Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok. Eredeti méret.
:) Óhh, hát persze... Csak rámjött... Már elmúlt... Néha előfordul ez... Tegnap agyonhajtottam magam... Egy kis strand, bringa, és már vége is az egésznek. :) A fizikai megerőltetés minden lelki nyavalyára gyógyír! :)
nézd, a "Magyar Gazda (paraszt)" intellektuális szintjéről tökéletes diagnózist ad álszentantal és a kisgadik tombolás!
Az a csodás elméjű "MAGYAR" gazda szarér-húgyér kótyavetyélte el a kárpótlási jegyeit, hordta szét kerekenként a TSz milliárdos erő- és munkagép állományát, flexszel és lángvágóval osztotta fel, milliárdos értékű takarmánykeverőt, gabonafeldolgozó és -tároló ágazatot, silókat, osztályozó és tisztító gépsort, terményszárítót!
Nem képesek egy szaros felvásárló, tároló és értékesítő közös vállalkozást működtetni, mert mind a többi átverésére játszik, így aztán magukat verik át!
Ez egy önszadizmus... Bekentem magam vele, h levakarni se tuggyam... a hajamat, és bekentem az orrlyukamat is, h belémragaggyon...
Megettem fél fazék lecsót 3 szelet kenyérrel. 2 tábla csokoládét, egy csomag tiramisu babapiskótát, egy üveg sárgarépalevet, 7 db túrórudit, és egy szál lángoltkolbászt meg egy nagy vödör barackos joghurtot...
a szívem lüktetése, minden egyes összehúzódása mint a gyorsfagyasztás... jeget virágzik benne a bánat, a nyomorúság...
Te aljas utolsó strici! Lehasaltam, könyörögtem, cirizve nyünnyögtelek, h menjünk el orvoshoz... De te halni akartál...
Hát akkó találtál egy piaci rést: nyiss egy vallás és a politika című topákot:-)
Amúgy inkább a politika van összefonódva a vallással, és nem fordítta:-) Márha érted a különbséget. Azaz, a vallás az tökjó elvan politika nélkül is, hiszen maga is egy önmagába záródó rendszert képez, hamis próféták:-) nélkül. Manapság Orbán nincs jól el a vallás nélkül, mert a kereszténységére apellálva akarja a vallásosokat is bevonni a szavazói közé.
Ha nem lesz fagyi , attól még felkel a Nap . Max csinálsz otthon .
De ha a paraszt nem tenyészt (mert nem éri meg , vagy mer' tönkrement valami okán) és nem lesz hús a bótba' , a városi népség csak nézegethet .... ki a fejéből .
Kicsi valószínűséggel lesz eccerre' mindenki vega . De ahhoz is a parasztnak kell vetni . Bár vethetsz te is a lakásban ... bukfencet .
Ilyen feltételekkel nyugodtan köthetnének biztosítást is, és nem az adófizetők kontójára vállalnának kockázatot...
Basszus, ha én nyitok egy fagyizót, és kitör a szalmonella járvány, senki nem fog kártalanítani, hacsak nem kötöttem előrelátóan, és nem kis áldozattal üzleti biztosítást... Miért kivételek a parasztok???
Hehhe :) Tanultam egy idegen szót! Köszönöm szépen! Érdekes, h nem találok sok opponenst, mégis milliárdok mennek el sötét hiedelmekre... Tehát a többség nem akarna közpénzekből templomokat, stb.. Nem is értem miért erőltetik a XXI. sz-ban...
Az meg a másik fele a dolognak, h ki mondja meg, h mi való mondjuk egy 5 évesnek? Pláne hogyan ellenőrzik, h ismeri-e Andersen Csodálatos tűzszerszámát... Egek!... :)
Ezek ilyen sérülésmentes steril gyerekkor képzetek, h juj, ne varrjon a kislány, mert megszúrja a kezét, vagy ne kalapáljon a kisfiú, mert bibis lesz az ujja, stb... Azért van a szülő, h a gyerek fel tudja dolgozni a sérüléseket!
Van abban vmi spirituális, amikor egy kisgyermekre nagyobb ruhát adnak, h majd abba belenő... Belefejlődik...
H egy 7 éves kislány megkap mondjuk egy hozzá képest hatalmas fazekat, h elmosogassa, vagy egy 5 éves kisfiúnak megengedik, h maga verjen be egy szöget kalapáccsal, és nem bánják a szülők, ha esetleg az ujjára csap a kiskölök...
Ez már nevelési sajátosság, amibe nem nagyon jó beleszólni bizonyos határokon belül... Én pl. örülök, h akkor olvastam mindent, amikor. Ma már meg sem rezzennék egy Horlától... És jó újra, meg újra olvasni ugyanazokat a történeteket. A gyerekek is szeretik sokadszorra is hallani a szülő által már unásig olvasott sztorikat. Az úgy van, h mindig mást,és mást látsz meg egy-egy történetben. Az ritka kincs, ha valaki mondjuk egy Nyomorultak minden moccanását, árnyalatát egyből átlátja. Nem mondom, h nincs ilyen, de sztem ritka. Ezért vásárolnak az emberek könyveket, és nem kizárólag könyvtárba járnak. H egy-egy élményt újra, meg újra átéljenek, és az mégis mindig tud újat mutatni... Egy-egy jobb zenét sem eccer hallgat meg az ember, stb...