tesómnál is 1x. Szal 4 helyen van meg. Kb. az életem ez! Az életem munkássága van ezekben. Napló, levelek, tabulatúrák, ezek a legfontosabbak.
Korábban, fél 6kor jött át Bubus, és voltunk vásárolni MediaMarktban mutijának diktafont, volt sor rendesen, de az útra vettünk egy-egy sört :)
Kicsit dumcsiztunk, aztán hazaindult, akárcsak én. Mivel bkv-vel megy, így a kbw még nem lesz teljes egy ideig, ám mondta, hogy este melózik még egy csöppet, szal tuti on-line :)

Jobb kedvem van-e? Nem!
A kedvem most semmilyen. Leszarom az egészet. Mostmár jöhet bármi. Essen le a fél karom, vakuljak meg, legyek rákos, lepereg már rólam.
De akkor is járok tovább!!!

Előzmény: Weres (75)
Weres Creative Commons License 2002.12.17 0 0 75
Oh teso tudtam hogy te meg fogsz érteni. :)

Kicsit szar érzés. Söt nem kicsit. Egy csomo emlékem uszott tova azzal a rohadt levelesládával. A gáz az, hogy ha vinyon tárolnám a kockázati ténlyezö csak nöne az egekig ebben biztos lehetsz. Mindegy menjenek az annyukba. Bár fura hogy csak az a láda szállt el............. de nem kombinálok. Inkább nem.

Látom enba már jobb kedved van ennek örülök te némber.

Látom hogy megy ez neked egyébként. Na akkor abuzáljuk egymást a sok fassággal. talán Bubus is megérkezik valamikor. Mi van most a szobáddal? Nem tudod bevinni a cuccokat? Este otthon leszek aztán kéne valami parti....

Előzmény: Segg4RD (74)
Segg4RD Creative Commons License 2002.12.17 0 0 74
Jézusom! Elszállt a levelezésed?? Tudom milyen para. Nekem már 2x szállt el a winyóm, mindennel együtt, és legeslegfontosabbnak a kódolt filemet tartottam, tele levelezéssel, iratokkal, irományokkal, telefonszámok, minden amit csak betükbe lehet fonni.
De hála tesómnak megvolt egy backup, bár régebbi, de nem minden veszett el. Szal vágom milyen. Ilyenkor úgy érzed, hogy a szíved majdnem leáll. Vagy úgy ver, hogy belehalsz. Széldülnél, émelyegsz, mintha valami elromlott volna. Tudom milyen, csak megfogalmazni nemtom.

De mit írjak?

Egyébként elsősorban a másik felemnek, ám még magamnak akartam, akarok bizonyítani! Ennyi.

Weres Creative Commons License 2002.12.17 0 0 73
Kria nem értem miért akarsz felmutatni akármit is mindenáron. Még nem jöttél rá hogy nekünk ennyi jutott? Törödj bele a sorsodba ahogy én teszem, és ne akarj semmit az élettöl mert ugysem ad semmit az a patkány. Most én is idegbeteg vagyok mert csunyán harbákoltam egyet. No de mindegy. Remélem mihamarabb tudunk dumálni. de addig is vonszold ide a popodat és irj!
Előzmény: Segg4RD (67)
Weres Creative Commons License 2002.12.17 0 0 72
Enba a jo büdös kurva anyádat. Igen neked, neked te fasz aki a freemailnél ücsörögsz és abuzálod a kibaszott levelesládámat. Igen jol hallod neked te köcsög. Eltüntek a levelezéseim, nem kapom meg a leveleket amiket Eve küld nekem, és a vele folytatott beszélgetésem fogta magát és furamod eltünt. Ez cirka 120 levelet jelentett. Ugyhogy dögölj meg enba ott ahol vagy. Ha valaki más szorakozik velem az ugyszintén forduljon fel a jo büdös kurva anyjával együtt. biez.
Weres Creative Commons License 2002.12.17 0 0 71
A tököm! Edit gombot a népnek!!!
Weres Creative Commons License 2002.12.17 0 0 70
Nu mi a hányás? Nem történt semmi ahogy elnézem...
Weres Creative Commons License 2002.12.17 0 0 69
Kria bazz. Addig relax amig nem érek be a melohelyemre, nagyon szeretnék irni de két perc mulva indulnom kell.

Ne fogd fel igy a dolgot. Hidd el sok hasznod származhat még abbol hogy igy alakulnak a dolgok. Most hullámvölgyben vagy. Mindannyiunkkal megesett már ilyen, és látod én is itt vagyok. Na szedd össze magad enba, és találkozunk egy ora mulva!!! Addig is kitartás!

Segg4RD Creative Commons License 2002.12.17 0 0 68
Omoljon össze minden bazdmeg!!! Úgy van!!!
Tesóm mondja, hogy miért? mit akarok akkor csinálni ha nem katonaság? Mit terveztem?
Mondom polg.szolg.+másodállás=pénz -> albi. ==> Kiröhög.
-Mondja- akkor nem lesz lakásom. Sose. Mert elmegy a pénz mindenre.
-Tudom jól, de majd megyek a nagymuti lakásába utána.
Kiröhög.... Ez fájt...nagyon.... Anathema+Tiamat és társai jöttek... Gondolhatjátok.. Azt mondta, hogy azt a lakás azért vette, hogy majd eladja. Viszlát Kria! Találj ki újat -mondja a hang a fejemben- ezt is elbuktad koetsoeg!!

Miért büntet az élet, vagy isten, vagy akármi és akárki???
Nem én hagytam el Őt!!! Őt!!! Nem én csináltam, nem én okoztam.... Vagy igen??? Mondjon már valaki valamit!!!! Zuhatagban könnyezem. De nem sírok. Mert nem bírok. Nincs erőm. Csak könnyem csorog arcomon végig. Nem tudok ellene tenni, sem mellette, hogy felszabadítson... Fapofával sírni. Ilyet is csak én tudok.

So much for suicide... Itt valami másra lesz szükség...
Bye!

Segg4RD Creative Commons License 2002.12.17 0 0 67
Jyppijáéé!!
qrvajó! Csak hogy minden elbaszódjon amihez hozzákezdek. Minden módosuljon, minden megálljon, minden félbeszakadjon, minden keresztbetörjön!
Először is festés! Johh! Nem esik rá a hó. nem, csak hogy ne tudjam festeni. Csak azért!!! Szuper!
De ez nem gáz. Majd csinálom akkor amikor nem esik. Belefér kategória. Tudjátok.
Ám! Úgy 11 óra magasságában. Rulz. A terveim, melyek éltető móddal hatottak rám, úgy, hogy talán érdemes még folytatni, IGEN! lesz még jövő, indulhat, lesz eredmény, talán e cél bír majd jelentősséggel, hogy felmutassak vmit, hogy elértem, lesz pénz, lakás, megtanulok magam élni, tudok majd főzni, stb...
De! CSöngetnek. Nem 2x, ne tudjam... Postás. Szívdobbanás!
Ajtai Krisztián Péternek. Szív leáll, majd üt-ver-vág!
Az agy fogja mi a helyzet. Csak még nem vágja hogy ezután mi lesz.
2003 év 01 hó 14 nap 10 órára Szombathelyre, Soptei út Honvéd Laktanya. Szuper!
Viszlát!
Weres Creative Commons License 2002.12.17 0 0 66
Reggelt'

Hát aranyoskáim. Tegnap csudajot rádioztunk. :)

Örülök hogy Kria vágja a dolgokat. Szerintem ugy lenne a legjobb ha ömlesztve lenne az egész. Nick és avatar alapján kitünöen el lehet majd különiteni hogy melyik agymenés kié. Na pá cicucsok, lassan megyek melozni, azt majds benntröl folytatom. biez

DocBubus Creative Commons License 2002.12.17 0 0 65
látod kria, te is mekkora egy ribanc vagy..!!
itt sírt a szád, hogy tee neem te aztán neeem.
aztán máris blognak használod még az indexes topikomat is:))

welkum:)

Bubus

Előzmény: Segg4RD (64)
Segg4RD Creative Commons License 2002.12.17 0 0 64
No!
Most keltem. kv+cigi+egyből gép :)
Várom qlát, remélem ma dolgozunk utoljára a szobámban, aztán holnap takarítás miegymás és vége. Vége erre az évre ebből a fél éves szívásból. Nagyon remélem VÉGE!
Hát induljon a nap végre, ami talán az enyém!!!
Segg4RD Creative Commons License 2002.12.16 0 0 63
Asszem kezdem vágni mi ez a blog. Álá napló neten.
Csak még azt nem vágom, hogy akkor most mindegyikünknek lesz saját + 1 közös észosztás blog, vagy csak 1 lesz? na mind1. Inkább majd sörök mellett összeülve megdumáljuk a részleteket. Amit kiváncsian várok, hogy mi lesz az én dolgom az íráson kívül. :)
Most nézem tovább az ál/arc filmet, aztán nyomogatom a frissít gombot :)
DocBubus Creative Commons License 2002.12.16 0 0 62
hát írj ide:)
illetva majdan a blogba.
Előzmény: Segg4RD (61)
Segg4RD Creative Commons License 2002.12.16 0 0 61
Jah és hogy akkor jelenlegi állapot, bár még a filmnézés előtt volt.
Kerestem egy bizonyos értesítőt. Tudjátok, a katonasági levelet. Nem találtam. Kerestem össze-vissza, főleg tesóm szobájában, az asztalom környékén, stb.. az a fasz meg csak röhögött rajtam. Aztán mondta, hogy minek keresem, úgyse tudom elintézni, megyek katonának, kopasz leszek...stb... Hát remélem hogy nem is emlékszetek már arra, hogy milyen idegesnek, kimerültnek, fáradtnak, idiótának, agy nélkülinek lenni. Kibaszottul zabos lettem. A szívem lötyögött. Néha alig vert, néha pedig mint egy deathmetálos őrült dobos, nyomta a dupla-lábgépet. Ordítoztam tesómmal. Kiborultam. Aztán rájöttem hogy valószínűleg Katinál van, mert úgy emlékszem mondta régebben, hogy nála hagytam.
Szal végre akarok valamit, elindulok, és már az első pillanatban elbukom... Mert nem tudja Kati hogy hol van. És mivel most náluk is a szobát most újítják fel, így majd csak utána keresi meg. Szuper. Még ebben a hónapban itt vagyok veletek. Próbálok majd értékes lenni.
Az élet mindig változik. Csak kérdés hogy ki hogy éli meg, s él-e tovább. Mostanság gyerekek, elég sok minden meghalt bennem. És éledt-e valami? Nem hiszem. Talán a csalódottság, és a reménytelenség ami visszatért. De majd lesz valami új. Elvégre régen is voltak jó dolgok, hát akkor majd később miért ne gondolhatnék majd azokra az időkre, amik egyelőre még előttem vannak.
Viszont egy dolgot tudok csak. Az írás az, ami segít, ami leköt, ami foglalkoztat. Ezzel el vagyok. És sorry, de szeretek írni.
Na elhúztam a belem. Pá!
Weres Creative Commons License 2002.12.16 0 0 60
Erröl szol a blog. Örülök hogy kezded kapisgálni. :)) Azért szeretünk azt ugye tudod. Harbák.
Előzmény: Segg4RD (59)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!