Lehet, hogy hülyeség, de ha úgy gondolom, hogy lehet, hogy az irányitó a nagy durranás, ő lehet, hogy Vladimir Anzulovic, szerintem... Vagy ő nem lehet?
Kedvenc fizikatanárom mondta több alkalommal is: Maradjunk a realitások talaján! Főleg a mai világban, amikor Simi egy havi lóvéjából három embert fizetnek (Nincs köztük sem Filip, sem pedig Tömös). Elmúlt már a jóvilág, jobb, ha tudomásul vesszük, még, ha szar is. Inkább nyomnánk csak magyarral meg a Greennel, talán nem esnénk ki, előbb utóbb úgy is félház lesz a zacskók miatt, akkor meg nem mind1?
Nos... ha mind az 5 pontot reálisan figyelembe vesszük, akkor egyetlen név marad a kalapban... Gintaras Einikis... gondolom őt senkinek nem kell bemutatni... na, lehet reménykedni ;)
Amúgy meg:
1.: elég tág fogalom :)
2.: elég tág fogalom :)
3.: a környék az ugye lehet a környező városok, a környező megyék, vagy esetleg a környező országok is, tehát elég tág fogalom :)
4.: na ez Magyarországon jelenthet elég sok mindent, azaz tág fogalom :)
5.: Niksa Tarle, Zoran Helbich, Mladen Gambiroza, Dejan Becin, Balca Radunovic, Priest Lauderdale... meg néhányat még lehetne írni, attól függően, hogy melyik pontokat kell igazán figyelembe venni...
1, eu-s 2, center 3, játszott már a "környéken" 4, "nagy durranás" :-) 5, ciprusi vonal (ez kicsit kérdőjeles, a delfinek.hu-ról származik, ha igaz, akkor M.G. lehet a befutó, figyelembe véve az ügynökét. Igaz nekem ő nem 4-es kategória. :-) )
Hát ha tudnám, hogy ki az, akkor nem találgatnánk itt. Én pont azt írtam, hogy ha összeadjuk az összes infót, akkor egyszerűen nem tudok kire gondolni. Ergo valamelyik info helytelen. :-) És ez valszeg. a "nagy durranás".
Ha jól tudom ez a Kaposvári KK topicja és erről a csapatról volt szó az utóbbi hozzászólásokban is. Most akkor milyen nagy durranást akarsz??? Ne viccelődjünk már... és ki az, aki akkor nagy durranás, hogy szerinted durran és a környéken játszott???
Ááááhhh... Báder max. a vágyálmainkban szerepelhet, nem tudnánk már megfizetni. A ciprusi vonal Tarle-ra és Gambiroza-ra illik. Utóbbi ragyogó volt tavaly a ciprusi bajnokságban: 3.5 pont, 2.0 lepattanó...
Lee aláírt Izraelben nem? Mondjuk én őt se látnám szívesen... LeGrange, Wooten nekem nem nagy durranás, de az általad említett centerek sem. Ki az a Kojenets?
Gambiroza és Tarle is csak találgatások, szóval ez semmit nem jelent. Ha kettőjük közül kellene választani, akkor már inkább az utóbbi. Kisember is jön, de róla ugyanúgy semmit nem tudok ki lesz.