Második bekezdéssel egyetértek. Kicsit úgy beszélt Józsi mintha tőle csak BL-sztárok potyognának ki a rendszerből, ami természetesen nem igaz. Elismerem amit magán emberként elért az utánpótlásban, megsüvegelendő és szép eredmény, de nagyon kettős mércével mérlegel; most is és korábban is. Amúgy meg Éles és NL között híresen nagy az ellentét, most kapott a lehetőségen Józsi, hogy belerúgjon egyet.
Ja, én nem bántani akartam a suliját,hisz saját erőből építette, érte el amit, csak ne beszéljen úgy mint akinek nincs köze a mostani helyzethez.
Amúgy mikor még kézilabda apuka voltam mi szülők es a gyerekek is utaltuk az élest mert ritka unszimpatikus, beképzelt, nagyképű, de sikeres csapat voltak, lehet ezért.
ez amúgy engem is kiborított..."nincs rá idő" - nem nagy kedvencem Ágai-Kis, de mondta, hogy "de Józsi, mondjad csak, kíváncsi vagyok a véleményedre"
ugyanakkor nem gondolom, hogy Élest meg az ő suliját kell elővenni elsősorban, amikor van ebben az országban egy NEKA 10 éve...
Élesék kinevelték a kis Fazekast. a NEKA kit tud felmutatni?
Grande meg...iszonyat lehetőséget kapott, és nagyon nagy lehetőséget láttam benne, amikor abbahagyta a játékot, hogy sportigazgatóként, az ő tudásával, kapcsolatrendszerével mekkora aduja lesz a klubnak...
de neki úgy tűnik, semmi sem elég, és lassan ott tartunk, hogy pont úgy fogjuk utálni, mint Mocsait...
Mennyi ideig volt a csapat játékosa, 5-6 év? Oké, h elvileg világsztár volt, de pl Iváncsik Geri egész életét itt töltötte, Ő tényleg a csapat ikonja, és megkinálták 'egy' utánpótlás edzői állással. Oké, lehet nem is az a típus, nem tudom beszél-e nyelveket, de nem értem ez a pozi miért járt automatice NL-nek? Itt semminek és senkinek nincs értéke, csak az számít, h ki kinek a komája v esetleg ki kiről mit tud, a teljesítmény nem sokat számít.
Megnéztem az Éleses videót, nem is tudom. Kicsit fura érzéseim voltak, most egy kívülálló sapka volt rajta, de azért ő is vastagon benne van a magyar kézilabdában, már megy vagy 15 éve a kézisulija, de nem kerültek ki onnét világsztárok, max jó nb1-es játékosok, tényleg van aki válogatott és ott kezdte? És mikor azt mondja, hogy erről és arról tudna órákat mesélni, akkor vajon megfogalmazna magával szemben is kritikákat?
Az Ő sulijában passzolnak szélre a lövők, nála milyen a védekezés, nála nem az akceleráltak dominálnak, nála van normál-alacsony lövő, stb.
Amúgy meg ezt rühellem, hogy ebben a mai világban semmire nincs idő, mindenki azt hajtja, hogy jó téma, erről is meg arról is beszélünk majd, aztán meg a nagy semmi, Pedig mi sem könnyebb ennél, egy telefon kell és ha nem csinál képet, akkor podcast, ha meg képpel, akkor évekig beszélhetne youtube vidókon keresztül. De az őszinte véleményét senki nem meri elmondani, mert ebben a közegben kell tovább dolgoznia, élnie. Pedig de jó lenne egy olyan vki-vmi, ami tényleg unásig beszélne ezekről a dolgokról, tényleg megkérdezne mindenkit és fel merne tenni kényes kérdéseket is. Álmodás ez...
Bizony, én tuti kirúgnám, mert messziről nézve sem egy manager alkat, bármekkora játékos is volt. Oszt nem tudom most ki rakja el az igazolások után a zsét, merthogy Eklemovics idejében ezt beszélték a zuhanyhíradóban, 8-10%? Miközben itt ez a topik másról sem szól, hogy a világ melyik játékosait kéne megvennünk, merthogy végtelen mennyiségű (tudjuk, a miénk!) pénz áll rendelkezésre. A politika innen is vonuljon ki, akkor majd rend lesz újra! Ja és akkor még Vp városa is átvállal egy olyan összeget (600m), amihez semmi köze, de gesztus az elvtársaknak.
Ezért van ekkora kupleráj a válogatottnál és a Veszprémnél is. Alelnök, sportigazgató (Veszprém)válogatott mellett dolgozó, a privát táborait vezető és szervező. Melyik is valójában az igazi? Bohóckodás és lehúzás az egész.
Ne haragudjatok, de ezt ide be kell másolnom.... forrás: Magyar Kézilabda face csop.
"Nagy Laci ki-be járkált az edzőtáborban a barátnőjével, akit beköltöztetett magához, annak kutyájával együtt. Mikor elmentek, a kutyát ott hagyták a szobában, ott nyüszített egész este. Ezt vizsgáljátok! Meg azt, hogy a Chema mikor elkapta a vírust odahaza, Valladolidból vezényelte laptopról az edzést, miközben Gulyás ült a kispadon!!! AGYRÉM AZ EGÉSZ!!!"
De jobbkezes középsők is érdekesen alakulnak, lesz 6 irányító-átlövő-szélső, Lékai, Lauge, Nenadics, Mahé, El dera, Lukács és egy védekező-elvileg átlövő Ligetvári és még lehet vkit ki is hagytam.
Nem tudom a mi fiataljaink mire lesznek képesek 1-2 év múlva, de a horvátok kezdő átlövői egy 99es - Lucin és egy 98as Martinovics, őket simán be lehetne építeni. És az orosz Kosorotov, ballövő is 99es, aki az utcsó véleményes gólt lőtte, ő sem lesz már sokáig a plockban sztem.