Mondom nem mondtam semmit neki! Az előbb volt itt, mert vitte a fiát az unokáért az óvodába.. Mutattam neki a szösszenetedet, azt mondta adjam meg a telefonszámát... Mit szólsz hozzá?
Évekkel ezelőtt meghívott engem egy ismerösöm, hogy menjek el a az új " kirakatmentes üzlete hivatalos megnyitójára". Mert, hogy a hazába nyitott egy ilyet. Megjelent ott egy öltönyös fickó és bemutatott egy csomó Amway terméket, Ő volt a felső vonal. Aztán kapott mindenki egy pohár pezsgőt, mert mégiscsak" hivatalos üzleti megnyitón" voltunk, miközben az ismerősömnek még csak egyéni vállalkozói igazolványa sem volt. Beregisztrált az Amwayhez.
Ácsi! Én semmit nem mondtam neki! Panaszkodott, hogy ez fáj neki, meg az fáj neki, meg a sok bélműtétje után állandó gyomorfájása van és van, hogy 45 napig nem tud menni wc-re, csak a Guttalax segít... A kezébe nyomtam 2 tasakkal, hogy igya meg! A fia mondta, hogy adjak neki 1-1 dobozzal és majd velem rendezi. Tehát nem volt eü tanács, tisztán tapasztalatot mesélt el utána... a 8 doboz meg szerintem mindent elárul.. Kár, hogy nem adható meg elérhetősége, mert akkor tőle hallhatnád, hogy én mennyire becsaptam őket :)
Beregisztrálnak valamelyik MLM rendszerbe és elkezdik harsogni, hogy nekik vállalkozásuk meg üzletük van. Mijük van nekik? Egy regisztrációs számuk és a többségük meg is marad azon a szinten.
Hát akkor meg szerencsétlen lúzerek, akik a saját testük alapvető működésével sincsenek tisztában - és elfogadják egy ki-tudja-honnan-szalajsztott "kazánkovács józsi" egészségügyi tanácsait..
Arra, hogy befektetéseim vannak, de arra, hogy " mások munkájának gyümölcséből élek" biztosan nem. Feltételezi rólam ezt egy MLM-es aki a " lábai" csoportjai által megtermelt forgalom után kapja az állítólagos passzív jövedelmét.
Soha nem láttam, hogy bármiféle utalást tett volna a munkájára, de te mégis azt feltételezed, hogy más munkájának gyümölcséből él, pedig feltételezhetted volna azt is, hogy a sajátjából.
Rájuk mászni? De kis aranyos vagy! Most is itt dolgozik a faterjával, kár, hogy nem tudsz vele beszélni :) Eddig 8 dobozzal vittek el... a nagymama beszélt telefonon a barátnőjével és tegnap a néni is vett magának, hogy kipróbálja.. Azt mesélte, hogy hallotta a hangján, hogy nagy változás történt és aranyos vagyok, hogy kimentem hozzájuk beszélni vele, de a barátnője változása volt annyira meggyőző, hogy ő már eldöntötte, hogy kipróbálja!
Nekem meg az a gyanúm, ami szerintem benned is megfogalmazhatódott, hogy amikor azt érezzük, hogy normálisak a kérdései, válaszai, akkor lehet, hogy a felesége dublőrködik helyette :)
De értem. Semmi újdonság nincs benne. Úgy csináltok, mintha ez valami nobeldíj 2. helyezett felvilágosítás lenne. Mások (a többség) meg a máshol szerzett bevételeikből teszik ugyanezt.