Németh Andrást időszerű volt meghívni, hiszen az általa grundolt Vác a múltkor csak 20-al kapott ki a Viborgtól...pont az ilyen emberek uralkodása miatt nem megyünk előre...
hát igen ez már rég egy nyitott könyv már olyat is hallottam pletykát régebről ,hogy Barta is beszállna Dahmke fizetésébe csak jöjjön ide ...!Eto jól járna de személyes véleményem ,hogy mi annyira nem Dahmkéval ahogy elnézem a bundásba nemigen játszik többnyire Landin játszik kb 50 % dob és a védekezése is elég gyenge 1 poszton nemmellesleg elég sérülékeny...
A Harmadik félidőben meg Németh András volt a vendég, és alaposan kiosztották a magyar női kézilabdázókat, csapatokat, hozzáállást, szemléletmódot, stb.
Nekem fingom sincs ,hogy ha igaz a pletyka hogy jön egy "nem akárki " ! Nálam aki nem akárki az Wanne de ugye ő tudomásom szerint fíx Barca más mozdítható extra játékost én nem tudok!
Matuz Krisztián nagyon érdekes dolgot mondott a mai VAKSZ-ban. Ő úgy tudja, hogy a tunéziai balszélső csak a szezon végéig jött volna, de végül elakadtak a tárgyalások, és így a szezonban nem érkezik senki. Nyáron viszont az ő tudása alapján érkezik balszélső, "nem is akárki".
Jó felhozó meccs volt egy rém gyenge Csurgó ellen. a védekezés rendben volt, sok blokk és indítás. A sporik botrány, hagyjuk is. Támadásban Mahé, Pepa vitték a prímet. 7 a 6 elleni is volt 1-2 támadás erejéig de nagyon nem ment, volt belőle vagy 4 üres kapus a Csurgónak.
A fiatalok most kicsit tompábbak voltak, több hibával, de összességében ez egy sokkal motiváltabb csapat volt mint tavaly (mondjuk nem volt nehéz felülmúlni). Rodri tényleg pazarul védett, jól érkezett a sávokba, illetve 3 (?) hetest is megfogott. Én +15 környékét vártam, az üres kapus szituk miatt lett kevesebb. Valami ilyen tempót vár az egyszeri szurkesz a csapattól minden meccsen.
Szia, köszönöm a pontosítást, ezzel az információval nem voltam tisztában. Remélem nem csak kezdeti lelkesedés. Ám ettől függetlenül tartom, hogy egy max. ~ 3500-4000 fős csarnok mind a Tatabányának, és az üzemeltetőnek is sokkal hasznosabb lett volna. Persze tudjuk, hogy nem ez volt a lényeg
A Kielce igazolási taktikáját kezdem egyre jobban nem érteni; nagyjából a hatodik jobbkezes átlövő lesz a keretben, nem kis nevekkel maga előtt, elég csak annyit említeni, hogy egy Jaganjanc ment kölcsönbe. Egyelőre nem látom, hogy mi lehet a céljük ennyi B2-vel, de majd kiderül.
Én egy dolgot azért csak felfedeztem a védekezésben. Folyamatosan 9 m-en volt a fal. Én ezt eddig csak egy meccsen láttam, a Flensburg elleni itthonira gondolok!
A tatabányai csarnok nézőszámához egy megjegyzés - Thor-ra reagálva - 700 db új bérletes van Tatabányán, egyenlőre ennyit generált az új csarnok!
Igen érdekes ez a Dörnyei dolog, ott volt a keretben, de nem ő játszott, szerinte neki lefőtt a kávé, darabra még ott van, de neki kábé ennyi jutott a veszprémből, jövőre jön a fehérorosz és ő körön kívüli lesz.
És ami még pozitívum, hogy azok akik az EB-n sokat játszottak, láthatóan ott folytatják ahol ott abbahagyták, azaz javuló forma: Lauge és Makita, valamint Marguc is ott fejezte be ahol abbahagyta és láthatóan Nenadicnak és Yahiának se tett rosszat a szünet, de ezt majd tényleg akkor látjuk ha komolyabb ellenfél jön -> Portó
Én azért láttam pozitívumokat: Blagó támadásban is, Mahe - Nilson kapcsolat, végre Mahé nem a szélen volt hanem Lukács Pepe került oda (lőtt is onnét gólt, Ilicnek a másik szélről nem sikerült), Lukács Pepe zavarója a végén, ami nem tetszett: kicsit többet jöhetett volna Maqueda valamint Dörnyeit nem tudom miért mellőzzük, nekem sokkal inkább volt pozitív mint negatív a látottak, egyedül Blago sérülése volt ami nagyon nem tetszett